MiXtap Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Numele meu în joc: MiXtap Numele EXACT celui pe care îl reclam: SilenT Screenshot-uri: aici Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): eram cu CristyTheKnight in hotring ii aratam niste stunturi pe aero LS cand trage cineva.Fug,fug, se apropie trage in continuare incep sa il bat sa il calc dar NU l-am omorat.I-am zis sa termine(am chat log ca dovata) ii cer socoteala si pleaca.Dupa aceea imi zice ca am blacklist si cu gura lui spune ca e vanator.In regulament UST scrie ca nu avem voie sa facem DM dar putem sa ne aparam cu o arma legala sau cu pumnii in caz in care suntem atacati pentru autoaparare INDIFERENT DE FACTIUNE.Nu conteaza ca e gang politie hitman.Cer sa posteze si martorul Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther,old_man, sNs Martori: CristyTheKnight
CristyTheKnight Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Eram in masina lui mix si a inceput sa traga.Pe mine m-a omorat in masina k arma si dupaia nush ce s-a intamplat ca eu am murit si a trebuit sa ies.Dar l-am vazut cand tragea din spate k arma si m-a omorat in masina pe aero LS.Vanatoarea a fost ca ai venit fara contract ai venit cu chef de scandal ai inceput sa tragi in noi si din instinctu omului e sa te atace ca tu sa faci poze sa il postezi sau bl.Tocmai tu ai recunoscut ca ai facut vanatoare
Cristian Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ce regula a serverului a incalcat? Nu primeste nimic.