Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BaauBaau

Limbaj

Recommended Posts

Imi pare rau dar sunt nou in joc nu am stiu ca daca scriu asa ceva pe post imi iau ban sau ce se da...si nu mam adresat nimanui sa injur sau sa jignesc pe cineva personal..eram nervos de la meci si cineva a zis goll...si eram nervos si mia scapat si dupa am primit la pm ca sunt nab cap de tabla si toate alea ..dar nu am stat sa fac print nu sunt copil sa stau sa dau ban la lume,dar chiar nu am vrut adica nu mam suparat cu nimeni sau sa supar pe cineva.O seara buna.

Link to comment
Share on other sites

Wow ... la ce sa ajuns pe aici... daca te vad astia ca zici ceva hai pe forum cu tine ... imi place ce a ajuns Link Mania... nu mai e cum era inainte... au inceput toti copii sa joace... si sa se vaneze unu pe celalat... scuze ca va zic dar asa este... Spor la joc la fiecare :bananadance2: :happy1:

Link to comment
Share on other sites

sper sa nu iau warn , din moment ce adminul a avut bunavointa sa mai lase topicul deschis putin. dar sa scrii asa , e urat. oriunde ai scrie. daca scria doar pentru el , nu mai scria, a scris sa vada cineva. din postul lui , vad grave carente de gramatica , si implicit de bun simt ce denota o varsta `frageda` (sa nu ma porniti pe subiectul asta). ar trebui penalizat dupa regulament. ignoranta si nesimtirea nu te scuza. actiunile au consecinte, si asta se invata de mic.

Link to comment
Share on other sites

Eu chiar nu il cunosc... dar na daca e nou si a fost prima oara...oriqum nam treaba cu el sau altele... dar s`o zici in gura mare si pe post... cam aiurea :))) :violent: ...

Ps. Eu stiam ca inainte de te apuca de un anumit joc citeste regulamentul daca are daca nu are nu citesti... asa iti vei da seama ce ai voie sa faci si ce nu ai voie... :cool2:

Link to comment
Share on other sites

Dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni...adica nici nu stiam puteti verifica am contul facut de 3 zile parca...dar acum asta am zis daca merit ban asta ..mu e un joc frumos chiar e pacat de lumea care este aici daca se face asa...plus ca si eu dupa ce am zis asa am primit pm de la oameni si m-au facut in toate felurile dar nu am stat sa fac printuri...eu joc sa ma distrez si sa vorbesc cu oamenii care merita sa vorbesti.O zi buna si faceti cum credeti ca e mai bine.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...