Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alxx^

Cs

Recommended Posts

Posted

Asta e bug ?: http://i42.tinypic.com/5x8u9w.jpg

P.S:nu v`am demonstrat ce v`am zis,deoarece i`mi e ca mie i`mi dati 99(eu n`am prieteni admini)

Cauta si tu caracteru ala pe status,si vezi cate rr are,intreabal si pe ija si vezi ce a gasit el in logouri..i`ti zic eu nimic :-j

Mai ziceti ca nu favorizati..va caut toate topicurile despre Gunit unde a folosit fel si fel de hackuri ? Oare dc nu a primit si el filtru ip ca si Garone ?

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie :-j

Posted

P.S:nu v`am demonstrat ce v`am zis,deoarece i`mi e ca mie i`mi dati 99(eu n`am prieteni admini)

Cauta si tu caracteru ala pe status,si vezi cate rr are,intreabal si pe ija si vezi ce a gasit el in logouri..i`ti zic eu nimic :-j

Mai ziceti ca nu favorizati..va caut toate topicurile despre Gunit unde a folosit fel si fel de hackuri ? Oare dc nu a primit si el filtru ip ca si Garone ?

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie :-j

ma juny nu am apasat ctr :)) :violent:

Posted

Eu inteleg ce spuneti voi, dar intelegeti si voi ca nu stim nici noi ce s-a intamplat, in loguri nu a aparut nimic ciudat. Noi nu stim nimic de asa ceva. Deci a fost un bug ca mult altele.

Daca eram eu in locu lui..in cate minute luam 99,hai sa fim serosi ca nu jucam mu de azi,maine violent1.gif

ma juny nu am apasat ctr :)) :violent:

alta scuza ?

Posted

Va place sa vorbiti ca sa va aflati in treaba e normal, e usor.

ma juny nu am apasat ctr

Daca stiai ca e acolo si ca inregistraza eu zic ca nu stateai sa dai un twisting de proba langa el, ci dadeai direct cu skill sa il misti, care necesita ctrl, sau poate ma insel si nu aveai nici un interes sa pastrezi castelul, cum nici acum nu ai vreun interes sa il iei.

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie

Daca eram eu in locu lui..in cate minute luam 99,hai sa fim serosi ca nu jucam mu de azi,maine

Voi credeti ca eu sunt sef peste staff? Ce zic eu aia se face? Chiar si ignorand parerea mea tot decizia majoritatii conteaza si aia se ia in calcul.

Incercati sa va abtineti de la aruncat cu gunoi si flame. Dupa o sa strigati iar ca va persecutam cu warn si suspend.

Posted

ma juny nu am apasat ctr

Daca stiai ca e acolo si ca inregistraza eu zic ca nu stateai sa dai un twisting de proba langa el, ci dadeai direct cu skill sa il misti, care necesita ctrl, sau poate ma insel si nu aveai nici un interes sa pastrezi castelul, cum nici acum nu ai vreun interes sa il iei.

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie

Daca eram eu in locu lui..in cate minute luam 99,hai sa fim serosi ca nu jucam mu de azi,maine

Voi credeti ca eu sunt sef peste staff? Ce zic eu aia se face? Chiar si ignorand parerea mea tot decizia majoritatii conteaza si aia se ia in calcul.

Incercati sa va abtineti de la aruncat cu gunoi si flame. Dupa o sa strigati iar ca va persecutam cu warn si suspend.

Ai dat de dracu, te-au prins astia, gata. ^_^

xD

Posted

ciudat cum singurul admin care raspunde in acest topic e chiar cel care joaca pe master_m

mai lasati-o naibii de treaba cu favoritismele astea , a ajuns linkmania un gunoi de server

admini din HH in continuare fac legea

15 dpa

Posted

ma juny nu am apasat ctr

uitate atent in filmulet am dat si cu skil.. numai incerca sa ii scoti.. esti singurul care a gasit scuze... pana acum ctrl, acum skil ... nici un admin nu a incercat sa ii scoata pe cei filmati..

Posted

ma juny nu am apasat ctr

Te auzi ce vorbesti ? Stia ca e acolo pe undeva,dar nu stia sigur,Deaia a dat ts sa`i dispara invizibilitatea pt a da skill.Acum ce vrei sa mai zici,ca invizibilitatea dispare doar de la skill sau ce ? Deci ce zici dl` oick de poza aia? Aia ce mai e 32768 agil la non rr ? Si nici nu apre in logouri..Deci putem folosi toti injectoru cu agil max..deoarece nu se vede in logori si gata nu luam 99 sau ? cool2.gif

"Voi credeti ca eu sunt sef peste staff? Ce zic eu aia se face? Chiar si ignorand parerea mea tot decizia majoritatii conteaza si aia se ia in calcul.

Incercati sa va abtineti de la aruncat cu gunoi si flame. Dupa o sa strigati iar ca va persecutam cu warn si suspend."

Nu credem ca esti sef,dar vad ca esti singuru care incerci sa gasesti o scuza,si se pare ca scuza ta spusa pe la As conteaza eusa_whistle.gif

Posted

vreun raspuns de la un admin care nu e gm la alianta adversa se poate?

stiti cum e , el centreaza tot el da cu capu

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nus cat de nesimtit poti fi oick sa postezi tocmai tu care esti prieten asa de bun cu tiamat , esti chiar nesimtit mai esti si moderator

10 zile suspend

Posted

Cum dracu are ala full agi cand nici macar un rr nu are? :))

Posted

Sunteti incorigibili.

V-am spus si in joc am postat si pe forum, nu e nici un secret, caracterul meu de joc este Alexandru. Aici v-am relatat niste date, care puteau la fel de bine sa fie spuse de orice coleg de al meu nu are nici o legatura cu cine sunt eu prieten, nimeni nu scapa de suspend daca il merita.

