Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest FaneSmarcaZ

Reevaluare

Recommended Posts

Guest FaneSmarcaZ
Posted

BA SUNTETI NEBUNI ?? IN PRIMU PRINT L-AM FACUT FATALAU (n-am dat nume ) ODATA ,IN AL 2LEA PRINT L-AM LAUDAT I-AM SPUS CA A AJUNS SI EL SADI 2 CARE E PROBLEMA ? FARA D/C PE GAME PANA NU INTRA UN ALT MODELATOR ,PT ASA CEVA NU IAU SS,NU EXISTA ASA CEVA ,REEVALUEAZA CAZU SI DACA STAI SA TE UITI ATENT NU AM DAT NUME CINE SA SIMTIT A POSTAT ,IN AL 2 LEA PRINT AM DAT NUME ASA CA REVOCA SUSPENDUL ;)

Guest FaneSmarcaZ
Posted

Ca sa vezi ca nu ai analizat foarte bine printurile de ce nu ai dat suspend si la camban pt. limbaj subinteles pe global a ieist si in printul lu Huskar (de primul print este vorba) Analizeaza plangerea inca odata si tema plangeri si iti va da un rezultat corect ,nu am mai vazut sa se ia suspend pt. ca zic pe global ca "X" e caine ,nu am dat nume si chiar daca dadeam l-am facut caine si fatalau.dezvolta ss-ul si arata`mi inca o plangere de genu` asta daca nu ai impus tu niste noi reguli , ma intreb oare ce se intampla daca mai postau 3-4 acelasi lucru,oare luam 99 ? o.O Reevalueaza inca odata si daca tot iti da cu virgula lasa-l pe -ija- sau Lancelot ,ms. :tiphat:

Posted

Doar pentru faza cu manstrubatul zisa pe global iti luai suspend. Restul sunt chiar bonus. Plus ca ai antecedente, deci nu esti judecat la fel de bland ca altii.

Nu esti nevinovat si nu exista motive sa ti se scoata suspendul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...