Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jardel

limbaj Crixus

Recommended Posts

Posted

Vii pe spot , ceri party , iti spun ca nu se poate si dai duel la holder. Astepti , poate poate mor eu sa iei spotu si dupaia ma iei ca nu stiu cand am fost eu la tine in guild si mi-ai dat nu stiu ce iteme ( aberatii) . Acum tot tu stai cu degetul pe print ?

App. : La asta m-am referit :

http://s1.220.t1.ro/?mmid=793786332fb8e5b5d

Posted

.. ce se cearta lumea pe aici..

uzzy2p3w scuza ma ca bag in plangerea ta fara sa am legatura :P sunt un nesimtit asa cum zice si Crixus

GSG : invatza te rog sa vb ... uiti care cum a stat trb..

@nu va faceti griji pt weed ca nu are de ce sa ia ss.. e o discutie privata.. puteam sa o sterg numai ca mi se cerea sa pun printu realu .

Posted

uzzy2p3w scuza ma ca bag in plangerea ta fara sa am legatura :P sunt un nesimtit asa cum zice si Crixus

nu te scuza ma :))) nu ai pentru ce si oricum , nu mie trebuie sa imi ceri scuze politicosule. sa vedem ce zice si un admin :whistle:

Posted

TuninBK scuzeee te rog eu ca postez si in topicul tau :-s..

Si scuza ma ca vb despre plangerea unuia cu tine... si nu cu el :P

@uzzy dak vrei hai sa vorbim aici sa facem multe replay sa ne creacas jos la Posts :.. vrei ? :cool2:

Posted

Soare, prieteneste iti zic , du-te la un control . Ai probleme ! Nu am chef sa ma cert cu tine , sa bagi un print cu itemele pe care mi le-ai dat , ca eu nu imi amintesc de niciunul . Apoi, se vede clar ca incerci sa vanezi , te roaga omul frumos sa retragi si tu ceri boks .

Las un admin sa decida !

Posted

Soare, prieteneste iti zic , du-te la un control . Ai probleme ! Nu am chef sa ma cert cu tine , sa bagi un print cu itemele pe care mi le-ai dat , ca eu nu imi amintesc de niciunul . Apoi, se vede clar ca incerci sa vanezi , te roaga omul frumos sa retragi si tu ceri boks .

Las un admin sa decida !

mi-ai cerut tu sa retrag ???:|:|. mi a cerut TuninBoy si eu i-am zis la misto sa ma lase in pace ( nu are nici o trb

iti dai seama ca nu fac printuri cand dau iteme :-j o chestie de 2 lei ..

Nu retrag cat tu nu sti ce e ala bun simt .

Pai chiar te rog sa numai faceti spam ca faceti fara rost..

SI chiar as vrea daca se poate warn la restu ... doar aphetamin (weed ) si GSG aveau voie sa posteze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...