Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

prada

Preluare spot

Recommended Posts

Posted

18. Preluare spot

Modalitate preluare spot:

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Cum naiba s`a ajuns sa`i scrii unui caracter cu nick`ul 2Fast2Furious, doar Fast afk? in loc de 2Fast2Furious afk?

Eu ma chinui cu alt +1,2,3 etc si altu vine cu o lene in fund si scrie cat poate si ce crede el ca intelege!

Sau altu cu o scarba si mai mare pe el iti raspunde cu " " (space), trebuie sa`i pui 325543 de intrebari aditionale,sa`ti dai seama daca e on sau nu...sa`l iei pe 10 parti, ca apoi sa`ti continui preluarea sau nu!

Cred ca`i evident ca astept un raspuns de la un admin!

ps:sper ca nu se baga nici un player care n`are nici o treaba cu jocul asta,(Acvila)!Se accepta sa scrii a.f.k ,liniute,prostii,orice,dar nu sa scrii u ce nick vrei acolo!

Posted

din ce am observat pe la plangeri si ce preluari am facut si eu si eu fost luate in considerare ....

de la 2Fast2Furious , merge sa ii scrii 2fas2furious , dar doar fast afk ? .. e prea de tot ^^ .

nu cred ca e valabil . :tiphat:

Posted

Asta spun si eu...in loc de caractere mari,folosesti caractere mici,adaugi puncte intre litere,etc,,,dar sa bagi in burta...

Daca din nou se raspunde ca regulamentul lasa loc de interpretari cand in el scrie clar "explicit",vorba lui Gunit,o sa ajungem sa facem preluari pe pm!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Eu zic ca o astfel de preluare nu e valida.

Mai inteleg sa adaptezi un nick de la $t3FaN la stefan de exemplu, insa fast afk e cam aiurea.

Posted

Mai inteleg sa adaptezi un nick de la $t3FaN la stefan de exemplu,

Totusi,este nume complet nu? modifici caracterele dar nu cred ca se accepta sa mananci din litere,chiar si doua sa fie, din Catalin-SM sa scrii doar Catalin, nu`mi scrii numele complet,atunci nu este vorba despre mine!

Posted

Totusi,este nume complet nu? modifici caracterele dar nu cred ca se accepta sa mananci din litere,chiar si doua sa fie, din Catalin-SM sa scrii doar Catalin, nu`mi scrii numele complet,atunci nu este vorba despre mine!

Sunt de acord cu tine. Dar daca nu vrei sa ajungi pe forum ii raspunzi(chiar daca ti`a pocit numele)...si se duce in treaba lui. Sunt foarte multe cazuri de genu asta si sti ce aleg unii?Aleg sa stea la vanatoare ceea ce mi se pare foarte naspa. Asta nu mai este un joc!!!

Posted

Sunt de acord cu tine. Dar daca nu vrei sa ajungi pe forum ii raspunzi(chiar daca ti`a pocit numele)...si se duce in treaba lui. Sunt foarte multe cazuri de genu asta si sti ce aleg unii?Aleg sa stea la vanatoare ceea ce mi se pare foarte naspa. Asta nu mai este un joc!!!

Punct lovit!

De ce trebuie sa ajung eu pe forum la aceeasi prostie "ca nu scrie in regulament,ca era vorba de tine,ca daca erai on trebuia sa rasp, dar...dc sa nu facem treaba ca la carte?

Posted

Punct lovit!

De ce trebuie sa ajung eu pe forum la aceeasi prostie "ca nu scrie in regulament,ca era vorba de tine,ca daca erai on trebuia sa rasp, dar...dc sa nu facem treaba ca la carte?

Nu ajungi pe forum daca`i raspunzi :))

In regulament scrie destul de bine...doar ca unii incearca fel si fel de smecherii...la unii le iasa...la altii nu.

Posted

Punct lovit!

Nu ajungi pe forum daca`i raspunzi :))

De ce sa`i raspund daca nu este vorba de mine? Daca el n`are chef sa`mi scrie nick`ul corect,eu dc sa`i raspund?

Ajung sa rasp acum la orice nick pocit de el?

Sau ma duc si eu pe`un spot unde este un elf,un sm si un bk si fac preluare asa "elf afk?" "sm afk?" "bk afk?",tin cursorul pe tine,,,esti singurul sm(elf,bk),clar ii vorba de tine nu? trebuie sa raspunzi!

