Danutzu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Numele meu în joc:Danutzu Numele EXACT celui pe care îl reclam:RoxyStar Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eram la cai l-am omorat pentru ca a dat in mine si el a dat f4 asa ca am luat decizia urmatoare. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Nu Martori:Nu
m4x Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Pune toate pozele te rog, aici sunt 2 poze la interval de 1 secunda. :)
Danutzu Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Numele meu în joc:Danutzu Numele EXACT celui pe care îl reclam:RoxyStar Screenshot-uri: View post on imgur.comView post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eram la cai l-am omorat pentru ca a dat in mine si el a dat f4 asa ca am luat decizia urmatoare. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Nu Martori:Nu
BAdu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 i-ai dat cutit si ai dat pe langa, nici vorba de f4. RoxiStar nu primeste nimic.