Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crissie

//GT

Recommended Posts

Verificati log-urile pentru cei doi, au luat pk de la mine si au aparut pe spot , n-au trecut pe la poarta:

372978169258652.jpg

Apar direct pe spot, poza facuta de Eagles, ora e de Anglia, deci GMT.

1d1fca169258839.jpg

In primul rand Mafias nu avea lvl de k6, dar oricum, se pot verifica log-urile si o sa se vada ca au dat //gt , defapt ii da chiar Zara de gol.

In plus poza cu statusul:

6f6560169259013.jpg

Bonus, o conversatie:

84c51e169260248.jpg

Crisse , tu esti un pic cam paralel cu jocul asta , din cate imi dau eu seama . Mai gandeste-o odata si ai sa vezi ca undeva nu se leaga ceea ce spui tu ! (Sustii ca i-ai fii dat PK lui MaFiaS si ca nu avea lvl de K6, doar ai pus si poza , automat ajunge in Devias, poti oare da //gt din Devias in K6 si sub lvl?! ) Ar fii si asta o chestie . . .

Guest Magnnum

Crisse , tu esti un pic cam paralel cu jocul asta , din cate imi dau eu seama . Mai gandeste-o odata si ai sa vezi ca undeva nu se leaga ceea ce spui tu ! (Sustii ca i-ai fii dat PK lui MaFiaS si ca nu avea lvl de K6, doar ai pus si poza , automat ajunge in Devias, poti oare da //gt din Devias in K6 si sub lvl?! ) Ar fii si asta o chestie . . .

Paralel esti nu are sub lvl are lvl de boss deci mere gtt stai ca am sa pun o plangere si un print cu unu sub lvl unde era

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420449&st=0&gopid=5946926&#entry5946926

citeste

Crisse , eu ti-am explicat punctul meu de vedere , pentru ca undeva nu se lega... Nu ai cum sa dai //gt din Devias in Kalima6 fiind si sub lvl , mai ziceam, sa presupui, ca ar avea lvl de K6 si ar fii dat //gt , atunci era un semn de intrebare.si sa fac si o ( Magnnum , //gt poti da pe harta respectiva , nu din Devias in K6 sub lvl,dar astept sa vad si acea plangere,poate am ramas eu in urma cu noutatile.)

Nu stiu ce or fi facut sau nu, dar un lucru stiu. Sunt in Guild cu ei si nu am auzit de asa ceva... Si pe langa asta astia au la K6 la nesimtzire :)) Deci nu e exclus sa arunce 1000 de portzi.

Sa vedem ce zic si logurile dar sincer nu cred ca au facut ceva de genu.

Da, am citit , insa inca odata sustin ce am zis eu mai sus ! Nu a folosit //gt , nu si-ar risca char. pentru un //gt. Asteapta verificarea logg. Nu am postat sa jignesc pe cineva , doar pentru faptul ca undeva nu mi s-a parut clar. Iar cu chestia: "chiar Zara ii da de gol " , inseamna ca ati inteles voi gresit , sau nu m-am facut inteleasa pentru voi . Atat am avut de zis :)

Fara spam, warn up la avocati.

Abtineti-va de la orice fel de comentariu. SERIOS, abtineti-va!

au dat Alt+F4 sau X daca folosesc winmode in cele 2-3sec care te muta in davias

deasta au aparut pe spot(intri acolo de unde i iesit din joc)

Guest Magnnum

bug exploit 99

bug exploit 99

Asa am zis si noi cand a facut TyreXelu db`ul trecut... dar nu a luat ss... deci nici el nu ar trebuia sa ia :)

bug exploit 99

Asa am zis si noi cand a facut TyreXelu db`ul trecut... dar nu a luat ss... deci nici el nu ar trebuia sa ia :)

TyreXelu`n stanga, TyreXelu`n dreapta, inca mai ai cosmaruri ma? =))

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407872&hl=bug%20tyrexel&st=0

luati si invatati , si ceretii niste lectii ca el e Ferry din ally vostru .

te bagi si tu in "zeama" ca de obicei avocatule

vezi ca pe langa alt f4 alea a mai dat vreo 5 pk pe spot , pk-uri pe admin asa ca stai relax suspendul lui -Zen- va fi destul de consistent

tu cred ca nu intelegi ca sunt doar eu pt mine , si nuam treaba cu ss-ul lui -Zen-

si nu am treaba cu nimeni , e un joc si trebuie sa am si un dusman =)) si ala esti TU .

si am dat exemplul tau ,deoarece nu stiau colegii de ally ce a facut -zen- acolo .

Invatai si tu .

:tiphat:

bug exploit 99

TyreXelu`n stanga, TyreXelu`n dreapta, inca mai ai cosmaruri ma? =))

Pentru ce am scris crezi ca am cosmaruri? Ce mi`a facut ala sa am cosmaruri?

Am scris doar ca a mai facut si altcineva asa ceva si nu a primit suspend...

Tot copil care se cearta pe forum ai ramas?

Ce vrei acuma sa fac si poza la boss cand intru? Ca sa fi u incantat.................daca aveam sub 281 mai ziceam ce ai postat u acolo e o prostie ai mai pus si status,hai cu nefondata,

Adevarul e ca nu mai poate sa zica nimeni cuvantul GT ca voi o luati de buna, ce gluma buna, la voi si daca ia omu disconect ce mai e???sau ce inseamna asta bug explor #-o

Mai lasati prostiile :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...