Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceMan

Potențiale motive pentru respingerea cererii pt cont MU Linkmania

Recommended Posts

Va enumar cateva motive pentru care aplicatia dumneavoastra pentru cont MU-Linkmania este posibil sa fi fost RESPINSA:

1. Aveti deja doua conturi pe care activati.
Prin "activitate" se intelege orice autentificare cu succes pe un cont. Nu ne preocupa cine a inregistrat contul (strict legat de punctul acesta), ci persoana care activeaza pe el. Regula se aplica retroactiv (adica verificam pe ce conturi ati activat pana acum, sa stim daca aveti sau nu cont pe care sa activati). Daca am gasit deja 2 conturi pe care v-ati autentificat, nu mai aveti dreptul la nici un alt cont (deci nu are rost sa trimiteti o cerere pentru cont nou - va va fi respinsa). Nu ne intereseaza scuze de genul "am jucat temporar pe contul vecinului" sau "m-a rugat pisica sa-i cresc caracterul".

2. Sunteti banat pe serverele/forumul Linkmania (inclusiv MU).
Daca va stiti drept o persoana care a cauzat probleme (hack, limbaj la adresa comunitatii sau a adminilor, ... ETC), nu va pierdeti timpul sa trimiteti cereri - va vor fi respinse.

3. V-ati inregistrat de pe una din urmatoarele tipuri de adrese IP:
- telefonie mobila
- wireless public
- proxy

4. Ati cerut mai mult de 2 conturi.
Aveti dreptul sa aplicati pentru maxim 2 conturi (asta daca nu aveti nici un cont pe care activati - vezi pct 1). Daca deja aveti doua, nu mai aveti dreptul la nici unul. Daca aveti unul, mai aveti dreptul sa aplicati pentru unul.

5. Datele utilizate la inregistrare sunt indecente, jignitoare sau contravin regulamentului general Linkmania, regulamentului MU Linkmania sau regulilor de bun simt.

6. ALTE motive (de care ne vom lovi probabil pe parcurs) - ramane la atitudinea administratorilor MU.

Lista se mai poate completa fara vreo notificare, deci este recomandat sa o cititi mereu inainte sa aplicati pentru un cont.
Va reamintesc faptul ca aceste reguli (precum orice alt regulament) nu sunt negociabile sau discutabile. Daca va incadrati in unul (sau mai multe) din aceste puncte, va rugam sa nu postati sau sa nu asteptati vreun raspuns.

Daca totusi aplicatia dumneavoastra a fost respinsa si NU va incadrati in vreunul din punctele enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti un email la adresa: mu@linkmania.ro si sa asteptati un raspuns.
Pentru orice alta situatie va rugam sa NU deschideti topicuri pe forum. Toate cererile vor primi un raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...