Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Strike^^

"Preluare" doar 1 membru din party

Recommended Posts

Posted

Deci sa zicem ca am party de 5 insi,vine unu si ma intreaba pe mine timp de 5 minute daca-s afk,deci DOAR pe mine,pe restul nu.Dupa trecerea celor 5 minute,are dreptul sa ma omoare si sa paraseasca spotul?Daca il postez,cine ia suspend? :)

Posted

O porcarie," x afk?" se intreaba pe fiecare membru de pe spot,tark, nu conteaza ca ai pt sau nu,pentru ca el nu stie asta!

N`are nici un drept sa`ti dea pk,chiar de paraseste spotu`,chiar de ramane!

La faza cu "Daca il postez,iau suspend?",sigur o sa ti se spuna ca trebuia sa raspunzi!

Asta suna din nou a vanatoare,sa sti ca e doar unu on pe spot,tark, faci pe prostu intreband doar un singur player de acolo sa fi sigur ca e afk,apoi poc!

Apoi pe forum,vin colegii din pt cu poze ca erau on si ca ti`a dat pk dar au facut poze ei! (asta in caz de chiar esti afk,dar daca u zici ca erai on la faza aceea....te baga pe tine la vanatoare,,,sau etc,,)

Sunt specimene din acestea care isi bat joc de regulament!

Posted

Deci sa zicem ca am party de 5 insi,vine unu si ma intreaba pe mine timp de 5 minute daca-s afk,deci DOAR pe mine,pe restul nu.Dupa trecerea celor 5 minute,are dreptul sa ma omoare si sa paraseasca spotul?Daca il postez,cine ia suspend? :)

Aia nu este preluare , daca erati 5 pe spot trebuia sa intrebe pe toti nu doar pe tine , probabil el a cautat sa vada daca tu esti afk si sa te omoare pentru a nu creste,drept urmare cred ca el ar trebui sa ia suspend , pentru ca in regulament scrie clar ca trebuie sa facem preluare la toti membri party-ului. Daca ai cele 3 printuri eu zic sa postezi cu incredere , el nu avea dreptul sa dea pk

maimultintine cred ca am postat in acelasi timp.

Nu se considera vanatoare , nu esti obligat sa raspunzi decat la admin.

uiiiiiii 3 post-uri in acelasi timp xD

Posted

Preluarea nu este corecta, nu are voie sa te omoare, el ia suspend :)

Preluarea ca preluarea,dar cand vine faza cu postatul,sigur n`au toti acelasi raspuns ca al tau!

Posted

Preluarea ca preluarea,dar cand vine faza cu postatul,sigur n`au toti acelasi raspuns ca al tau!

Eu cred ca toti o sa aibe parerea lui Ody, niciun moderator nu este mai cu motz. Toti suntem la fel, invata-ti chestia asta

Posted

Dar vezi ce s-a zis si mai sus. Daca esti on cam trebuie sa raspunzi, nu sa astepti sa te omoare pt ca tie ti se pare incorecta preluarea. Indiferent cum e preluarea, fii fair-play si raspunde. Au fost cazuri cand am dat suspend celor care stateau si taceau molcom, on fiind, doar pentru a vana pe altul.

Posted

' date='17 February 2012 - 23:42' timestamp='1329511353' post='6228645']

Nu se considera vanatoare , nu esti obligat sa raspunzi decat la admin.

Sunt n cazuri la plangeri,in care ti se spune de catre orice admin ca : chiar daca`l vezi ca greseste preluarea,o face incorecta, tu trebuie sa`i raspunzi!

Nu trebuie sa fie admin sa`i raspunda!

Posted

' date='17 February 2012 - 23:47' timestamp='1329511675' post='6228659']

Eu cred ca toti o sa aibe parerea lui Ody, niciun moderator nu este mai cu motz. Toti suntem la fel, invata-ti chestia asta

N`am zis despre acest topic expre, zic la general cand este o plangere de genul acesta, nu toti gandesc aceasta plangere ca ody`

Posted

Dar vezi ce s-a zis si mai sus. Daca esti on cam trebuie sa raspunzi, nu sa astepti sa te omoare pt ca tie ti se pare incorecta preluarea. Indiferent cum e preluarea, fii fair-play si raspunde. Au fost cazuri cand am dat suspend celor care stateau si taceau molcom, on fiind, doar pentru a vana pe altul.

Atunci adaug eu o intrebare:

Daca el ajungea la pc atunci cand Eagles (in cazul de fata dadea pk ) ? :)

Posted

regula cu preluare unui singur player din pt am vazut ca se aplica doar atunci cand ai o preluare de 4 min pentru ceilalti si iti lipseste printul cu f4. dar nici atunci cum a spus si odyzzeus nu este regulamentar sa ii dai pk.

