Guest genessis22 Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Pe 23 Nov. ora 21:30 conexiunea la internet a cazut .La orice incercare de conectare primeam un mesaj straniu, anume ca altcineva foloseste IP-ul meu in retea. De la rds am primit mai tarziu urmatorul e-mail: Date: 21:43:11 23-Nov-2004 Primiti acest email deoarece sunteti inregistrat in baza de date RDS ca persoana de contact pentru ip-ul 82.76.187.XX. Acest mesaj este generat automat ca urmare a implementarii unui filtru pe acest IP dinspre Internet. Filtrul a fost implementat ca urmare a detectarii unui trafic anormal (flood) catre acest IP. Pe durata filtrarii, accesul in Internet al acestui IP nu va fi posibil. Filtrul se va scoate automat. Daca nu doriti sa primiti astfel de mesaje, daca nu sunteti persoana responsabila pentru acest IP sau daca considerati ca traficul care a fost detectat drept flood este unul valid va rugam sa ne contactati. ----------------------------------------------------------------------------- Motiv filtrare: "501 new flows/sec" Daca stiti ce inseamna asta va rog spuneti-mi si mie sa nu fiu prost genessis22@rdslink.ro
cristi_nu_e_rocker Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Eu zic sa nu iti faci probleme, a vrut un prost sa-ti dea un food da s-au prins astia de la RDS si ti-au taiat netu' (nu e o solutie prea buna pt. tine, dar pt. ei e bine ca nu le convine asa ceva pe reteaua lor si au preferat sa te scoata pe tine). Eu zic sa dai un telefon la tehnic le spui de mesaj si o sa iti spuna ei cat mai dureaza pana iti da net din nou.
nwradu Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Am patit si eu asta o data, a durat vreo doua ore, desi am auzit cazuri cand a durat si 12 ore... Culmea e ca am trimis un mail la serviciul tehnic intreband cat preconizeaza ei ca va dura totul, si m-au sunat la 11 noaptea acasa dupa 2 minute sa-mi zica :D
erty Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 :D Ahah :P Trebuia sa le trimiti pe ei undeva.. Cum adica suna dupa 23:00 ? Nu au un pic de rusine ? unii vor sa doarme la ora aia :P
alex Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 atata timp cat el a trimis mailul cu 2 minute inainte mi se pare logic ca telefonul este o modalitate mai buna de contact, iar el sigur nu doarmea ...
nwradu Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 In general eu ma sperii cand suna telefonul dupa 11 noaptea. De fiecare data cand a sunat n-au fost vesti bune. Si pe vremea aia nici nu aveam RDS.Tel, m-au sunat pe fix, au sunat toate trei telefoanele din casa, mi-au dat niste informatii despre filtrul... apoi toti din casa se uitau la mine, cam greu sa le explici ca te-a sunat ISP-ul noaptea sa-ti zica de ce nu merge netul. Oricum, eu am fost multumit si impresionat chiar, pt ca aveam parerea ca aia de la serviciul tehnic nu prea se pricep asa bine. Macar la promptitudine n-am avut ce le reprosa.