Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Puscarie

You are disconnected from the server.

Recommended Posts

Posted

Sistemul de operare: Windows 7

HDD FreeSpace: 77.2 GB

CPU:Athlon II X3 450 AM3 3.2 Ghz

DirectX: 10

RAM: 4GB DDR3

Placa Video: ATI 5450 1024MB DDR2

Placa de Baza: MSI GF615M-P33

Antivirus-ul folosit: Avast

Firewall-ul folosit: cel de la win 7 , off

ISP: Romtelecom

Locatia: Galati

Descrierea problemei: Dupa ce pun contul si parola , dau Connect si imi da You are disconnected from the server.

Posted

Descrierea problemei: Dupa ce pun contul si parola , dau Connect si imi da You are disconnected from the server.

aceeasi problema o am si eu..tocmai mi-a fost contu activat definitiv si nu merge.iar ca resurse nu se pune problema de asta.. procesor de 6k si 4 gb ram.XP SP 3 ca windows..in rest tot normal. ce problema sa fie ? de la ce ma intreb.

Posted

Scoate avastul - este o mare prostie.

Ce alte softuri mai rulezi pe langa ?

Posted

baga patch 3 (ultimul) normal ca iei d/c

PS: CUT +paste si yes to all sa le inlocuiasca pe celelalte

Posted

Mai da de la elite DC ... Incearca sa intri si fara elite !

AVAST , incearca sa il schimbi ...

Fa update la windows la zi !

Alta problema nu cred ca ar fi daca ai respecta cele mentionate mai sus ... Vad ca sistemu de operare este bun ... Ai putea sa incerci sa intri si cu Run as Administrator .

Posted

Nu stiu ce aveti voi cu avast-ul, ba chiar are o rubrica ce include si gaming-ul, exact pentru chestii de genul firewall. Ala in niciun caz n-are nicio legatura cu disconnect-ul.

Daca nici dupa ce pui patch 3 nu merge, fa pasii astia 3, latenta, ruta , porturi.

Guest Iubaretul2
Posted

si eu am aceeasi problema...acum cateva luni puteam sa intru de pe pc si de pe laptop in acelasi timp.

sistemul de pe laptop nu are cum sa fie slab

este setat run as administrator

nu am avast sau alt antivirus...totusi imi da d/c dupa ce pun contul si parola.

contul principal este conectat pe pc

am incercat sa intru cu acelasi cont de pe laptop

http://imageshack.us/photo/my-images/696/screen012723000000.jpg/

presupun ca e de la altceva...adik tre sa se activeze contul al 2.

Posted

Scoate avastul - este o mare prostie.

Ce alte softuri mai rulezi pe langa ?

L-am dezinstalat , nu merge.

programele on cand rulez launcherul : x fire

am incercat si cu xfire inchis dar fara rezultat.

Poti adauga un NOD32 , in loc de avast .Dar nu cred ca avast-ul e problema in acest caz

Incerca un update la windows

facut , fara rezultat.

baga patch 3 (ultimul) normal ca iei d/c

PS: CUT +paste si yes to all sa le inlocuiasca pe celelalte

am facut asta , doar ca la patch imi da crash dump (ecran albastru )

Mai da de la elite DC ... Incearca sa intri si fara elite !

AVAST , incearca sa il schimbi ...

Fa update la windows la zi !

Alta problema nu cred ca ar fi daca ai respecta cele mentionate mai sus ... Vad ca sistemu de operare este bun ... Ai putea sa incerci sa intri si cu Run as Administrator .

facut , am mai si incercat run in windows XP

nu folosesc clickere sau alte programe de genul.

Nu stiu ce aveti voi cu avast-ul, ba chiar are o rubrica ce include si gaming-ul, exact pentru chestii de genul firewall. Ala in niciun caz n-are nicio legatura cu disconnect-ul.

Daca nici dupa ce pui patch 3 nu merge, fa pasii astia 3, latenta, ruta , porturi.