Posted

Sunteti incorigibili.

V-am spus si in joc am postat si pe forum, nu e nici un secret, caracterul meu de joc este Alexandru. Aici v-am relatat niste date, care puteau la fel de bine sa fie spuse de orice coleg de al meu nu are nici o legatura cu cine sunt eu prieten, nimeni nu scapa de suspend daca il merita.

nene i`mi raspunzi la intrebare ?Pot folosi agilitatea maxima din injector si sa nu iau 99 ? Dupa cum ai zis mai sus,daca nu apare in logori e un bug..deci :-?

Posted

Oare asa o sa fie mereu pe linkmania? O ally sa dea vina pe alta ally ca este favorizata? Cand defapt si ceilalti cred tot acelasi lucru?

Las`o moarta baro,zi`mi mie cate d.c am dat,de cate bugu`ri m`am folosit,de cate hack`uri ?Ai uitat cine se plimba prin tarc fire cu bk afk si facea xp ? Sau permanentele de pe Prutus,cRs ? La inceputul db`ului cine a luat ss pe sm pt speed ?Acum cine a luat permanent pe dl pt nush ce bug ? EU ? De ce nu se face o data dreptate.Normal ca zicem ca unii sunt favorizati cand dl` Gunit i`si probeaza orice hack ce`l gaseste pe google pe linkmania si nimeni nu face nimik.Zi`mi mie pentru ce suntem noi favorizati,de ce a`ti crede acest lucru ?

Posted

ma juny nu am apasat ctr

Te auzi ce vorbesti ? Stia ca e acolo pe undeva,dar nu stia sigur,Deaia a dat ts sa`i dispara invizibilitatea pt a da skill.Acum ce vrei sa mai zici,ca invizibilitatea dispare doar de la skill sau ce ? Deci ce zici dl` oick de poza aia? Aia ce mai e 32768 agil la non rr ? Si nici nu apre in logouri..Deci putem folosi toti injectoru cu agil max..deoarece nu se vede in logori si gata nu luam 99 sau ? cool2.gif

"Voi credeti ca eu sunt sef peste staff? Ce zic eu aia se face? Chiar si ignorand parerea mea tot decizia majoritatii conteaza si aia se ia in calcul.

Incercati sa va abtineti de la aruncat cu gunoi si flame. Dupa o sa strigati iar ca va persecutam cu warn si suspend."

Nu credem ca esti sef,dar vad ca esti singuru care incerci sa gasesti o scuza,si se pare ca scuza ta spusa pe la As conteaza eusa_whistle.gif

Las ca cine se scuza se acuza ... oricum degeaba facem noi atata tam-tam ca nu`i face nimik :-j aia e traim in romania si aia

ne ocupa tot timpu :D

Posted

Oare asa o sa fie mereu pe linkmania? O ally sa dea vina pe alta ally ca este favorizata? Cand defapt si ceilalti cred tot acelasi lucru?

Las`o moarta baro,zi`mi mie cate d.c am dat,de cate bugu`ri m`am folosit,de cate hack`uri ?Ai uitat cine se plimba prin tarc fire cu bk afk si facea xp ? Sau permanentele de pe Prutus,cRs ? La inceputul db`ului cine a luat ss pe sm pt speed ?Acum cine a luat permanent pe dl pt nush ce bug ? EU ? De ce nu se face o data dreptate.Normal ca zicem ca unii sunt favorizati cand dl` Gunit i`si probeaza orice hack ce`l gaseste pe google pe linkmania si nimeni nu face nimik.Zi`mi mie pentru ce suntem noi favorizati,de ce a`ti crede acest lucru ?

Poate in cazul asta Hustle nu este fazorizata cu nimik. Dar sunt 100% sigur ca si cei din Hentai zic ca au luat ss prea usor doar ca sunt din ally respectiva.

Nu tzi se pare ca despre tot ce ai zis acol adminii au raspuns cu 99?Daca master_m a folosit ceva si adminii stiau ce...clar dadeau 99.

Poate nu ai inteles ce vroiam sa zic dar in niciun caz nu vroiam sa iau partea unei ally. Parerea mea(a unuia care nu mai joaca si se uita doar pe forum) este ca adminii incearca sa`si faca treaba cum pot ei mai bine. Dar cu ce sunt vinovati ei ca nu sunt la curent cu toate hack`urile care ies?

Posted

Deja exagerati. Am raspuns si eu mai multor PM-uri primite pe tema asta, poate si alti colegi, raspunsul fiind acelasi pe care vi l-a dat si oick acum.

Filmul in sine nu e o dovada suficienta pt ban permanent atat timp cat nu stim exact ce a fost acolo (bug, bug exploit sau altceva).

Acelasi raspuns l-au dat mai multi admini, nu doar oick.

Acelasi este si raspunsul meu, iar eu am un char de joc cu putine level-uri, fara guild sau alianta si fara ca cineva sa stie ca imi apartine mie (o mica ironie, ca sa demonstrez cat de grosonale si lipsite de noima pot fi unele dintre acuzele voastre).

Daca chiar ati fost atat de convinsi ca acel film e 100% clar, ca e suspendabil 100% cu ban 99 zile, cum se face ca nu exista nici o plangere oficiala impotriva lui master_m?

Atat ati fost de siguri ca e de suspend filmul ala incat nimeni nu si-a luat responsabilitatea sa faca o plangere si sa-si asume eventual o plangere nefondata sau o alta asemenea consecinta?

Curios. Dar poate ca intr-adevar e mai usor sa arunci cu noroi in altii in timp ce faci un post in plus la diverse si pari interesant pe forum, fara sa stii de fapt despre ce vorbesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...