Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Pk pe spot +Complicitate

Recommended Posts

Posted

si la mine au facut asa bili, au zis ca o sa verifice, se vede ce au verificat dar ma rog nu are rost!

tu vorbesti ma? sa-ti dau linku in care ne-ati dat voi pk inainte cu o zii sa luati spotu? ar trebuii sa taci si sa stai in banca ta tu.

bilii nu te mai tot da ranit . vrei si tu linkuri cu cate pk ai dat tu pe spot? lasama pe mine cu vrajeala ca tu nu ai dat pk ca tu mergi la preluare , sa se verifice ce vreti nu au existat complici si gata cu spamul . doar eu le-am pierdut spotul eu l-am luat inapoi , mag chiar mi-a zis sa nu dau pk sa nu iau ss. ai dreptate bilii am avut 1hh , speed etc. have a nice day :tiphat:

a da serios? arata-mi tu unde am dat eu pk, ti-am mai zis nu ma mai baga in aceasi oala cu ceilalti!

Posted

Daca as primi ban atunci toata lumea care apare dupa un pk pe spot ar fii complice

Iar lui TeenDL iam zis sa nu dea pk avea 10 sau 9 rr acuma are un bk de 1 cred

Tin la oameni nu caracterul de joc

Paul a ales sa spele rusine ca a pierdut spotul a dat pk va plati

Pe mine ma chemat aveam primul spot kanturu 3 unde trebuia sa ma duc phono

Iar paul m-ia zis hai ca am preluat spotul si m-am dus ce ii asa greu inteles

Singurele spoturi unde as fii COMPLICE la pk sunt la talpa iadului adica Gunit pe ultimul

Si la tine bili la 90 dar nu imi risc dl pentru un ss

IDEEA E UNDE ERA EAGLES IN TIMPUL PK-ULUI??? ERA IN KANT3 PRIN ZONA??? LUASE LEGATURA CU TEENDL INAINTE DE PK?????!!! NU DUPA!!!!! ...........si sa se vada daca e complice sau nu...................... (a profitat de spot dupa pk ????)

Daca zici ca nu ai avut nici o legatura cu teen ,Sa-ti explic mai pe romaneste : Daca era in tarkan pe un spot si ala te chema ca ai dat pk nu esti complice ....daca erai in kanturu3 si te uitai la stele cand noob-ul ala dadea pk atunci esti complice..............aia o vor DECIDE adminii IN FUNCTIE DE LOGGURI SI POZITIA TA IN MOMENTUL PK-ULUI....AMIN?

P.S. Bai frate esti greu.....tu intelegi limba romana sau esti ca si calul tot inainte??? PAI DACA AI FI COMPLICE LA BILI PE SPOT LA 90 90 NU POTI FI COMPLICE TOT LA BILI IN KANT3???

Sa-ti mai zic o chestie....daca NU te simti cu musca pe caciulala ce faci atata tam tam pe aici?? lasa-i sa verifice

Posted

nerabdatorule ^_^

se verifica asteapta si tu

Posted

ce sa se mai verifice:))) dovezile sunt clare , asta e am dat pk si cu asta basta, sa dea ss . PS: vreau sa stiu cui si ce date sa tr ptr ss la cerere :))

Posted

ce sa se mai verifice:))) dovezile sunt clare , asta e am dat pk si cu asta basta, sa dea ss . PS: vreau sa stiu cui si ce date sa tr ptr ss la cerere :))

poi vezi prietene:)) vreoai sa iti banezi acel caracter. Dar si sa profiti inainte sa iti un spot bun sa ai unde creste altu. Din acest motiv eagles este complice.

Comprende? :tiphat:

Posted

poi vezi prietene:)) vreoai sa iti banezi acel caracter. Dar si sa profiti inainte sa iti un spot bun sa ai unde creste altu. Din acest motiv eagles este complice.

Comprende? :tiphat:

bili alina are poze cu d/c la 90 te paste 99

Posted

si eu vro 200 cred =))

si ce fac cu ele la cine le trimit ?:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...