Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SoulDreek

E grav.

Recommended Posts

Guest SoulDreek
Posted

N'seara

Si ... vreti sa aveti si jucatori si sa aveti si liniste pe server,nu stiu cum vin unii aiuriti pe acest server de strica tot,in exemplul lui RuLLssz,mi se pare ca i-a zis niste vorbe de dulce lui wOrSeN,wOrSeN fiind un copil de 3-4 ani care daca ii zici "Copilu' vezi ca iti face maicata clatite,fugi repede" crede orice.

Mai lasati frate democratia asta pe server ca vedeti si voi cu ochii vostri unde a-ti ajuns.A inceput sa v-a ajunga alte comunitati aparute de 5-6 luni la numarul de playeri si jucatori activ.Sunt 40.000 conturi active pe server,dintre care maxim 150 sunt folosite si care joaca zi de zi.

Copii frustati nu merita sa joace pe acest server,in locul lui IceMan nici nu mi-as mai pune mintea sa fac update-uri,modificari vazand copii si situatia despre server.

Prosti au fost parintii ca v-au facut ca din orice prostie veniti pe forum si reclamati tot,in ziua de azi nu stiti sa mai iertati nimic.

Imi accept warnul,dar m-am descarcat si eu.

RuLLs,din partea mea,tot respectul pentru ce i-ai zis.

Ori bagati AFK-ul si 1 payday sa se ia la 1 ora si jumatate,ori v-a pierdeti munca,degeaba a-ti lucrat la noul mod,ca degeaba este.

Posted

N'seara

Si ... vreti sa aveti si jucatori si sa aveti si liniste pe server,nu stiu cum vin unii aiuriti pe acest server de strica tot,in exemplul lui RuLLssz,mi se pare ca i-a zis niste vorbe de dulce lui wOrSeN,wOrSeN fiind un copil de 3-4 ani care daca ii zici "Copilu' vezi ca iti face maicata clatite,fugi repede" crede orice.

Mai lasati frate democratia asta pe server ca vedeti si voi cu ochii vostri unde a-ti ajuns.A inceput sa v-a ajunga alte comunitati aparute de 5-6 luni la numarul de playeri si jucatori activ.Sunt 40.000 conturi active pe server,dintre care maxim 150 sunt folosite si care joaca zi de zi.

Copii frustati nu merita sa joace pe acest server,in locul lui IceMan nici nu mi-as mai pune mintea sa fac update-uri,modificari vazand copii si situatia despre server.

Prosti au fost parintii ca v-au facut ca din orice prostie veniti pe forum si reclamati tot,in ziua de azi nu stiti sa mai iertati nimic.

Ori bagati AFK-ul si 1 payday sa se ia la 1 ora si jumatate,ori v-a pierdeti munca,degeaba a-ti lucrat la noul mod,ca degeaba este.

Ori tu poti pleca pe alt server, pace!

Pana la urma, jocul asta este mai mult unul pentru copii..

Posted

degeaba a-ti lucrat la noul mod,ca degeaba este.

asta e parerea ta:) daca tu ai o problema cu cineva asta nu inseamna ca munca lui Mihai si a celor care au lucrat la modificarea dupa wipe este in zadar, din punctul meu de vedere voi ca jucatori ar trebui sa faceti serverul sa "mearga", Iceman, va pune la dispozitie tot ce vreti, voi tot nemultumiti sunteti, apai cine sa va multumeasca? si tu cu atitudinea asta ce impresie de om matur dai? nu ai atras atentia nimanui ca tu ai o disputa cu X sau cu Y, <terminati cu prostiile si jucati-va frumos:))))> parca te-ai duce la "mamica' sa iti torni fratiorul/surioara cand ceva te supara sau nu iti este acordat, penibil, parerea mea... aiurea sa faci astfel de afirmatii, si da, cred ca te paste un warn pentru ce prostioare ai spus:)

*Mai bine ati invata sa apreciati, decat sa criticati. cu ce ai spus mai jos, ti-ai dat arama pe fata, multumim pentru participare :))

Posted

ceea ce faci tu este atac la persoanele ce joaca pe acest server, daca tie nu-ti convine nu inseamna ca la toti playerii nu le convine lucrul asta, pe care l-ai spus.

daca nu-ti convine, te poti duce frumos pe serverele care au depasit serverul linkmania. :)

Posted

N'seara

Au ajuns alte comunitati la nivel asta?Ok,dute acolo.

Faci atata tam-tam din ce?Ca tie nu-ti convin unele lucruri....

Tu ai vrea ca tot regulamentu sa se schimbe dupa cum vrei tu?

Hai ca vrei cam multe...

E simplu,nu`ti convine...dute..nimeni nu te tine fortat pe serveru asta..

Posted

Adevarul e ca sunt unii pe server cu gura mare si ei in RL sunt jumate de buletin. Sunt foarte sigur ca tu ai deschis topic-ul asta la nervi, ca te-ai certat cu nu stiu cine... sa va spun eu ceva: e pacat ca nu mai joaca Adi, el nu statea la discutii cu toti smecherasii de 10-12 ani... ban direct. Eu personal cand m-am apucat m-am apucat datorita game-mod-ului unic iar mai tarziu am observat ca si comunitatea are o putere pozitiva asupra server-ului dar acum se pare ca e plin de tot felul de specimene cu care trebuie sa "supravietuim" pe server.

my 2 cents, pace.

Posted

Faci urat de tot.

Si acum ce vrei sa faca, sa le interzica celor care au sub 14 ani sa mai intre pe sever, sau ce? Pana la urma asta e un joc pentru copii. Vrei sa joace oameni mari de 40 de ani?

Daca cineva te enerveaza, te provoaca, nu il bagi in seama si gata. Sunt o multime pe server care m-au injurat pentru ca ii arestam, daca atat ii duce mintea, ce sa le faci? Si chiar idolul tau, RuLLzs, e unul dintre acei copii despre care vorbesti tu. Uita-te la plangeri sa vezi de cate ori a fost banat pentru limbaj.

Posted

Sa le interzica celor care au sub 14 ani sa mai intre pe sever, sau ce? Pana la urma asta e un joc pentru copii. Vrei sa joace oameni mari de 40 de ani?

18 ani chiar. Mi se pare o chestiune de bun simt atata timp cat vrei sa transmiti un mesaj sau sa porti o conversatie, sa stii sa scri CALUMEA. (a nu se intelege ca ma refer la tine, nu ma refer)

Posted

Ce conteaza ca ne-au intrecut alte comunitati ? Sa mergi sa joci 1 an pe un server de apartament care se inchide , sau sa stii ca joci pe un server care nu se v-a inchide niciodata ? Cum sa lucreze degeaba la mod ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...