Xploid Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 cand 1 admin face razie, are voie sa faca razie doar la 1 singur,spot,tarc si deacoalea sa nu m'ai faca? "sa iasa din joc" doresc 1 raspuns din partea la 1 admin
oldGard Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 pai si daca el are boala pe tine ?:-/ de ce sa faca la toti :D? nu stiu.. doar intreb..
bunny Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Pai poate nu a fost doar la tine pe spot. O spui ca o intamplare reala sau ca o "intrebare informativa"? Nu cred ca ai de unde sa stii cat a stat adminul ala on si prin ce harti a umblat si daca a mai facut razie. O astfel de intrebare am adresat-o si eu prin 2006 si am primit suspend pentru acuzatii nefondate. o_O De la XRaSe parca, mare om.
Maeve Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 cred ca poti demonstra ca un mod a intrat sa faca razie special la tarcul/spotul tau doar prin printuri cu discutii relevante, interlocutorii fiind tu ( sau un membru din party-ul tau) si adminul respectiv ce este pe caracter de joc,then mod :-? ... desi si acelea pot fi interpretate ...
Xploid Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Pai poate nu a fost doar la tine pe spot. O spui ca o intamplare reala sau ca o "intrebare informativa"? Nu cred ca ai de unde sa stii cat a stat adminul ala on si prin ce harti a umblat si daca a mai facut razie. O astfel de intrebare am adresat-o si eu prin 2006 si am primit suspend pentru acuzatii nefondate. o_O De la XRaSe parca, mare om. o pun ca o intrebare reala,si culmea e ca acel admin a venit direct la noi la tarc, si daca a vazut ca suntem on a iesit din joc
oick Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nu are voie. Raziile se fac pe harti nu pe persoane, sau spoturi anume.