#bunny , avastul = antivirus standard pentru cocalari , fratemiu l-a instalat nu eu ( si da , e cocalar )

am vrut sa incerc si cu latenta ruta si porturi , dar cand apas START + F ( de pe tastatura ) apoi scriu cmd in Run nu-mi apare nimic :( .

Cand dezarhivez , fie no sound fie cu sunet , imi da You are disconnected from the server dupa ce pun contu + parola , cand bag patchul ( 3 ) si intru in joc ( cu launcherul ) dupa ce se termina de incarcat : Crash dump.

# cand intru pe alt server , s3 ep 2 imi merge de minune

dar cand intru pe LM s2 , merge cam asa :

angry-desk-flip.jpg

:(

Posted

:))))))))))))))))))))))))) Nu esti sanatos. You've made my day.

Pai, e normal sa primesti disconnect la jocul downloadat standard, deoarece ai o versiune a jocului mai veche, toti ceilalti joaca pe patch3. Cand te referi la crash dump, adica primesti bluescreen cand intri in joc? Ajungi pana la login sau pana la character select?

Daca e bluescreen poti sa-i faci o poza? Sau sa prinzi repede codul cu extensia respectiva? Cautam pe google si vedem de ce-ti cauzeaza bsod. :-? Prin cod ma refer la DRIVER_PATCH_SHIT_WHATEVER_WINDOWS.etc. Intelegi tu. ^^

Posted

:))))))))))))))))))))))))) Nu esti sanatos. You've made my day.

Pai, e normal sa primesti disconnect la jocul downloadat standard, deoarece ai o versiune a jocului mai veche, toti ceilalti joaca pe patch3. Cand te referi la crash dump, adica primesti bluescreen cand intri in joc? Ajungi pana la login sau pana la character select?

Daca e bluescreen poti sa-i faci o poza? Sau sa prinzi repede codul cu extensia respectiva? Cautam pe google si vedem de ce-ti cauzeaza bsod. :-? Prin cod ma refer la DRIVER_PATCH_SHIT_WHATEVER_WINDOWS.etc. Intelegi tu. ^^

# mi s-a mai spus :D ( ca sunt pe invers :D , mi se vad matzele , dar nici chiar asa :( )

nici la login nu ajung , aproape cand se termina de incarcat parca pc-ul primeste un sut in nuts si imi da bluescreen , o sa provoc bluescreen si o sa incerc sa memorez ( eventual sa scriu informatiile de acolo )

revin cu edit.

Posted

Mergea cumva anume sa nu ti se mai restarteze calculatorul automat cand primesti bluescreen, dar nu mai stiu de unde.. >.< Caut si-ti zic.

Posted

Mergea cumva anume sa nu ti se mai restarteze calculatorul automat cand primesti bluescreen, dar nu mai stiu de unde.. >.< Caut si-ti zic.

nu mi se restarteaza , dupa ce termina analiza de la bluescreen ramane asa.

la bluescreen :

Typical problem-error bla bla ( am uitat :D )

STOP 0x0000F4 ( mai multe 0x0000 + alte numere )

Posted

Nu ai un telefon mobil cu camera sa-i faci o poza ceva? :P Da, stiu ca iti apare asa, dar iti trebuie functia aia, ca sa cautam sa vedem de ce-ti cauzeaza. Poate sa fie orice, incepand chiar de la soft.

Posted

Nu ai un telefon mobil cu camera sa-i faci o poza ceva? :P Da, stiu ca iti apare asa, dar iti trebuie functia aia, ca sa cautam sa vedem de ce-ti cauzeaza. Poate sa fie orice, incepand chiar de la soft.

o sa-mi petrec urmatoarele 10-30 minute incercand sa bag poza pe calculator , cablul de date este momentan cu firele in alta parte , adica nu functioneaza cum trebuie , va trebui sa scriu cu degetele de la picioare si cu mainile sa tin mufa in telefon.

revin cu poza si edit :

Posted

F12 cand restartezi pc si anulezi manevra cu blue.

poza :

# cum anulezi manevra cu blue ? apesi f12 si dispare ca printr-o interventie divina ?

detalii , sa nu stric ceva XD

#edit :

schoolofdj , e standard , nu s-a umblat la unitate , adica e asa ca atunci cand a iesit din fabrica.

eu doar am copiat ce scrie pe abtipildul de pe unitate :P .