Posted

ce va dati voi loviti..nui normal sa poceasca numele..dar daca pe spot is 2 unu salam sm si altul parizer bk daca iti zice salam afk?nu stii despre cine e vb nu?

faze destea cu `nu mi`a scris numele corect..de ce ia`s raspunde`..sau ia sa astept sa vad ce face si dupa sa`l postez..arata clar rautate, lipsa de fairplay si ce mai vreti voi

Posted

ce va dati voi loviti..nui normal sa poceasca numele..dar daca pe spot is 2 unu salam sm si altul parizer bk daca iti zice salam afk?nu stii despre cine e vb nu?

faze destea cu `nu mi`a scris numele corect..de ce ia`s raspunde`..sau ia sa astept sa vad ce face si dupa sa`l postez..arata clar rautate, lipsa de fairplay si ce mai vreti voi

De cand schimba un player regulamentul ca asa vrea el? daca e salam sm...atunci salam sm e...

Posted

Numele trebuie scris cat mai aproape de cel real pentru a nu se crea confuzie, astfel incat sa se poate spune justificat ca jucatorul nu a stiut ca vorbea despre el.

In exemplul dat nu mi s-ar parea corecta preluarea. Jucatorul 2fast2furios daca chiar ar zari pe chat cuvantul fast nu trebuie neaparat sa se gandeasca ca este vorba despre el.

Dar fiecare caz se apreciaza in parte, in functie de ce rezulta din poza. Nu exista un exemplu sablon.

P.S. se poate intreba x esti on? Important este ca din formularea intrebarii sa se poata intelege usor ca x este intrebat daca este afk sau nu.

Daca complicati lucrurile si din intrebare nu se mai intelege foarte usor despre ce e vorba, deja nu mai e regulamentar

Posted

e vb de afk tools prada esti suparat ca nu mere filtru

jucati corect

Nu mai fi tampit ca sti ca nu joc cu nimic din astea!

Nu`mi adu` mie acuzatii nefondate !

Dupa cum am mai spus sus, voi,cei din Acvila, nu aveti habar de jocul asta!

Toata lumea`ti spune cat de prost esti numai tu nu vrei sa crezi!

Un sfat : mi`as schimba nick`urile de rusine si as lua`o de la 0

Warn lvl up pt jigniri

Posted

Discutati civilizat, fara jigniri, altfel inchid topicul

Poti sa`l inchizi! m`am lamurit,dar ar trebui precizat si in regulament!

Vine un player nou si n`are habar de magariile astea!

:tiphat:

Posted

noi jucam corect ne luam preluari afk tools nu avem

la preluari raspund 2 3 4

ne adaptam si noi cu nickuri stalcite cu in loc de afk esti on sau esti

daca stai on vezi ca timp de 5 min incerc sa te preiau poti sa raspunzi si plecam

Posted

Daca a-ti da un search pe forum a-ti afla multe lucruri... Insa uni ( nu zic neaparat de tine) prefera sa faca topicuri , topicuri si iar topicuri ca doar moderatori nu au altceva de lucru decat sa inchida un 10 topicuri cu aceeasi tema. -_-

Eagles u esti postat pentru nesimtire de atatea ori , sa numai zic de faptul ca ai avut tupeul sa spui la jucatori ca ti-a dat -ija- autokill.

LE: sa nu fac spam iti scriu aici, am si precizat in paranteza ca nu zic neaparat de tine,ma gandeam ca o sa fi cu un reply de genul.

Posted

' date='18 February 2012 - 00:14' timestamp='1329513287' post='6228726']

Daca a-ti da un search pe forum a-ti afla multe lucruri... Insa uni ( nu zic neaparat de tine) prefera sa faca topicuri , topicuri si iar topicuri ca doar moderatori nu au altceva de lucru decat sa inchida un 10 topicuri cu aceeasi tema. -_-

Daca tu imi arati un topic cu ceea ce am vrut eu de la topic`ul asta, ai de la mine 10 +5!

Posted

noi jucam corect ne luam preluari afk tools nu avem

la preluari raspund 2 3 4

ne adaptam si noi cu nickuri stalcite cu in loc de afk esti on sau esti

daca stai on vezi ca timp de 5 min incerc sa te preiau poti sa raspunzi si plecam

din cauza ca jucati corect si fara afk tools v-ati trezit toti odata atunci cand va salutat old_bk, asta dupa ce va mutase de pe spot =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...