Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Puscarie

You are disconnected from the server.

Recommended Posts

Posted

Sper sa nu ma insel,dar cred ca blue scren-urile alea apar in general de la memoria RAM.Eu pateam asa cand aveam bulit un slot de rami,cand fortam mai tare pc-u,imi dadea blue sceen,sau reset.Dar daca nu ai voie sa scoti piese din calculator...cam nasol!

Bafta :tiphat:

Posted

Da, intr-adevar, deobicei RAM-ul este primul lucru la care te gandesti cand vine vorba de bsod. Nu strica niciodata sa muti placuta de pe un slot pe altul, sau sa faci schimb intre ele. (in caz ca ai 2) Dar la ce solutii gasesti pe google pentru problema lui...te-apuca rasul, sincer. Nu m-as apuca sa dezmembrez tot PC-ul doar pentru atat.

@razvan, da-ne mai multe detalii.

Posted

SALUT BUNNY..

Detalii.deci ca functionare nu am probleme.de pe acelasi pc am jucat de cca 5 ani mu online pe linkmania si nu am avut probleme.

Am scos orice fel de antivirus.Nu am deloc.

Folosesc windows xp sp3 Versiunea filipineza sau ceva de genul.

Am scos jocul am downlodat in d si patchul am dezarhivat jocul tot in d am dezarhivat si patchul

dau start.click start apare wm.imi apare bara de conectare.scriu contu si parola si cand dau enter imi da automat disconnect.de asemenea nu folosesc nici un clicker..iar updateurile ptr windows imi sunt blocate..sunt la 50% si asa au ramas.nu stiu de ce.

de la ce poate sa fie...contul repet mi-a fost activat ( am primit cele 3 mailuri aferente ).

multumesc anticipat

Posted

1. Descarci jocul (arhiva pe D)

2. patchul pe D

3. Apoi Extract here la joc

4. Extract here la patch si dai replace cand te intreaba.

Apoi ar trebui sa mearga

Posted

Start>run>cmd>tracert linkmania.ro.

Lasa-l sa-si termine ruta, fa-i un print si pune-l aici. Daca cumva pe parcursul rutei ai minim un loss, atunci ceva e neinregula intre tine (netul tau) si ruta parcursa catre linkmania.

Partea ciudata e ca tie iti apare bara de login, dar iei disconnect in timpul loading-ului. N-ai pe cineva sa-ti imprumute un alt cont? Poate totusi..

@flamer, cum stai? iti merge dupa fresh boot?

Posted

razvan1987 vad ca ai fost astazi on pe caracterul: MilFer, deci e ok?

POFTIM ? IN NICI UN CAZ!!!!!!!!!! NU MA POT LOGA.CRED CA E O GRESEALA NU AM NICI UN CARACTER FACUT INCA!Si inca ceva..parola mea si contu e imposibil ca cineva sa le stie. cum sa fiu logat? daca am fost logat inseamna ca a fost careva din staff a intrat pe contu meu.cum e posibil asa ceva? cum sa ai incredere sa mai joci asa.nu mai inteleg nimic..

bunny pe ping imi da time out.de la ce naiba?sa fie porturile inchise oare?

http://imageshack.us/photo/my-images/846/23074073.png/

imi da doar time out..ce naiba pe acelasi net am mai jucat si nu avea nimic..doamne.

Posted

Nu, porturile le ai deschise, altfel nu ajungeai pana la login. Dar problema tot de la tine e, cum ai spus-o si tu, iti da ping time out, ruta pe care o parcurgi catre linkmania este...uhm, intelegi tu, nu-i gasesc cuvantul. :)) blocata, sa zicem. Habar n-am ce sa-ti zic mai departe.

Posted

Nu, porturile le ai deschise, altfel nu ajungeai pana la login. Dar problema tot de la tine e, cum ai spus-o si tu, iti da ping time out, ruta pe care o parcurgi catre linkmania este...uhm, intelegi tu, nu-i gasesc cuvantul. :)) blocata, sa zicem. Habar n-am ce sa-ti zic mai departe.

so..what can i do ? :huh: provideru de net e acelasi..si merge foarte bine. n-am ce-i reprosa.de la ce poate fi pingu asta incredibil.la time out inseamna ca nu primesc si nu trimit pachete..adica cum n-as avea net.asa ceva e imposibil.

Posted

Start>run>cmd>tracert linkmania.ro.

Lasa-l sa-si termine ruta, fa-i un print si pune-l aici. Daca cumva pe parcursul rutei ai minim un loss, atunci ceva e neinregula intre tine (netul tau) si ruta parcursa catre linkmania.

