Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

get_a_life

Daca si asta este pura coincidenta..

Recommended Posts

Posted

La ora 9:00 aproximativ a aparut lagul!

La aceeasi ora a intrat gunit cu elfa in k6 cu boss`ul din k5!

Evident ca atunci cand nu mai e lag,gunit este pe ultimu` k6!

#-o

Posted

#-o

Gunit nu are elf si nu a intrat el la 9 cu elfa in k6, era ange*, iar pe langa ea a mai intrat piti(-_-) si Kenvelo.

PS Gunit era si este cu mine pe spot de 2 zile :))

PS2 Get a life m3n. hai lma :tiphat:

Posted

#-o

Gunit nu are elf si nu a intrat el la 9 cu elfa in k6, era ange*, iar pe langa ea a mai intrat piti(-_-) si Kenvelo.

PS Gunit era si este cu mine pe spot de 2 zile :))

PS2 Get a life m3n. hai lma :tiphat:

Lasa`le ma dracu de explicatii, si de unde loc pentru toti pe ultimu k6?

Ce conteaza ca e altul pe cont? stim bine cine e capul!

Toata lumea spune ca nu este de linkmania si ca nu trebuie lasat sa joace,numai ca el se bate cu pumnii altuia in piept!

Cand spui gunit,spui hack!

+ cand pierde spotul din k6,cum poate sa fie el asa de sigur de fiecare data ca in maxim 2 ore il are iar? si ce sa vezi.. asa se intampla,oricine ar fi pe spotul ala!

"PS2 Get a life m3n." de asta cum ti`ai dat seama ca am nevoie? din topicul asta? #-o

Posted

Suntem 5 pe ultimul k6 de 3 luni, eu, gunit, piti,ange si kenvelo.

Spotul l-am pierdut de 2 ori pana acum, odata din cauza la lag, sa conectat ardee mai rpd decat noi, l-am recuperat a doua seara la fel, si odata ne-a preluat eagles...vezi topicul "GUNIT ADMIN" si ai sa vezi cum l-am recuperat inapoi.

Da din topicul asta mi-am dat seama ca ai nevoie de o viata, IceMan a spus ca sunt probleme in retea la rds, acum nu stiu daca este asa sau nu, nu dentin astfel de informatii,nu fac parte din stafful mu linkmania sa stiu ce se intampla, dar voi tot o tine una si buna, uni spuneti ca gunit da flood, alti spuneti ca alianta Hentai da flood, alti ca sunt de vina Eaglesi si Noela din Acvila.

Si doar asa sa stii si u cand a inceput sa fie lag la ora 9 de dimineatza gunit era plecat la facultate, in momentul de fata nici nu este in joc pt ca a luat d/c, acum stau si ma intreb oare de ce draq dadea flood daca el nici macar nu este aks ?? :blink:

Posted

si Noela din Acvila.

Noela a terminat la facultatea de calculatoare si informatica aplicata, momentan studiaza la cursul de master, retele si calculatoare, cand vorbeste cu mine vorbeste in binar, acasa avem conexiune prin satelit, scrie scripturi shell cand ia micul dejun. NOT

#-o =))

si odata ne-a preluat eagles...vezi topicul "GUNIT ADMIN" si ai sa vezi cum l-am recuperat inapoi.

L-ati recuperat in stilul vostru specific marlan.

Posted

Spotul l-am pierdut de 2 ori pana acum, odata din cauza la lag, sa conectat ardee mai rpd decat noi, l-am recuperat a doua seara la fel, si odata ne-a preluat eagles...vezi topicul "GUNIT ADMIN" si ai sa vezi cum l-am recuperat inapoi.

Da din topicul asta mi-am dat seama ca ai nevoie de o viata, IceMan a spus ca sunt probleme in retea la rds, acum nu stiu daca este asa sau nu, nu dentin astfel de informatii,nu fac parte din stafful mu linkmania sa stiu ce se intampla, dar voi tot o tine una si buna, uni spuneti ca gunit da flood, alti spuneti ca alianta Hentai da flood, alti ca sunt de vina Eaglesi si Noela din Acvila.

