BaauBaau Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 -ija- verifica te rog cine o intrat pe Pectoralul Multzumesc;) Am fost spart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinekener Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Am fost spart :rofl1: :rofl2: S-a spart Pectoralul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Politistul Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Am fost spart :rofl1: :rofl2: S-a spart Pectoralul . =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GodOfWar- Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Am fost spart :rofl1: :rofl2: S-a spart Pectoralul . Prea multi steroizi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaauBaau Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Awram este faptasul Rog sa verifice ip-ul si adresa. Multzumesc! nu sunt primu cu asa chestie Joci ca nebunu non'stop si vine un pici si te sparge Ce's astea N'ea admin ? Sa se rezolve cine o intrat pe el azi noapte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uber Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Awram este faptasul Rog sa verifice ip-ul si adresa. Multzumesc! nu sunt primu cu asa chestie Joci ca nebunu non'stop si vine un pici si te sparge Ce's astea N'ea admin ? Sa se rezolve cine o intrat pe el azi noapte Degeaba se verifica nu au ce sa faca. Cum zicea si -ija- sunteti responsabili de conturile voastre si la cine le dati. Nu e vina lor ca dati voi parola la toti lesinati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Teen- Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 bine ca esti tare in gura:)) :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaauBaau Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Si zi ca nu ai fost tu ala care mo spart ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GodOfWar- Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Si zi ca nu ai fost tu ala care mo spart ? Cred ca cel mai bun raspuns tu il cunosti ... Ar trebui sa ceri verificari catre cei carora le`ai dat parola .... "prieteni" .... Si , nu stiu daca o sa ai parte de vreo rezolvare in privinta asta...Cum e si in regulament .... Esti responsabil de ceea ce faci cu contul tau .... Si in caz de spargeri , nu raspunde nimeni ....O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Teen- Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 prietene aberezi, de ce ti-as sparge eu contu tie? ce treaba am eu cu tine:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 La contul tau au acces destui din cate vad :). Daca este contul tau atunci schimba parola, un cont nu se poate sparge fara ajutorul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...