Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

YaHuU

[Rezolvat]Rujuc_Dragos - bug abuse

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: YaHuu

Numele EXACT celui pe care îl reclam:Rujuc_Dragos

Screenshot-uri:

9vNDP.png

Y5PEc.png

w4Rv4.png

A31ZT.png

am0Gu.png

UxGg0.png

9fav4.png

ofbhY.png

j870h.png

ZM3U8.png

ZFTlw.png

8lM6z.png

nKNbi.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:)

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther

Martori:Bic , Gloadiator 9 , alecs , skynnet

Posted

Screenshot-uri:

9vNDP.png

Y5PEc.png

w4Rv4.png

A31ZT.png

am0Gu.png

UxGg0.png

9fav4.png

ofbhY.png

j870h.png

ZM3U8.png

ZFTlw.png

8lM6z.png

nKNbi.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:)

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther

Bai lasa-ma ! Mi-ai facut post ? Nuuu, te roooog, nu manuleeee !

Nu stiu care este problema ta ? M-ai omorat tu ? M-a omorat corditu` ala de Bic.

Am luat prison + warn mai devreme. Sunteti niste vanatori nenorociti, nu stiti care e frumusetea jocului. Stati toata ziua cu degetul pe F8 si cand prindeti cate ceva, postati.

# Iti ziceam eu mai multe, dar sigur iau suspend. -_-

Posted

Screenshot-uri:

9vNDP.png

Y5PEc.png

w4Rv4.png

A31ZT.png

am0Gu.png

UxGg0.png

9fav4.png

ofbhY.png

j870h.png

ZM3U8.png

ZFTlw.png

8lM6z.png

nKNbi.png

Nu stiu care este problema ta ? M-ai omorat tu ? M-a omorat corditu` ala de Bic.

Am luat prison + warn mai devreme. Sunteti niste vanatori nenorociti, nu stiti care e frumusetea jocului. Stati toata ziua cu degetul pe F8 si cand prindeti cate ceva, postati.

Odata ce nu ai voie de ce faci asta ? u esti oarecum mai presus de noi ? frumusetea jocului e daca respecti si regulamentul.Ai primit warn + prison ? f4 / esc la cai e bug abuse iar acesta se pedepseste cu pauza 30 zile , asteapta decizia unui moderator :)

Posted

Screenshot-uri:

9vNDP.png

Y5PEc.png

w4Rv4.png

A31ZT.png

am0Gu.png

UxGg0.png

9fav4.png

ofbhY.png

j870h.png

ZM3U8.png

ZFTlw.png

8lM6z.png

nKNbi.png

Odata ce nu ai voie de ce faci asta ? u esti oarecum mai presus de noi ? frumusetea jocului e daca respecti si regulamentul.Ai primit warn + prison ? f4 / esc la cai e bug abuse iar acesta se pedepseste cu pauza 30 zile , asteapta decizia unui moderator :)

Se pedepseste cu pauza 30 zile ? ce fel de pauza, publicitara ?

Si daca am dat f4 care-i problema ? cu ce te deranjeaza pe tine ? ti-am mancat mancarea de la gura ?

Sau iti place sa faci post altora ca ei sa ia suspend ?

# Si da, sunt mai presus ca tine. Sunt omniscient si omniprezent. Pa !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...