Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TITANIC2012

despre cont

Recommended Posts

Posted

am incercat sa ma conectez si nu merge tot timpu ma da afara din joc d/c ori eu nu mai stiu parola ori sa modificat si am ai atins ceva in plus. am al trea mail(deci pot juca) sirzea e id de la cont. am cerut datele de cont si mia venit o labareala de mail ca nu mia dat parola calumea de la cont barem so verific, scz expresia :tiphat:

Posted

Intri in joc, scrii contul si parola si apoi iei disconnect?

da asa se intampla am reistalat tot din nou si la fel face.

Aparent nu esti singurul.

Ceva nu e in regula in legatura cu conturile. :-?

Posted

Ti-ai facut contul astazi si deja nu stii parola?

stiu parola dar vroiam sa vad daca e aceas,care am pus, mi se intapla exact cum a zis bunny. si la date de verificare la parola mia venit ceva de genu asta2)(*&*(9567453

Posted

YUNO<3BUNNY? celalalt nu are probleme cu contul, a fost in joc astazi.

Cred ca are el probleme la pc.

TITANIC incearca sa bagi parola veche.

Posted

ce am facut este asta naite sper sa nu fi stricat contu facut :comp2: nu mia venit confirmarea si am inceput sa pun contu de 3 ori sa vad daca merge si fara confirmare de mail,atata facusem cred ca ma sti ca nus cu hack titanic sunt :tiphat:

Posted

ce am facut este asta naite sper sa nu fi stricat contu facut :comp2: nu mia venit confirmarea si am inceput sa pun contu de 3 ori sa vad daca merge si fara confirmare de mail,atata facusem cred ca ma sti ca nus cu hack titanic sunt :tiphat:

Nu cred ca are vreo legatura, in cel mai rau caz iti zicea "invalid account", pentru ca nu era inca confirmat.

-ija-, ma refeream la razvan, nu la flameru.

N-ai de unde sa imprumuti un cont? Macar de test? Sau sa-l dai pe-al tau cuiva sa vezi daca merge sa fie logat.

Posted

verificativa contu pe urma poc d/c nu am cont pe link nici unu vechi doar pe asta care e creat , o intrebare am viteza 10mga si is pe leptop e warles e vreo problema???? is din UK

Posted

Contul tau este ok, l-am testat acum, de la tine e problema.

Multumesc ija de verificare :tiphat: :tiphat: o seara buna maine reinstalez windasu si daca ai verificat cred ca o sa mearga :yum

:closed: multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...