Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Ar putea sami faca cineva o semnatura de genul asta:

MDDf5.png

Doar ca in loc de " Si cand mor am valoare" sa scrie "Dreptatea se face glont cu glont", in loc de Ballas sa scrie San Fierro Rifa si sa fie cu albastrul SFR.

Posted

Nick: Ar00N

Factiunea: Grove Street

Alte cerinte: Doresc 2 userbaruri daca se poate pe unul sa scrie Ar00N Grove Street si pe unul Ar00N LinkMania.De preferat sa fie facut de teils1 , multumesc :tiphat:

Guest MrJack
Posted

Nick: MrJack

Factiune: Civil

Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul MrJack-Linkmania si daca se poate sa-mi faceti si o semnatura cu jobul secundar trucker,multumesc !

Posted

Nick:DjMaxwelL

Factiune:Politicieni

Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul DjMaxwelL-Linkmania

Poftim :

2wmm453.png

Nick: MrJack

Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul MrJack-Linkmania si daca se poate sa-mi faceti si o semnatura cu jobul secundar trucker,multumesc !

Poftim :

34otr9t.png

1fg21w.png

Ar putea sami faca cineva o semnatura de genul asta:

MDDf5.png

Doar ca in loc de " Si cand mor am valoare" sa scrie "Dreptatea se face glont cu glont", in loc de Ballas sa scrie San Fierro Rifa si sa fie cu albastrul SFR.

Poftim :

2mfxm9s.png

Posted

Nick: deathsaw

Factiune: Mafia

Alte cerinte: Salut. Flippy daca se poate te-as ruga frumos sa imi faci si mie o semnatura 'gen' ca a ta, doar sa scrie undeva deathsaw.

Mersi !

Posted

Nick: GunmaN6

Alte cerinte: Flippy te rog mult sa`mi faci si mie o semnatura cam asa : slslrd.png . Dar acolo unde apare "membrii" sa apara numele GunmaN .

Posted

Nick: deathsaw

Alte cerinte: Salut. Flippy daca se poate te-as ruga frumos sa imi faci si mie o semnatura 'gen' ca a ta, doar sa scrie undeva deathsaw.

Mersi !

Poftim :

2a9yxye.png

Alte cerinte: Flippy te rog mult sa`mi faci si mie o semnatura cam asa : slslrd.png . Dar acolo unde apare "membrii" sa apara numele GunmaN .

Scuze nu pot sa iti fac acel userbar nu detin acel program incearca sa ii dai un PM la Bytza el a creat acele userbar-uri pentru clubul Olympic succes.

Posted

Nick: Piti.xD

Factiune: Bikers

Alte cerinte: Vreau sa scrie Piti.xD - Bikers si daca se poate un fundal cu ceva ce tine de bikers.

Posted

Nick: Piti.xD

Factiune: Bikers

Alte cerinte: Vreau sa scrie Piti.xD - Bikers si daca se poate un fundal cu ceva ce tine de bikers.

Am inteles de la unii membri mai vechi in aceasta comunitate ca cei din Bikers aveau culoare de la Consilieri actuala asa ca am incercat sa realizez ceva frumos daca nu iti place culoarea sau alte chestii imi dai un pm si se rezolva daca ai alte ideei alta culoare de fundal etc.

xoihwl.png

Posted

Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi unu`l pe fond albastru cu numele " GunmaN" in stanga la mijloc stema Linkmania si in dreapta " olyplic club

Posted

Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi unu`l pe fond albastru cu numele " GunmaN" in stanga la mijloc stema Linkmania si in dreapta " olyplic club

Poftim :

j7f6lu.png

Posted

Nick: eRader

Factiune: San Fiero Rifa

Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi un userbar ca a lui Puk,numai ca in loc de numele sau sa fie scris numele meu,multumesc !

Posted

Nick: eRader

Factiune: San Fiero Rifa

Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi un userbar ca a lui Puk,numai ca in loc de numele sau sa fie scris numele meu,multumesc !

Poftim :

eugb41.png

Posted

Nick: ApolloOne

Factiune: TheTriads

Alte cerinte: As dori un usebar in care sa scrie in stanga "ApolloOne" si in dreapta "Membrul lunii mai-TheTriads". Sa fie facut de Flippy(alegi tu culorile sa fie frumos :) )

Posted

Poftim :

j7f6lu.png

Multumesc mult :D !!!

Posted

Nick: ApolloOne

Factiune: TheTriads

Alte cerinte: As dori un usebar in care sa scrie in stanga "ApolloOne" si in dreapta "Membrul lunii mai-TheTriads". Sa fie facut de Flippy(alegi tu culorile sa fie frumos :) )

Poftim :

2vwwqcj.png

Posted

Factiune: Grove Street

Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Grove Street si cu verde , multumesc :tiphat:

Posted

Factiune: Grove Street

Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Grove Street si cu verde , multumesc :tiphat:

Poftim :

2zizrqh.png

Guest valentyn01
Posted

Nick: VaLeNtin.

Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar cu numele meu si linkmania :tiphat:

Posted

Nick: VaLeNtin.

Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar cu numele meu si linkmania :tiphat:

Poftim :

2h4ly0z.png

Posted

Nick: ScaRaMouche

Factiune: Los Santos Vagos

Alte cerinte: vreau si eu sa vad de ce sunteti in stare. o semnatura deosebita legata de ScaRaMouche lider Lsv. Accept si un spoiler cu ceva frumos inauntru.

*PS: Flippy sa-mi dai pm cu avatarul..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...