DudZor Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Numele meu în joc: DudZor Numele EXACT celui pe care îl reclam: Clifford,Filtzer Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la eventul organizat de sNs unde trebuia sa o tinem in viata pe Dessire.Terminam event cu succes,unde astia din grove Filtzer si Clifford incep a omora rivali pentru a ramane ei in viata.Nu mi se pare corect acest fapt deoarece nu fac asta pentru prima data.In ss se vede ca maluco la ucis pe spartan ,dar grove au inceput.N-am apucat sa fac SS cu prima incercare Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):: sNs,Panther si Ruller Martori: SS
filtzeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Uita-te in poza postata de tine, ce scrie pe /o de sns "Last man standing gogogo". Dupa ce s-a terminat cops vs mafia el a zis sa facem last man standing asa ca v-am omorat.
Gabii Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Uita`te putin la poza inainte de a posta , nu incepe sa faci post aiurea .
BAdu Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Erai la event la sns, el a zis Last man standing go go go, tu ai murit. Nu vad unde e problema. Closed. Daca e ceva va astept pe pm.