Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

Limitare de conturi

Recommended Posts

Posted

Oricum se vor putea face doar 2 conturi dupa un calculator,degeaba ti se schimba IP-ul dupa restarul de conexiune,dar portul si primele 2 cifre nu ti se schimba,si daca e sa te duci la o sala sa iti faci se poate da usor FILTRU pe aceea sala,oricum se vor gasii metode de blocare a userilor care isi vor face mai multe conturi

Se poate bloca creearea conturilor de pe calculatorul respectiv si dupa seria de la placa de baza,ca automat serverul iti va gasi seria de la placa de baza folosita la creearea a doua conturi

Sunt multe modalitati de a bloca ;) stati linistiti

Scuze ca ma bag no warn dar cum stit ca avem 10 sau 2 conturi poate eu am fac 2 conturi sa joc eu cu fratele meu si mai intru de pe 1 cont sa ajung un membru al guildei cat este plecat in vacanta . asta ar insemna ca imi iau ban pe cont ca sunt pe 3 si nu pe 2 ? sau cum ?

dupa cum a explicat iceman cam da:)

dupa cum a explicat iceman cam da:)

ar trebui facut un topic in variante de genu pentru ca poate noi suntem uniti in guild si cat suntem in vacanta nu vrei sa ramanem pe loc si cineva ne ajuta . Un topic cu perioada in care ne ajuta si numele char mi sar parea o solutie cat de cat acceptabila si corecta ....este doar o sugestie :tiphat: ...............

EU unu sunt antrenor de tenis si mai plec la concursuri cu elevi pe perioade nedefinite cateva saptamani / 1 luna si am prieteni care ma ajuta sa nu stau pe loc :) ....... ideea lu ice ar insemna sa imi baneze contu sau cum ? #-o

Nu ati inteles. Conturile vechi chiar daca sunt 3 la numar nu vor trece printr-un filtru decat daca veti face prostii, orice fel. Pana atunci poti juca pe 2 conturi si chiar sa imai intri pe charul unui prieten. Atata timp cat doar cresti si nu esti luat in vizor nimeni nu are nimic cu tine si timpul tau pierdut. Doar conturile noi vor putea fi maxim la numar si cu filtru.

Succes

Posted

+1 Sa i se reduca la 2 cont-uri ( la alegere ) sau cum vreti, sau cand da d/c sau pk pe spot sa i se dea ss pe charu mare, nu pe conturile de sacrificiu.

Posted

da cei aici ma votati voi pe conturile mele sau cum? Mi-ai platit tu curentu pana acuma?

Posted

Bullion sa te lamuresc ,

LaDorna = Alina = EU

Eagles = Magnnum = EL

Deci eu am un cont iar Eagles are 2 conturi ... Priceput ?

Eu sunt in concediu in Romania , pe 14 ajung acasa si voi juca eu pe contu meu adica pe LaDorna , de aceea Eagles a jucat o perioada de timp pe contu meu pentru ca avea nevoie de SM meu ca holder ... (Sper ca am fost destul de inteleasa si pentru cap'soru tau)

Iar acum sa revenim la spusele tale ...

Mirela , byks sunt conturile lu asa zisu' unguru care asa ii ziceai tu , dar sa iti aduc aminte cand vorbeai cu Sergiu (Barbatu meu) , ti-a lasat elfa sa dai buff si tu ca un bun crestin ai schimbat passu si HOP ti-ai mai facut un cont ... Characterele alea ce le enumeri tu acolo nu sunt lucrate de tine ci mai bine zis FURATE . Nu te lauda cu munca altora ! Daca le-ai crescut si tu un rr asta nu inseamna ca muncesti pentru caracterele alea le ti pentru a lua spoturi , pentru a da pk si altele ...

Have fun !

Posted

Sa va spun eu ceva: ca va agitati degeaba!

Variante si posibilitati sunt garla. Oricare dintre noi poate sa-si adune zeci de stickuri de la cunostinte/prieteni, sa-si faca cate doua mailuri si sa isi ia pe fiecare cate un acc fara sa fie vreo suspiciune sau alta minune ca si clasa de IP sau nume de cont / mail etc.

Totul merge pe bunul simtz de a respecta regulile, iar adminii vor face totul posibil sa filtreze cat pot si ei pentru a egala shansele fiecaruia de a juca.

Pana una-alta, mai bine ar fi sa rezolve problemele de guard sa nu se mai poata face hackuri si apoi mai bine ar face sa dea RRDB si toti de la 0....

Atata timp cat nu merge nici D/C nici move to pick nici alte minuni, nu conteaza cate milioane de conturi ai ca xcum nai ce face cu ele...

PS: In loc sa isi dea fiecare Admin cu parerea la una - alta si sa faca cum crede mai bine sau mai corect, mai bine v-ati axa de a urma cuvant cu cuvant regulamentul si sa rezolvati problemele de server.

Tineti parte la unii si discriminati pe altii, chiar daca poate cateodata nu va dati seama dar GRESITI!

