Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Furt iteme

Recommended Posts

Posted

As dori sa se faca o verificare de loguri si sa se pedepseasca vinovatu .

Elfa Crystal a fost golita de catre -kyndred- ( eu_bk) in intervalu orelor 13:00-17:00 . :tiphat:

Ps : va injositi in ultimu hal pentru niste iteme fara luck este penibil ceea ce faceti :ceuameni:

Posted

niciodata asa ceva , nu mai dati conturile si . ;)

Tinand cont ca nu se pot face conturi am zis sa fiu om si sa permit si altora sa se bucure de acest joc minunat ( cateodata ) nu e vorba de item pentru ca nu erau cine stie ce cum am precizat toate erau no luck , este vorba de gest de fapta ! Este rusinos si trebuie pedepsit :tiphat:

Posted

niciodata asa ceva , nu mai dati conturile si . ;)

Tinand cont ca nu se pot face conturi am zis sa fiu om si sa permit si altora sa se bucure de acest joc minunat ( cateodata ) nu e vorba de item pentru ca nu erau cine stie ce cum am precizat toate erau no luck , este vorba de gest de fapta ! Este rusinos si trebuie pedepsit :tiphat:

Exact, este un joc de socializare in primul rand. Gestul de a impartii un cont trebuie apreciat si scuipat cel care i-a dat la ****. Urat!

Sry pentru post neimplicat dar am patit-o si eu.

O seara buna

Posted

As dori sa se faca o verificare de loguri si sa se pedepseasca vinovatu .

Elfa Crystal a fost golita de catre -kyndred- ( eu_bk) in intervalu orelor 13:00-17:00 . :tiphat:

Ps : va injositi in ultimu hal pentru niste iteme fara luck este penibil ceea ce faceti :ceuameni:

E adevarat, este urat cand se intampla asa ceva,dar contul,nu se da si in plus nu pot fi pedepsiti cei in cauza.

O sa iti fie invatatura de minte,sa nu mai dai contu,

Vina iti apartine.

O seara frumoasa :tiphat:

Posted

Avand in vedere ca ai dat contul de buna voie, e numai responsabilitatea ta. Pe viitor nu mai da conturile, sau macar fii mai atent cui le dai.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...