freezeR Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: civil Alte cerinte: Doresc si eu un usebar in genul acesta , sa ramana ak cum sunt , dar unde scrie GunmaN sa apara stema Linkmania , iar in centru GunmaN , si iar stema LinkMania , si as dori sa fie pe o alta culoare ( Flippy tu mi`ai facut`o pe prima ) [ culoarea Linkmania ] Mersi
Flippy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: civil Alte cerinte: Doresc si eu un usebar in genul acesta , sa ramana ak cum sunt , dar unde scrie GunmaN sa apara stema Linkmania , iar in centru GunmaN , si iar stema LinkMania , si as dori sa fie pe o alta culoare ( Flippy tu mi`ai facut`o pe prima ) [ culoarea Linkmania ] Mersi Poftim :
PureMagic Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: PurebyMagic Factiune: The Mafia Alte cerinte: http://www.linkmania.ro/signs/linkmaniahobby020.jpg => as dori acest userbar care sa contina numele meu si sa fie de culoarea rosie... voi rasplati munca depusa. Multumesc. Flippy :-*.
Flippy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: PurebyMagic Factiune: The Mafia Alte cerinte: http://www.linkmania.ro/signs/linkmaniahobby020.jpg => as dori acest userbar care sa contina numele meu si sa fie de culoarea rosie... voi rasplati munca depusa. Multumesc. Flippy :-*. Am incercat ceva asemanator nu stiu sper sa iti placa :)
aNNNdy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: aNNNdy Factiune: Hitman Agency Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul "aNNNdy Hitman Agency" pe un fundal gri/negru ce crezi tu ca arata mai bine. *Sa fie facut de Flippy. :tiphat:
Flippy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: aNNNdy Factiune: Hitman Agency Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul "aNNNdy Hitman Agency" pe un fundal gri/negru ce crezi tu ca arata mai bine. *Sa fie facut de Flippy. :tiphat: Poftim :
HopaOlla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick : Ar00N Factiune : SFR Alte cerinte :Doresc un userbar asemanator ca al lui aNNNdy si vreau sa scrie pe el Ar00N - San Fierro Rifa cu albastru :P si as dori si inca unul ca acesta unde sa scrie Ar00N - LinkMania
Flippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick : Ar00N Factiune : SFR Alte cerinte :Doresc un userbar asemanator ca al lui aNNNdy si vreau sa scrie pe el Ar00N - San Fierro Rifa cu albastru :P si as dori si inca unul ca acesta unde sa scrie Ar00N - LinkMania Poftim :
aNNNdy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: aNNNdy Factiune: Hitman Agency Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul "aNNNdy Hitman Agency" pe un fundal gri/negru ce crezi tu ca arata mai bine. *Sa fie facut de Flippy. :tiphat: Poftim : Mersi frumos! :beer:
HopaOlla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick : Ar00N Factiune : SFR Alte cerinte :Doresc un userbar asemanator ca al lui aNNNdy si vreau sa scrie pe el Ar00N - San Fierro Rifa cu albastru :P si as dori si inca unul ca acesta unde sa scrie Ar00N - LinkMania Poftim : Mersi frumos Flippy :beer:
Chill_toIka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: chill_toika Factiune: DnB Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul chill_toika pe un fundal gri/negru identic cu cel al lui andy dar in loc de hitman sa scrie DnB
Guest valentyn01 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: chill_toika Factiune: DnB Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul chill_toika pe un fundal gri/negru identic cu cel al lui andy dar in loc de hitman sa scrie DnB Poftim (sper sa-ti placa si acesta) :
Flippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: chill_toika Factiune: DnB Alte cerinte: Vreau un userbar care sa contina textul chill_toika pe un fundal gri/negru identic cu cel al lui andy dar in loc de hitman sa scrie DnB Poftim : # Valentin daca te mai prind ca te postezi aiurea o sa iau legatura cu un admin in privinta asta,acolo scrie "ca a lui aNNNdy" userbar-ul acela este creeat de mine. De ce mai postezi si tu doar pentru +1 ?
Guest REdz. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: REdz Factiune: DNB Alte cerinte: vreau un userbar ca a lui Gunman numai sa fie pe culoarea DNB-ului # Multumesc.
Flippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: REdz Factiune: DNB Alte cerinte: vreau un userbar ca a lui Gunman numai sa fie pe culoarea DNB-ului # Multumesc. Poftim , sper ca despre asta era vorba :
Jalol Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: Jalol Factiune: DNB Alte cerinte: Ca a lui redz , dar sa scrie Jalol
Flippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: Jalol Factiune: DNB Alte cerinte: Ca a lui redz , dar sa scrie Jalol Poftim :
SmoKe16 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: sMoKe16 Factiune: Da Nang Boys Alte cerinte: sa fie culoarea ca asta dar sa scrie Da Nang Boys - sMoKe16 si dedesubt la smoke puneti refugee si in loc de fete puneti 2 deagle PS: sa fie facut da Flippy bossu nostru.
HopaOlla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick : Ar00N Factiune : SFR Alte cerinte :Flippy as dori si eu un userbar ca al lui Jalol dar in loc de 2 ak47 sa fie 2 deagle`uri si sa scrie Ar00N San Fierro Rifa , Mersi :tiphat: // si tu warn up pentru numarul mare de cereri de user-bar-uri pe care nu prea le-am vazut la tine + ca unele cereri le ai in dublu exemplar.
Flippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: sMoKe16 Factiune: Da Nang Boys Alte cerinte: sa fie culoarea ca asta dar sa scrie Da Nang Boys - sMoKe16 si dedesubt la smoke puneti refugee si in loc de fete puneti 2 deagle PS: sa fie facut da Flippy bossu nostru. Poftim : Nick : Ar00N Factiune : SFR Alte cerinte :Flippy as dori si eu un userbar ca al lui Jalol dar in loc de 2 ak47 sa fie 2 deagle`uri si sa scrie Ar00N San Fierro Rifa , Mersi :tiphat: Poftim :
BAdu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ok o sa va rog sa incetati cu posturile pentru +1 in topic. Pentru cei care fac cereri: Postati cererea si atat... Multumirile si felicitarile sa fie pe pm. Pentru cei care fac user-bar-uri, semnaturi o sa va rog sa postati de 2 ori pe zi. Exemplu domnul Flippy ai 7 postari in ultimele 24 de ore. Sa nu vad mai mult de 2. Iti apreciem munca si iti multumim, dar nu suntem la alimentara.. Altminteri se lasa cu sanctiuni. Pentru detalii ma contactati pe pm. O zi buna.
Chill_toIka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Va multumesc sunt absolut BESTIALE! Nick: chill_toika Factiune: DnB Alte cerinte: app un usserbar classic cu linkmania chill_toika si sa scrie 4 life LinkManiac :?:D:D
Gaby. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: The Triads Alte cerinte: Sa fie in genul asta ( ), iar in loc de DNB sa scrie The Triads si in loc de Sensei sa scrie ApolloOne
.sKaNNer. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Model: Text dorit: Dreapta: Cernoby || Stanga: Underground Street Tuning , sa ramana cum e in model Alte preferinte: Sa fie facut de kiszeN ( liNkid )