Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

paky

reevaluare cazul 3pac

Recommended Posts

Posted

2. Limbaj

Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile

- Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile

- Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile

Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate.

Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate.

Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul.

Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.

Si aici plangerea la care ma refer ---> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430394

Kitte vrea sa stiu si eu unde ai u poza cu F4 facuta de el da am pus eu o poza cu F4 sa dovedec ca acele litere nu am vrut sa le scriu acolo ce intro zona a jocului unde imi permit sa mai scot si cuvinte dinastea din tastatura ca din gura nu pot:D

Vrerau ca aceasta reevaluare sa fie inchisa de catre alt admin nu Kitte ca atunci pt ce mai ii reevaluare daca nu verifica alcineva din nou o plangere

Posted

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate

sms , mm pot insemna mai multe lucruri.

plm nu prea are decat un sens, deci nu sunt nelamuri cu privire la ce ai zis.

Priceput?

Posted

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate

Priceput?

plm=pana la magazin:)) poate sa referit la asta?:-?

Guest Obama2012
Posted

Priceput?

plm=pana la magazin:)) poate sa referit la asta?:-?

fmm= frate mersi mult =)) hai ma taci drk dume deastea le dadeam la gradinita ,minte pe altcineva

Posted

Printul cu F4 este cerut pentru a se vedea contextul discutiei. Chiar daca nu a postat respectivul printul cu F4, ai facut-o tu, iar scopul a fost atins. Suspendul este corect.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...