Posted

Ok, you're screwed. :))

Nu, nu dispare, o sa ti se restarteze instant. O sa vezi doar o fractiune de secunda bluescreen-ul si apoi pam pam pam, restart.

Hai sa vedem ce zice google-ul. :-?

Posted

Ok, you're screwed. :))

Nu, nu dispare, o sa ti se restarteze instant. O sa vezi doar o fractiune de secunda bluescreen-ul si apoi pam pam pam, restart.

Hai sa vedem ce zice google-ul. :-?

deci fac manevra cu f12 ? sau asteptam sa vedem ce zice ol' friend google ?

Posted

asa se intampla cum spune bunny, scoate te rog placa video, si joacate cu placa de baza, ai sa vezi ca iti merge,

nu stiu care e problema , dar nu stiu de ce doar pe linkmania nu imi merge...

#nu inteleg ce vrei sa spui cu sa SCOT placa video...

#daca vrei sa spui s-o scot din unitate ... no way

#edit :

nicio sansa sa scot placa video , am zis :

frate cocalar ( are vreo 22 de ani ) , daca scot placa video , cobor eu , la 2 metri sub pamant , daca se strica ceva , da vina pe mine , bla bla , etc.

Posted

Mai, din ce-am citit pe google, poate sa fie de la orice. Inclusiv de la bateria aia mica de pe placa de baza. Cum a zis si schoolofdj, tot ce trebuie sa faci e sa scoti toate componentele si sa le pui la loc. o_O Stiu, suna stupid...dar cam asta ofera google-ul.

Posted

Mai, din ce-am citit pe google, poate sa fie de la orice. Inclusiv de la bateria aia mica de pe placa de baza. Cum a zis si schoolofdj, tot ce trebuie sa faci e sa scoti toate componentele si sa le pui la loc. o_O Stiu, suna stupid...dar cam asta ofera google-ul.

# nu am amici/rude/tovarasi care sa aiba asemenea cunostinte ( demontat + montat ) , dar sa m-arunc eu intr-un pahar cu apa de la 50m daca o sa-mi duc unitatea la un magazin de specialitate ca s-o demonteze + monteze inapoi ( cu plata , 50-100 lei ) pentru un SINGUR joc .

ciudat ca pe linkmania nu-mi merge dar pe alte servere imi merge... -.- fu^^ this sh^^.

# edit ,

oricum multumesc pentru ajutor, raman dator , dar nu-mi permit sa fac ce ofera google-ul

Posted

Eu mi-am montat singur pc-ul, dar sa fiu sincer, la fel ca tine nu m-as apuca sa fac asta. Pare rau, mai cauta si tu daca e textul respectiv din eroare sau codul 0x00000000000F4 ala si vezi ce mai poti gasi.

Posted

Eu mi-am montat singur pc-ul, dar sa fiu sincer, la fel ca tine nu m-as apuca sa fac asta. Pare rau, mai cauta si tu daca e textul respectiv din eroare sau codul 0x00000000000F4 ala si vezi ce mai poti gasi.

am cautat si eu inainte , n-am reusit nimic , de asta am postat aici -.-

# se pare ca voi ramane la minecraft , imi facusem planuri la Mu :( , nu-mi vine sa joc pe alte servere (de mu online ) .

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/811/screen012721180000.jpg/

folofesc malware antibytes..nu am antivirus.nici hackuri

imi spune si mie careva ce sa fac?

tot asa primesc..pun contu si parola si imi da veryfing account si apoi disconnect cand dau enter..de la ce naiba poate sa fie?ca ma dispera.

Precizez ca mi-a fost activat de ieri contul..am primit si al 3 lea mail.multumesc anticipat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...