Partea ciudata e ca tie iti apare bara de login, dar iei disconnect in timpul loading-ului. N-ai pe cineva sa-ti imprumute un alt cont? Poate totusi..

@flamer, cum stai? iti merge dupa fresh boot?

freddie-mercury-rage-pose-hand-in-the-air.jpg

merge :D .

#ne vedem in game

snucK

Posted

deci la orice site as pune tracert ............. imi da exact ca la linkmania...ping normal pe 1 apoi time out la toate.sa fie de la netu meu deci? :) sau de la ce..netu imi merge impecabila nu am ce ii reprosa..o fi vreo eroare???

Posted

Deci pentru tine orice server/host e unreachable? Ce aiurea.. Firewall ai zis ca n-ai. Ideea e ca esti cam primul pe care il vad sa aibe probleme cu ruta.

Daca ai router, ai incercat sa-l resetezi?

@flamer, bravo. ;p

Posted

Deci pentru tine orice server/host e unreachable? Ce aiurea.. Firewall ai zis ca n-ai. Ideea e ca esti cam primul pe care il vad sa aibe probleme cu ruta.

Daca ai router, ai incercat sa-l resetezi?

@flamer, bravo. ;p

pare nobism :) cum se face? :)) il scot din priza ? am dat repair pe retea..am dat disable unable..am dat automatic ip..alt ip alt gateway..ce sa mai fac.cum sa resetez?

Posted

Eu vad ca ieri a fost cineva pe cont de pe ip-ul tau pe contul calinciuc.

Nu are cine sa intre pe contul tau din staff-ul linkmania.

28-Jan-2012 11:37:03 connect server #2

28-Jan-2012 11:41:17 disconn server #2

E chiar ip-ul de pe care postezi aici.

Posted

frate..stau in campus.poate e acelasi ip si e vreun conflict.in nici un caz nu m-am logat.astept pe bunny sa imi zica cum sa resetez switchu..sau cum pot schimba ip'ul poate de asta nu merge!

Posted

Pai si contul e al tau? Daca da atunci nimeni altcineva nu avea cum sa-l afle inafara de tine. Are un caracter cu lvl 7 pe el.

ija nu am reusit sa ma loghez deloc.nici macar caracter nu mi-am facut.cand pun contul si parola si dau enter imi da automat disconnect..

Posted

frate..stau in campus.poate e acelasi ip si e vreun conflict.in nici un caz nu m-am logat.astept pe bunny sa imi zica cum sa resetez switchu..sau cum pot schimba ip'ul poate de asta nu merge!

Pai e switch sau router? Ca la router iti genereaza alt ip, la switch nu (caci le ai deja puse in gateway, etc) din cate cred. Poti sa conectezi direct cablu in PC? Adica sa nu treaca prin router, sa faci legatura pe direct. E putin cam complicat sa resetezi router-ul, daca nu te-ai bagat niciodata in asa ceva. Pe spatele router-ului ai un ip, pe care il pui in browser, si deobicei userul si parola sunt "admin - admin", iar mai departe totul depinde de ce firma e router-ul.

Nu prea are legatura ip-ul, dar daca vrei sa stii neaparat. www.whatismyip.com vezi ce ip ai, da-i restart, reintra iarasi pe site si vezi daca e acelasi.

Posted

Ija NU e contu meu ala.

Bunny am switch..am resetat switchu...am schimbat ip de pe calculator..gateway..pe internet imi apare acelasi.daca nu ma disperan ush ce sa ii mai fac.incerc acum cu cablul direct.se pare ca avem un conflict pe retea si e acelasi ip.de asta cred ca nu ma lasa sa ma loghez..firar.

Posted

Sa stii ca si eu aveam acum 3-4 ani conflict cu cineva in retea, si tot reuseam sa joc mu. Nu stiu ce sa zic, cel mai bine incearca pe direct, daca cumva nu mai primesti ping timed out, inseamna ca ai probleme cu switch-ul. Oricum se bulesc foarte repede. >.<

Daca nu e contul tau ala, inseamna ca o fi al aluia cu care ai ip conflict. :D Taaaa-daaaah. ^^

Posted

razvan1987 ce cont ai?

same as user :) acu am incercat iar cu cablu direct din retea fara switch si aceeasi treaba..imi da la fel si pe ping. primul am latenta ok iar ce urmeaza e TIME OUT LA TOT> MA DISPERA!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...