Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TaofiK^^

Bafta Linkmania

Recommended Posts

Posted

Imi iau ramas bun de la voi prin aceasta cale , mai repede decat imi doream .. Multumitii lui cristian care e un moderator senzational , ma facut sami bag ceva in tot ceam facut pana acum si sa realizez k nu se merita sa joci ... te chinui intro factiune , te chinui sa intri undeva , te chinui sa faci ceva pe sv asta , si deodata se trezeste sati faca vreo unu post sau sa gasesti vreun admin in stare proasta si gata ban ... mia facut placere sa joc alaturi de voi , si va salut pe toti prietenii mei , aveti grija de voi si sanatate eu miam luat adio de la acest joc , in mom asta ma las ! Respect celor care merita , sunt putini pe sv asta ... bafta LINKMANIA

Guest Mihai Razvan
Posted

In maxim o luna, doua, revi. -_-

Guest MicroSoft
Posted

Asta se intampla cand traiesti intr-un joc.

Posted

Credema ca mam hotarat , si e mai bine pentru mine , oricum voi pleca din tara , de asta am si scris mai sus k ma facut sami iau ramas bun mai repede decat imi doream !

Te asigur ca nu traiesc in joc , nici din joc si nici in alt mod , este vorba doar ca sunt jucator pe sv acesta de aproximativ 4 ani , si e naspa sa vezi cu cata indolenta esti tratat !

Posted

Tu nu esti in stare sa respecti ceilalti jucatori, ai si pretentia sa primesti flori cand injuri atata, what the.. huh ?

Ah, si, cred ca ne e destul de clar ca traiesti in joc dupa asemenea topic.

Sa stii ca si eu am avut vreo 3 ban-uri si asta nu m-a facut sa ma tai cu lama.

Bafta.

ps. Eu ti-am dat si sansa sa iti ceri scuze dar tu ai ales singur ce a fost mai bun pentru tine.

Posted

Prietene :o3..cu cn mai ies acum seara..la plimbare cu taxi`u ?:|..cu cn mai ascult manele in taxi ?:o3..off..te astept peste 10 zile cand expira ban-u . daca nu intrii Boxu il iei . cumintestete in astea 10 zile !! bafta .

Posted

Un daramat tot daramat ramane , si mai esti si prost crescut pe deasupra . Stai linistit k nu sa taiat nimeni cu lama :))

dupa un asemenea topic , arat ca respect serveru asta si miam luat ramas bun de la toata lumea ;), nu tea intrebat nimeni cate ban-uri ai avut tu , sau daca ai murit sau nai murit

Peste 10 zile o sa fiu plecat in Tenerife Ryth :*

Posted

Prietene, in primul rand ti-o cauti mai peste tot prin game, din cate am vazut. Nu te cunosc personal insa imi dau seama dupa cum scrii ce fel de persoana esti ( te bate romana rau de tot #-o ) .

Si An00by nu s-a referit la topicul asta atunci cand a spus ca nu si-a taiat venele ( ceva asemanator ) . Citeste cu atentie si vei vedea la ce se refera. Ce sa iti spun eu tie? Se vede clar ca traiesti intr-un joc. Daca ai aplicat hitman si te-a acceptat asta nu inseamna ca esti un "zeu" . Din cate vad ai o atitudine de mare "hitman". E adevarat ca nu toti au sansa sa intre acolo, insa te asigur ca tu nu meriti nici macar sansa de a da testele, nu stiu ce-i cu Mitasik :). Sa revenim, deci dupa ce te bate romana cum vrea ( la 0 ) mai ai si un limbaj de mahala, si aici si pe server. Cum ai vrea tu sa te respecte lumea daca tu injuri / insulti pe toti? Inca ceva, tu in astia 4 ani cat timp ai jucat? 2 luni? Eu nu te-am vazut mai deloc pe game.

Stai in banca ta, nimeni nu plange dupa tine, asa cum vezi. Spor in viata reala ( Tenerife? Ce faci tu ma acolo? Culegi castraveti din copaci? :blink: ) .

Topic facut la nervi sau la plictiseala? Oricum mi se pare normala pedeapsa pe care ai primit-o.

Posted

Nu mai bine scriai cate un pm la toti prietenii tai de care zici ca iti iei adio? faci spam aiurea..

Nu cred ca o sa-ti duca prea multi doru,salut

Edit: Atunci de ce mai faci topicu?

Bafta in tenerife

Posted

Bafta taofik sper sa ne mai vedem

te salut fannntasy !

Am facut topicul in respect fata de acei jucatori care sunt alaturi de mine cu adevarat nu pentru aia care sau ofticat ca leam furat o masina in joc ;)

Posted

Nu stiu exact ce s-a intamplat, nu am cercetat. Bafta mai departe, dar inchid si topic-ul pentru a evita alte discutii contradictorii sau inceput de cearta. Este mai mult o plangere indirecta decat un topic de retragerea din comunitatea SAMP.

Closed.

Posted

Mi-ai demonstrat si cu acest topic ca nu am gresit cand ti-am dat pedeapsa. Tu ai pretentia sa fi respectat de altii cand tu nu arati niti faramita de respect fata de altii?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...