Posted

Pai daca revin fix cand imi da pk,cine ma crede pe mine ca eram sau nu on si ca am asteptat sa dea pk sau nu?

Pana la urma,daca ody zice ca ia ss,nu conteaza in c min ai revenit,daca el a facut preluare unui singur player!

Posted

' date='17 February 2012 - 23:51' timestamp='1329511872' post='6228672']

Nu conteaza,este vanatoare din partea lui Eagles,exact cum ai spus: sa nu creasca !

Pai atunci ma duc si ii iau pe rand,pana la ala care e on pe spot si ii omor pe toti.E bine de stiut :D

Vanatoare!

Posted

Faza a fost asa.Eram k6 la party,vine mister in fapta si ma ia cu afk,am vazut cand m-a omorat si am crezut ca ne-a facut la tot preluare,dar surpriza,ma uit pe f4 si doar pe mine ma intrebase de afk si imi daduse pk.A zis ca daca-l postez iau suspend pentru vanatoare.Pai de ce dracu,face preluare pe rand?Ma duc si eu azi sa fac preluare doar la 1 de pe spot,maine la altul,si tot asa,pana le dau pk la toti :))

Posted

' date='17 February 2012 - 22:51' timestamp='1329511872' post='6228672']

Am spus ca daca esti on trebuie sa raspuzi, pentru ca daca nu esti langa calculator nu poti raspunde, nu?

Ma refeream la cazul in care esti on si faci poze sa se vada cat de incorecta e preluarea, fara sa raspunzi la intrebari.

Acum, nu faceti reguli din ce raspund eu (sau alt coleg) la informatii. Raspunsurile sunt strict la intrebarile voastre.

La plangeri suspendurile se dau pe ce se vede si reiese (prin interpretare, logica, etc) din poze, loguri daca este cazul, etc

Posted

Faza a fost asa.Eram k6 la party,vine mister in fapta si ma ia cu afk,am vazut cand m-a omorat si am crezut ca ne-a facut la tot preluare,dar surpriza,ma uit pe f4 si doar pe mine ma intrebase de afk si imi daduse pk.A zis ca daca-l postez iau suspend pentru vanatoare.Pai de ce dracu,face preluare pe rand?Ma duc si eu azi sa fac preluare doar la 1 de pe spot,maine la altul,si tot asa,pana le dau pk la toti :))

Deci dupa povestea asta,daca-l postez cine ia suspend?Eu pentru vanatoare,sau el pentru pk si nesimtire?Sa stiu ce fac,ca inventeaza astia orice posibil ca sa nu mai faci lvl

Posted

Deci dupa povestea asta,daca-l postez cine ia suspend?Eu pentru vanatoare,sau el pentru pk si nesimtire?Sa stiu ce fac,ca inventeaza astia orice posibil ca sa nu mai faci lvl

Daca e cum spui u,ca Eagles stia ce face si ca nu`l postezi pentru ca este vanatoare, + ca ai si poze,,,clar asta a vrut el,sa nu faci lvl!

Posted

Dar tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebare.Eu stau si ma intreb,chiar daca stau si ii fac poze in timp ce ma prelua DOAR pe mine,si il postez,de ce sa iau tot eu suspend?DE CE m-a preluat DOAR pe mine si nu pe toti?La cine e nesimtirea?Daca el nu ma lasa ca sa fac lvl si eu il postez ca e nesimtit,tot eu sa suport suspendul?Mi se pare tare aiurea

Posted

Dar tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebare.Eu stau si ma intreb,chiar daca stau si ii fac poze in timp ce ma prelua DOAR pe mine,si il postez,de ce sa iau tot eu suspend?DE CE m-a preluat DOAR pe mine si nu pe toti?La cine e nesimtirea?Daca el nu ma lasa ca sa fac lvl si eu il postez ca e nesimtit,tot eu sa suport suspendul?Mi se pare tare aiurea

N`ai inteles!

Adminii spun ca daca esti on si ti se face preluare,trebuie sa raspunzi.

Ceea ce a facut el,nu este preluare,ca vrei tu sa ii faci poze in timp ce te intreaba,ca vrei sa`i faci print cand iti da pk,el ia ss!

Posted

Te-ai dat de gol :)) sfatul meu, nu il posta ca o sa te trezesti ca si mine cu un ss cadou(db trecut) :readthis:

Daca are printuri cu toti de pe spot de ce nu s-ar putea intreba de "x afk?" doar un singur membru de pe spot :-?

Posted

Te-ai dat de gol :)) sfatul meu, nu il posta ca o sa te trezesti ca si mine cu un ss cadou(db trecut) :readthis:

Daca are printuri cu toti de pe spot de ce nu s-ar putea intreba de "x afk?" doar un singur membru de pe spot :-?

Pentru ca asa scrie in regulament!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...