AngeL Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Buna ziua, in legatura cu acest topic: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434722 Ija, fac apel la bunavointa ta, tinand cont ca nu era realul ArchAngel pe cont, cer sa i se micsoreze suspendul si cel care i-a spart contu` sa isi i-a 98, pentru nesimtire si furt de iteme. Numai eu si guilda Heaven stim cat de greu si-a facut rost Alex de acele iteme, cate nopti nedormite pentru invazii.. Nu e frumos cum a procedat acel jucator.. Te rog sa analizezi situatia.. totusi e prea mult 40 de zile suspend. Multumesc anticipat. P.S Am ramas masca.. :-O P.S2 Nu era destul ca i-ai furat itemele? Nu era deajuns raul si bataia de joc ce ai pus pe munca altuia? Chiar n-ai pic de personalitate si caracter ca om? X( EDIT: Ija ai uitat un amanunt: Cum a intrat tipu cu doua caractere? Nu e cumva main2? Elite? Verifica te rog, apar 2 ip-uri? a lu Ganja? si a lu ArchAngel? Sunt Ip-uri diferite sau e acelasi IP? Daca e acelasi Ip... nu se acorda suspend separat pentru main2? Multumesc. Imi accept warn-ul, dar asa ceva e strigator la cer.
VeninMG Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Multumesc atat colegilor cat si fostilor colegi pentru faptul ca incearca sa imi ia apararea. Nu vreau nici o reducere de pedeapsa din contra as merita +20 pentru prostie crasa. Asa se intampla de obicei cand vrei sa faci bine, esti luat de gasca. Imi cer scuze tuturor carora le-a gresit individul ala de pe caracterul meu si ma bucur totodata ca nu m-a postat nimeni altcineva decat el. Spor la lvl.
ija4ok Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Din pacate suspendul nu se poate reduce, a primit pedeapsa minima. Voi si doar voi trebuie sa aveti grija de conturile voastre. Suspendurile raman asa momentan (pana mai verific una alta). Closed.