[kimmy] Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431611 Cer sa verifice -ija- , moderator care cunoaste si stie regulamentul, nu kitte care da suspend pentru stationare 2 minute.
Bobby Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ' date='14 January 2012 - 18:57' timestamp='1326563835' post='6170654'] http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431611 Cer sa verifice -ija- , moderator care cunoaste si stie regulamentul, nu kitte care da suspend pentru stationare 2 minute. Ai dreptate si eu asa stiam ca 2 min este stationarea in arena(candva asa era),am recitit is eu regulamentul si intreadevar,,acuma" este scris 5 min stationarea.
Kitte Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ai raspuns imediat dupa preluare, cand s-a pronuntat cuvantul afk. Am ignorat ca v-ati trezit brusc 3 din party fix atunci. In minutul 33/34 ai raspuns. In minutul 40 erai inca acolo. Cam cate minute iti ies tie la numaratoare in aceasta situatie?
sexezSTAR Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 kitte gresesti , la stationare trebuie atentionare nu e ca la ks , stationarea incepe din momentul cand intrebi nick+nu stationa , kimmy nu trebuia sa ia suspend si trebuie revocat
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Iar ajungem la vechea poveste in care facem regulamentul praf si dam suspend dupa bunul plac Kitte? Oare e asa greu sa RESPECTI un regulament care prevede CLAR o PROCEDURA ? Si ce ti se pare suspect ca raspundem in acelasi timp? Daca doresti o sa o rog pe kimmy pe viitor sa astepte 2-3 minute pana sa strige la mine din camera alaturata sa ma duc la pc (dar ramane intre noi asta). Respectul il castigi prin calitatea actiunilor tale si prin COMPETENTA deciziilor . Acum mult timp cand m-am apucat de mu parca erai mai....sa zic priceputa in luarea deciziilor. Ce se intampla cu tine? Rog un alt moderator sa analizeze si sa ia o decizie corecta conforma cu prevederile regulamentului.
Kitte Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Model Reclamatie Stationare langa party - Arena. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. 2 screen shots la interval de 5 minute, cu mouse-ul pe caracterul care stationeaza. Se va posta si TOATA discutia cu F4 Trebuie sa existe minim 3 cereri explicite din partea unui membru al party-ului de a parasi spotul. (cerere explicita = destinatar "nu stationa" ; "pleaca" ; "go away" etc) Stationare langa party (langa spot ocupat) Nu aveti voie sa stationati FARA MOTIV in Arena langa un party (sau langa un spot ocupat). Exemple posibile: - sta chiar daca i s-a zis ca nu mai e loc in party (nu vrea sa plece) - sta de vorba (normal sau cu pm) cu alt membru din party (sta langa party) - sta si nu zice nimic (nu cere party, nu zice nimic etc) Aceste situatii sunt date ca exemple. Nu incercati sa gasiti scuze noi pe principiul "dar situatia asta nu apare in regulament". Pedeapsa minima pt stationare : 2 zile suspend-caracter Stationarea se pedepseste daca depaseste 5 minute. Poze cu preluarea corecta - are Poze la interval de minim 5 minute - are Poze F4 - are Minim 3 cereri explicite sa paraseasca spotul - are Unde scrie ca se numara cele 5 minute de la prima cerere de parasire a spotului? Sunt de acord ca pot gresi. Nu sunt mare zeitate. Dar eu nu vad unde scrie ce ziceti voi. Daca ar fi scris, imi ceream scuze si revocam.
[kimmy] Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Model Reclamatie Stationare langa party - Arena. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. 2 screen shots la interval de 5 minute, cu mouse-ul pe caracterul care stationeaza. Se va posta si TOATA discutia cu F4 Trebuie sa existe minim 3 cereri explicite din partea unui membru al party-ului de a parasi spotul. (cerere explicita = destinatar "nu stationa" ; "pleaca" ; "go away" etc) Stationare langa party (langa spot ocupat) Nu aveti voie sa stationati FARA MOTIV in Arena langa un party (sau langa un spot ocupat). Exemple posibile: - sta chiar daca i s-a zis ca nu mai e loc in party (nu vrea sa plece) - sta de vorba (normal sau cu pm) cu alt membru din party (sta langa party) - sta si nu zice nimic (nu cere party, nu zice nimic etc) Aceste situatii sunt date ca exemple. Nu incercati sa gasiti scuze noi pe principiul "dar situatia asta nu apare in regulament". Pedeapsa minima pt stationare : 2 zile suspend-caracter Stationarea se pedepseste daca depaseste 5 minute. Poze cu preluarea corecta - are Poze la interval de minim 5 minute - are Poze F4 - are Minim 3 cereri explicite sa paraseasca spotul - are Unde scrie ca se numara cele 5 minute de la prima cerere de parasire a spotului? Sunt de acord ca pot gresi. Nu sunt mare zeitate. Dar eu nu vad unde scrie ce ziceti voi. Daca ar fi scris, imi ceream scuze si revocam. Cer cele 3 poze explicite in care el imi cere sa parasesc spotul si sunt de 5 minute. Ataseaza aici ... poate numai vad eu bine. Si cred ca ar trebui sa te grabesti pentru ca eu am suspend de cateva ore bune din cauza ta... ca nu imi tai u din suspendul urmator orele care le pierd pentru greselile facute de tine. PS: Uita-te si la colegul meu de guild SirDrago.... si la el AI GRESIT