Dati 99 k s-au adunat prea multe pe "carca" ? Toate se aduna si toti fac pick si d/c si hack si tot pentru ca NU ESTE GUARD BUN si face fiecare ce vrea.

Si pana la urma urmei cel mai corect e cu "hotzul neprins - om cinstit" ! Atata timp cat ultimul cuvant era al regulamentului si nu a persoanei care are puterea decisiva (k pe 97d & before) nu erau atatea prostii pe forum si scandaluri inutile, probleme nerezolvate cu zecile de zile si alte minuni.

Regulamentul e bine facut, dar mult prea ignorat de parerea personala a fiecaruia. Imi pare rau sa spun asta dar sunteti SUBIECTIVI !; asadar emiteti judec??i de valoare pentru a va atinge scopul....

Chiar daca acest scop are un target benefic si corect, DREPTUL LA LIBERTATE SI PREZUMTIA DE NEVINOVATIE SUNT PRINCIPII FUNDAMENTALE INTR-O SOCIETATE DEMOCRATICA !!!!!

Stick to the rules and they will stick to you!

Posted

Bullion sa te lamuresc ,

LaDorna = Alina = EU

Eagles = Magnnum = EL

Deci eu am un cont iar Eagles are 2 conturi ... Priceput ?

Eu sunt in concediu in Romania , pe 14 ajung acasa si voi juca eu pe contu meu adica pe LaDorna , de aceea Eagles a jucat o perioada de timp pe contu meu pentru ca avea nevoie de SM meu ca holder ... (Sper ca am fost destul de inteleasa si pentru cap'soru tau)

Iar acum sa revenim la spusele tale ...

Mirela , byks sunt conturile lu asa zisu' unguru care asa ii ziceai tu , dar sa iti aduc aminte cand vorbeai cu Sergiu (Barbatu meu) , ti-a lasat elfa sa dai buff si tu ca un bun crestin ai schimbat passu si HOP ti-ai mai facut un cont ... Characterele alea ce le enumeri tu acolo nu sunt lucrate de tine ci mai bine zis FURATE . Nu te lauda cu munca altora ! Daca le-ai crescut si tu un rr asta nu inseamna ca muncesti pentru caracterele alea le ti pentru a lua spoturi , pentru a da pk si altele ...

Have fun !

ALELUIA !!!

gg Alina

Posted

Sa va spun eu ceva: ca va agitati degeaba!

Variante si posibilitati sunt garla. Oricare dintre noi poate sa-si adune zeci de stickuri de la cunostinte/prieteni, sa-si faca cate doua mailuri si sa isi ia pe fiecare cate un acc fara sa fie vreo suspiciune sau alta minune ca si clasa de IP sau nume de cont / mail etc.

Totul merge pe bunul simtz de a respecta regulile, iar adminii vor face totul posibil sa filtreze cat pot si ei pentru a egala shansele fiecaruia de a juca.

Pana una-alta, mai bine ar fi sa rezolve problemele de guard sa nu se mai poata face hackuri si apoi mai bine ar face sa dea RRDB si toti de la 0....

Atata timp cat nu merge nici D/C nici move to pick nici alte minuni, nu conteaza cate milioane de conturi ai ca xcum nai ce face cu ele...

PS: In loc sa isi dea fiecare Admin cu parerea la una - alta si sa faca cum crede mai bine sau mai corect, mai bine v-ati axa de a urma cuvant cu cuvant regulamentul si sa rezolvati problemele de server.

Tineti parte la unii si discriminati pe altii, chiar daca poate cateodata nu va dati seama dar GRESITI!

Dati 99 k s-au adunat prea multe pe "carca" ? Toate se aduna si toti fac pick si d/c si hack si tot pentru ca NU ESTE GUARD BUN si face fiecare ce vrea.

Si pana la urma urmei cel mai corect e cu "hotzul neprins - om cinstit" ! Atata timp cat ultimul cuvant era al regulamentului si nu a persoanei care are puterea decisiva (k pe 97d & before) nu erau atatea prostii pe forum si scandaluri inutile, probleme nerezolvate cu zecile de zile si alte minuni.

Regulamentul e bine facut, dar mult prea ignorat de parerea personala a fiecaruia. Imi pare rau sa spun asta dar sunteti SUBIECTIVI !; asadar emiteti judec??i de valoare pentru a va atinge scopul....

Chiar daca acest scop are un target benefic si corect, DREPTUL LA LIBERTATE SI PREZUMTIA DE NEVINOVATIE SUNT PRINCIPII FUNDAMENTALE INTR-O SOCIETATE DEMOCRATICA !!!!!

Stick to the rules and they will stick to you!

Te contrazic, am mentionat foarte clar ca nu o sa va puteti face conturi de pe "stick" (nu vor fi aprobate).

Aici nu este democratie, bla bla.

Mai cititi ce am scris eu acolo, se pare ca am vorbit singur pentru multi dintre voi.

Topic inutil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...