Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Pk in timpul preluari

Recommended Posts

Posted

Nu ma poti enerva, frumos jucat, era tzk on dar era pe DL, chiar ai prins printurile dupa ce mi-ai dat PK inainte, oricum, nu mai ai ce pierde.

Crezi ca mai ai ceva demnitate pe linkmania dupa circul facut azi noapte?

Crezi ca ma cobor la nivelul tau sa ma pun sa ma cert cu tine?

Crezi ca ma intereseaza ce faci tu pe linkmania? Crezi ca ma intereseaza ca te dai in spectacol?

Am cateva cuvinte pentru tine : Mi-e scarba de tine. mi-e scarba ca reprezinti societatea care o traim.

Tu imi zici ca in joc esti una si in realitate altu, pai neninca, eu zic ca actiunile tale reflecta realitatea.

Tu crezi ca daca il suni pe Alxx ca ma postezi si incerci sa ma santajezi retrag? Revino-ti copile ca nu ma intereseaza de 2 lei ca iau SS de la unul ca tine, faptul ca te-ai foit acolo, expres m-ai vanat sa-mi dai pk sa incepi o preluare si sa-ti intru in hora. Oboseala isi spune cuvantul.

Acum poti sa te bucuri in agonia ta, ego-ul tau personal s-a implinit.

Nici sa nu ma saluti.

Guest Magnnum
Posted

Ionutz daca aceptai santajul aveai x in urmatorul min

Posted

Nu ma poti enerva, frumos jucat, era tzk on dar era pe DL, chiar ai prins printurile dupa ce mi-ai dat PK inainte, oricum, nu mai ai ce pierde.

Crezi ca mai ai ceva demnitate pe linkmania dupa circul facut azi noapte?

Crezi ca ma cobor la nivelul tau sa ma pun sa ma cert cu tine?

Crezi ca ma intereseaza ce faci tu pe linkmania? Crezi ca ma intereseaza ca te dai in spectacol?

Am cateva cuvinte pentru tine : Mi-e scarba de tine. mi-e scarba ca reprezinti societatea care o traim.

Tu imi zici ca in joc esti una si in realitate altu, pai neninca, eu zic ca actiunile tale reflecta realitatea.

Tu crezi ca daca il suni pe Alxx ca ma postezi si incerci sa ma santajezi retrag? Revino-ti copile ca nu ma intereseaza de 2 lei ca iau SS de la unul ca tine, faptul ca te-ai foit acolo, expres m-ai vanat sa-mi dai pk sa incepi o preluare si sa-ti intru in hora. Oboseala isi spune cuvantul.

Acum poti sa te bucuri in agonia ta, ego-ul tau personal s-a implinit.

Nici sa nu ma saluti.

Salut :tiphat:

Posted

Mai vroiam sa complectez doar atat, el nu vroia spotul, doar vroia sa ne vaneze, si pe mine si pe SmileDL la faza cu Deviasul, prostia noastra ca am picat in plasa lui.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...