Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

where_is_the_spoon

build dl

Recommended Posts

<!--coloro:#000099--><span style="color:#000099"><!--/coloro--><b>[Cum se creste un caracter?]</b><!--colorc--></span><!--/colorc-->

<!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><i>Nota: Aceste reply-uri sunt sfaturile unor playeri, nu sunteti obligati sa le urmati, sunt doar un mic ghid pentru incepatori.</i>

<!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><div align="center"><b>Dark Lord</b></div><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<u>1.Descriere:</u>: Damage foarte mare, defense scazut, dependent de set si de cal pentru a rezista deoarece capa nu ii da absorb damage. Are cel mai mare SD dintre caractere si este al 2-lea ca putere din joc (dupa bk).

Daca iti faci dark lord se presupune ca ai deja un caracter de lvl 250, deci e bine sa strangi iteme pentru el dinainte de a-l creea. Spell-ul Fireburst este foarte folositor, cel mai folosit pe Season 2 pentru tinerea spoturilor, viteza buna si raza. Dark lords se impart in 2 mari categorii: Darklord de lupta si Darklord pe command.

<u>2.Sfaturi:</u>

<u>

2.1.Level:</u>Dark lordul creste foarte usor singur pana la un lvl destul de mare cand are nevoie de party pentru a creste rapid deoarece nu are defense destul sa stea singur pe spot, dar ajutat de o elfa este foarte bun la tinut spoturi datorita damage-ului sau imens. Un Darklord ar trebui sa aibe parcursul lorencia, devias, lt1,lt3, atlans2, lt7, tarkan/icarus (ultimele 2 cel mai probabil cu party daca nu cumva aveti set dsr dd).

<u>

2.2.Punctele:

</u>Un DL cu lanturi la lvl 400 ar trebui sa arate cam asa: 1000 agility, 200 vitality, 400 energy si restu str. Agility mare este necesar pentru cresterea defense-ului si marirea vitezei de atac. De asemenea permite o folosire eficienta a seturilor cu dsr, in afara de obisnuitele seturi cu dd. Un set cu ref este inutil pe un dark lord mic deoarece are viata mica si nu il ajuta pe spot.

Un darklord cu firescream la lvl 400 ar trebui sa aibe str cat ii cere setul, ~1000 agility, 200 vitality, command cat pentru firescream si critical dmg si restul energy, deoarece damage-ul acestei vraji creste mai mult din energy. Pe acest tip de darklord setul este recomandat sa aibe luck care va da sansa unei lovituri critice, combinat cu vraja critcal dmg veti avea un dmg foarte bun. In ambele cazuri calul este foarte important deoarece nu cere command si absoarbe o buna parte din dmg (din pacate si din experienta pana cand ajunge la lvl 50)

Un dark lord pe command este construit in asa fel incat sa atace cat mai puternic cu pet-urile sale, calul si cioara si sa poata folosi toate vrajile de darklord. Str cat cere setul, agi ~800-1000, vit 200, ene 200-400, iar command restul (acest stat mareste damage-ul pet-ului). Pentru a folosi cu succes acest avantaj dat de command este recomandata folosirea ambelor peturi care se completeaza foarte bine.

nu stiu cat de mult te va ajuta, dar te poti uita aici My link

Link to comment
Share on other sites

200 vit 400 command si am sa merg egal str si ene primul si al doilea rr . vad eu dupa.

Daca esti abea la primul rr, lasa energy!

La lvl 400 sa ai 1000 agi 200 vit,400 command si restu str! Lasa energy,pentru ca primele 2 rr sigur cresti cu party,asa ca,,ca sa nu mori nonstop,si dupa primul rr,,fa in asa fel incat sa ai 2000agi,2000str,1000vit,2000ene,400comm.

:tiphat:

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...