Stranut Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436352 cum sa dati ss pt ca lam facut o sg data prost?? in regulament scrie clar :Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. unde am folosit repetat cuvantu prost??
razvan77 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Daca lai facut pe juny :) eu ce sati fac, daca era altu era nefondata dar cum sai 5 zile nefondata duminica e cs.... deci mai gandeste si tu... :)
Stranut Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 La ce o ajuns linkmania...nici nu ma astept la altceva...verdicte date asa ca el e marele juny si cum sa ia el nefondata...saracutzu de el acuma bea de fericire ca mio dat mie suspend domnu oick...suspend nemeritat....da ce sa facem noi...vb aia moderatoru are ultimu cuvant...
KooX Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Suspend-ul este dat corect. Nu ai folosit doar cuvantul "prost". Vad ca ai mai continuat si pe forum cu jignirile: pai sigur ca le dai pk de foame ratonu draqului....mai bine ai merge afara sa mulgi vaca distrusule sai bei laptele.... Asta a fost ult meu reply ca deja ma plictisesti PS : Incetati cu acuzele astea.