Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zaicooo

Suspend Pick-zen

Recommended Posts

Posted

Pe ce baza se da suspend pentru pick-zen? De unde stie cel care posteaza ca x nu apasa space pentru a aduna zenul de pe jos, ci clickerul elite?

Posted

Pe ce baza se da suspend pentru pick-zen? De unde stie cel care posteaza ca x nu apasa space pentru a aduna zenul de pe jos, ci clickerul elite?

Cand dai spance iti aduna si alte iteme ( bok of heaven,heart of love , arme,armuri,etc)

Elite iti aduna numai zen-ul.

Posted

nu mai aduna nimic , cu mare noroc sa iti mai adune vre-o gramada , dar pe toate ca ellite nu .

Posted

Foarte simplu !

Atunci cand vrei sa postezi pe cineva pentru pick-zen ii faci video , in acel video trebuie sa tipi dupa el daca "x" este afk , daca el nu raspunde la intrebarile tale si zenu se aduna deduci si tu ca e Pick-zen ...

In plus , daca ai inventory full si apesi space , nu iti ia zenu , ci primu item picat pe jos si care nu a disparut inca , acel item poate fi in functie de spotu pe care esti !

Nu poti da SS cuiva pentru pick-zen daca acesta nu este intrebat daca este afk ... intradevar se poate concluziona ca ia cu space (Fara a fi intrebat) ... Sunt foarte multe SS date pe tema asta , de ce nu te uiti la cererile pentru ss pick-zen si ai sa vezi cum se procedeaza ! In plus ai fi mai lamurit daca ai citii regulamentu !

O zi/seara minunata in continuare !

Posted

da, dar daca ai inventarul full si dai space aduna doar zen... nu?:P

Da,insa u dai mereu space si nu ai timp sa raspunzi la o intrebare de afk?

Prin space chiar daca ai inventarul full el tot va incerca sa adune si armele,armurile s.a.md , deci zen-ul il va aduna mai greu si mult mai putin decat aduna elite.

Acum am vazut,cititi si post-ul lui LaDorna si o sa intelege-ti.

Posted

' date='09 February 2012 - 20:17' timestamp='1328811477' post='6213389']

Prin space chiar daca ai inventarul full el tot va incerca sa adune si armele,armurile s.a.md , deci zen-ul il va aduna mai greu si mult mai putin decat aduna elite.

trebuie sa recunosc, ca nu am incercat nici macar o data...varianta mea de a face zen e pg & joc+jog :P

Posted

' date='09 February 2012 - 20:17' timestamp='1328811477' post='6213389']

trebuie sa recunosc, ca nu am incercat nici macar o data...varianta mea de a face zen e pg & joc+jog :P

varianta mea este invazia :) , alerg dupa bok-uri +5

1 bok +5 = 1,5 miliard zen , deci cred ca este mai ok sa alergam la o invazie decat sa ne riscam caracterul.

Posted

Nici mie nu mi se pare ok sa se dea suspend pentru pick zen pe db trecut nu era...

Se dadea ss doar la move si era mai bine...

Sau daca nu sa ieftineasca postul...

Asta e parerea mea. Fiecare cu ale lui.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...