dniceL Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Model Reclamatie Stationare langa party - Arena. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. 2 screen shots la interval de 5 minute, cu mouse-ul pe caracterul care stationeaza. Se va posta si TOATA discutia cu F4 Trebuie sa existe minim 3 cereri explicite din partea unui membru al party-ului de a parasi spotul. (cerere explicita = destinatar "nu stationa" ; "pleaca" ; "go away" etc) Stationare langa party (langa spot ocupat) Nu aveti voie sa stationati FARA MOTIV in Arena langa un party (sau langa un spot ocupat). Exemple posibile: - sta chiar daca i s-a zis ca nu mai e loc in party (nu vrea sa plece) - sta de vorba (normal sau cu pm) cu alt membru din party (sta langa party) - sta si nu zice nimic (nu cere party, nu zice nimic etc) Aceste situatii sunt date ca exemple. Nu incercati sa gasiti scuze noi pe principiul "dar situatia asta nu apare in regulament". Pedeapsa minima pt stationare : 2 zile suspend-caracter Stationarea se pedepseste daca depaseste 5 minute. Poze cu preluarea corecta - are Poze la interval de minim 5 minute - are Poze F4 - are Minim 3 cereri explicite sa paraseasca spotul - are Unde scrie ca se numara cele 5 minute de la prima cerere de parasire a spotului? Sunt de acord ca pot gresi. Nu sunt mare zeitate. Dar eu nu vad unde scrie ce ziceti voi. Daca ar fi scris, imi ceream scuze si revocam. Unde vezi tu printuri cu stationare de 5 minute? :) Toate printurile care le-a pus tampitul ala,au 2 si 3 minute in nici un caz 5 minute Si in plus,din nou,acel tampit,a pus 100 de printuri la minute foarte proaste si la ks si la stationare,aceea plangere a fost facuta foarte prost,nici nu trebuia acordata atentie :) Ai dat ban lu kimmy si lui SirDrago degeaba,la fel ca toti adminii/moderatorii va uitati in fuga pe printuri dati ban si plecati:) gg sunteti cei mai tari :)
Kitte Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 http://imageshack.us/f/502/screen011116400035.jpg/ - min 40 toti 3 sunteti on, vi se ceruse deja repetat sa plecati Ati raspuns in minutul 33/34, imediat dupa preluare. http://imageshack.us/f/88/screen011116480041.jpg/ - 48 - kimmy si drago -inca aici dnice e on in poza asta http://imageshack.us/f/854/screen011116540050.jpg/ - min 54 - kimmy esti si aici dnice - suspend modificat in stationare. sir drago - min 36 - on - http://imageshack.us/f/502/screen011116360027.jpg/
Ed:Ed:EDy Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ce vrei sa spui prin "dNice - suspend modificat in stationare" ?? Sau adaugat inca 2 zile pe langa alea 5 zile luate pentru ks? Sau au ramas doar 2 zile pentru stationare ca nu mai inteleg nimic,fiti si voi mai explicitiGata am inteles,spor
[kimmy] Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 http://imageshack.us/f/502/screen011116400035.jpg/ - min 40 toti 3 sunteti on, vi se ceruse deja repetat sa plecati Ati raspuns in minutul 33/34, imediat dupa preluare. http://imageshack.us/f/88/screen011116480041.jpg/ - 48 - kimmy si drago -inca aici dnice e on in poza asta http://imageshack.us/f/854/screen011116540050.jpg/ - min 54 - kimmy esti si aici dnice - suspend modificat in stationare. sir drago - min 36 - on - http://imageshack.us/f/502/screen011116360027.jpg/ Duduie eu iti cer poze in care imi cere explicit sa plec de pe spot si poza cu F4 maxim ( asa cum prevede regulamentul). Cer pozele pentru toti care au luat suspend pentru stationare in topicul ala.
[kimmy] Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 LOL. mi-a expirat suspendul si tu tot nu imi pui pozele?
Odyzzeus Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Pozele sunt in topic, dar cred ca nu vrei sa le vezi asa cum trebuie. Nu sunt poze perfecte, asa cum ne-am obisnuit, de acord cu tine. In setul de printuri puse pt stationare intr-adevar pozele nu sunt la distanta de 5 minute, dar in ele se vad cele 3 rugaminti de parasire a spotului. Daca la setul asta de poze te uiti si in cele de ks vei vedea ca ai stationat acolo vreo 20 minute si tu si ceilalti. Singurul tau argument valabil (pe care il invoc eu, nu stiu daca tu l-ai amintit) e faptul ca nu are pointerul pe tine si in aceste ultime poze de ks, desi se vede destul de clar cine era in tarc. In situatii de genul un moderator are de ales intre a sanctiona pe cel care a incalcat regulamentul (voi in plangerea de acum) si pe cel care a postat o plangere varza. In cazul de fata, daca se dadea nefondata scapati voi desi ati stationat acolo 20 de minute, daca v-a suspendat pe voi a scapat el nesanctionat pentru o plangere destul de prost facuta. Kitte a apreciat ca voi meritati mai mult sa fiti sanctionati decat cel care a postat, iar eu sunt de data asta de acord cu ea. Ati stat acolo pe capul omului zeci de minute si aveti pretentia sa scapati basma curata, nu mi se pare corect. Oricum suspendul a iesit, asa ca alte aspecte le discutam pe PM daca e cazul. Closed