Si doar asa sa stii si u cand a inceput sa fie lag la ora 9 de dimineatza gunit era plecat la facultate, in momentul de fata nici nu este in joc pt ca a luat d/c, acum stau si ma intreb oare de ce draq dadea flood daca el nici macar nu este aks ?? :blink:

Am vazut topicul acela "gunit admin",dar eu nu vorbesc de o singura recuperare! Plus ca oricine v`ar lua spotul,deja o spuneti pe global "in 2 ore il avem iar".

Treaba asta cu bunica,sora,catelu` pe cont nu prea are importanta,la fel si faza cu gunit plecat de acasa,prea putin ma intereseaza! Numai acasa se poate face ceva sau..?

Daca tu credeai ce spunea IceMan legat de problemele de retea,credeai ca le`a si rezolvat cand a spus "S`au rezolvat!".

Nu ma intereseaza ce spune lumea, ma intereseaza "coincidentele" astea mari! Mai toata lumea de pe server le vede,numai voi nu!

Posted

Oricare ar fi probleme cu lagul,situatia nu e chiar roz,e chiar urat,ca timp de 20-30 de minute sa iei 30 de d/c.

Speram sa se rezolve

O zi frumoasa! :tiphat:

Posted

si Noela din Acvila.

Noela a terminat la facultatea de calculatoare si informatica aplicata, momentan studiaza la cursul de master, retele si calculatoare, cand vorbeste cu mine vorbeste in binar, acasa avem conexiune prin satelit, scrie scripturi shell cand ia micul dejun. NOT

#-o =))

si odata ne-a preluat eagles...vezi topicul "GUNIT ADMIN" si ai sa vezi cum l-am recuperat inapoi.

L-ati recuperat in stilul vostru specific marlan.

i am happy for her, i relly am :D

Asa e, pisica unde nu ajunge ii pute si vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri :-j

Am vazut topicul acela "gunit admin",dar eu nu vorbesc de o singura recuperare! Plus ca oricine v`ar lua spotul,deja o spuneti pe global "in 2 ore il avem iar".

Treaba asta cu bunica,sora,catelu` pe cont nu prea are importanta,la fel si faza cu gunit plecat de acasa,prea putin ma intereseaza! Numai acasa se poate face ceva sau..?

Daca tu credeai ce spunea IceMan legat de problemele de retea,credeai ca le`a si rezolvat cand a spus "S`au rezolvat!".

Nu ma intereseaza ce spune lumea, ma intereseaza "coincidentele" astea mari! Mai toata lumea de pe server le vede,numai voi nu!

Si voi spuneti pe global in fiecare seara ca o sa venit sa dati pk, dar pana acum... :dontknow: si da ai dreptate, eu l-am rugat astazi de dimineata la ora 6 sa se duca la un net caffe din china sa floodeze serverul pt ca intrase barosanu in joc pentru cateva ore si am vrut sa ma asigur ca le va petrece intr-un tark fire :-j

Decat sa cred ca exista o conspiratie pe aici care nu va lasa sa cresteti si va trezeste in fiecare dimineatza la ora 9, mai bn cred partea cu problemele la reteaua rds din bucuresti.

Care toata lumea ? a da, cei care vin pe spot cu pt pls si primesc pk.sau cei care au ceva cu aly Hentai.

Hai lasa-ma cu povestile astea ca sunt fumate de mult.

Posted

Nicioadata pe db asta n`am fost acolo si nici nu`s curios!

Pana la urma este vb modalitatea de a lua acel spot!

N`o mai da din put in lac,ca deviem de la scubiect!

Chiar si in topicul acela "gunit admin" ati balbait`o ca la tara!

Cum a scris prada pe post ca nu`s bune printurile,imediat in min urmator gunit a dat replay "am raspuns la prima intrebare",de parca aveau vre`o treaba pozele alea cu subiectul!

Asa o dai si aici..

Posted

Pai si ce vroiai sa ii invat cum sa imi ia spotul ? :blink:

Uite acum am vazut pe globa cv interesant...a intrat old_bk si ia spus lui junior ca ii opreste afk tools daca nu baga 5 respect, dupa a intrebat "ajunge cu flood pentru astazi? " la fel de usor pot spune si eu ca old este de vina, el da flood.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...