YaHuU Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Numele meu în joc: YaHuu Numele EXACT celui pe care îl reclam:Rujuc_Dragos Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther Martori:Bic , Gloadiator 9 , alecs , skynnet
Dragos Voda Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Numele meu în joc: YaHuu Numele EXACT celui pe care îl reclam:Rujuc_Dragos Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther Martori:Bic , Gloadiator 9 , alecs , skynnet Bai lasa-ma ! Mi-ai facut post ? Nuuu, te roooog, nu manuleeee ! Nu stiu care este problema ta ? M-ai omorat tu ? M-a omorat corditu` ala de Bic. Am luat prison + warn mai devreme. Sunteti niste vanatori nenorociti, nu stiti care e frumusetea jocului. Stati toata ziua cu degetul pe F8 si cand prindeti cate ceva, postati. # Iti ziceam eu mai multe, dar sigur iau suspend. -_-
YaHuU Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Numele meu în joc: YaHuu Numele EXACT celui pe care îl reclam:Rujuc_Dragos Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther Martori:Bic , Gloadiator 9 , alecs , skynnet Bai lasa-ma ! Mi-ai facut post ? Nuuu, te roooog, nu manuleeee ! Nu stiu care este problema ta ? M-ai omorat tu ? M-a omorat corditu` ala de Bic. Am luat prison + warn mai devreme. Sunteti niste vanatori nenorociti, nu stiti care e frumusetea jocului. Stati toata ziua cu degetul pe F8 si cand prindeti cate ceva, postati. # Iti ziceam eu mai multe, dar sigur iau suspend. -_- Odata ce nu ai voie de ce faci asta ? u esti oarecum mai presus de noi ? frumusetea jocului e daca respecti si regulamentul.Ai primit warn + prison ? f4 / esc la cai e bug abuse iar acesta se pedepseste cu pauza 30 zile , asteapta decizia unui moderator :)
Dragos Voda Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Numele meu în joc: YaHuu Numele EXACT celui pe care îl reclam:Rujuc_Dragos Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):il omoara Bic iar el da f4 / esc pana se termina cursa ca sa nu piarda biletul.Inteleg ca e enervant sa pierzi biletul dar daca am face toti asa ce s-ar inatampla ?:) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther Martori:Bic , Gloadiator 9 , alecs , skynnet Bai lasa-ma ! Mi-ai facut post ? Nuuu, te roooog, nu manuleeee ! Nu stiu care este problema ta ? M-ai omorat tu ? M-a omorat corditu` ala de Bic. Am luat prison + warn mai devreme. Sunteti niste vanatori nenorociti, nu stiti care e frumusetea jocului. Stati toata ziua cu degetul pe F8 si cand prindeti cate ceva, postati. # Iti ziceam eu mai multe, dar sigur iau suspend. -_- Odata ce nu ai voie de ce faci asta ? u esti oarecum mai presus de noi ? frumusetea jocului e daca respecti si regulamentul.Ai primit warn + prison ? f4 / esc la cai e bug abuse iar acesta se pedepseste cu pauza 30 zile , asteapta decizia unui moderator :) Se pedepseste cu pauza 30 zile ? ce fel de pauza, publicitara ? Si daca am dat f4 care-i problema ? cu ce te deranjeaza pe tine ? ti-am mancat mancarea de la gura ? Sau iti place sa faci post altora ca ei sa ia suspend ? # Si da, sunt mai presus ca tine. Sunt omniscient si omniprezent. Pa !
Perpripiu Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A fost pedepsit de mine in joc, cand a comis fapta.