HerrBlackMaN Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ar putea sami faca cineva o semnatura de genul asta: Doar ca in loc de " Si cand mor am valoare" sa scrie "Dreptatea se face glont cu glont", in loc de Ballas sa scrie San Fierro Rifa si sa fie cu albastrul SFR.
HopaOlla Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nick: Ar00N Factiunea: Grove Street Alte cerinte: Doresc 2 userbaruri daca se poate pe unul sa scrie Ar00N Grove Street si pe unul Ar00N LinkMania.De preferat sa fie facut de teils1 , multumesc :tiphat:
matejakezman Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nick:DjMaxwelL Factiune:Politicieni Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul DjMaxwelL-Linkmania
Guest MrJack Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: MrJack Factiune: Civil Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul MrJack-Linkmania si daca se poate sa-mi faceti si o semnatura cu jobul secundar trucker,multumesc !
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick:DjMaxwelL Factiune:Politicieni Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul DjMaxwelL-Linkmania Poftim : Nick: MrJack Factiune: Civil Alte cerinte:Doresc un usebar cu textul MrJack-Linkmania si daca se poate sa-mi faceti si o semnatura cu jobul secundar trucker,multumesc ! Poftim : Ar putea sami faca cineva o semnatura de genul asta: Doar ca in loc de " Si cand mor am valoare" sa scrie "Dreptatea se face glont cu glont", in loc de Ballas sa scrie San Fierro Rifa si sa fie cu albastrul SFR. Poftim :
Zohlomg Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: deathsaw Factiune: Mafia Alte cerinte: Salut. Flippy daca se poate te-as ruga frumos sa imi faci si mie o semnatura 'gen' ca a ta, doar sa scrie undeva deathsaw. Mersi !
freezeR Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: Mafia Alte cerinte: Flippy te rog mult sa`mi faci si mie o semnatura cam asa : . Dar acolo unde apare "membrii" sa apara numele GunmaN .
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: deathsaw Factiune: Mafia Alte cerinte: Salut. Flippy daca se poate te-as ruga frumos sa imi faci si mie o semnatura 'gen' ca a ta, doar sa scrie undeva deathsaw. Mersi ! Poftim : Nick: GunmaN6 Factiune: Mafia Alte cerinte: Flippy te rog mult sa`mi faci si mie o semnatura cam asa : . Dar acolo unde apare "membrii" sa apara numele GunmaN . Scuze nu pot sa iti fac acel userbar nu detin acel program incearca sa ii dai un PM la Bytza el a creat acele userbar-uri pentru clubul Olympic succes.
Andra Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: Piti.xD Factiune: Bikers Alte cerinte: Vreau sa scrie Piti.xD - Bikers si daca se poate un fundal cu ceva ce tine de bikers.
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: Piti.xD Factiune: Bikers Alte cerinte: Vreau sa scrie Piti.xD - Bikers si daca se poate un fundal cu ceva ce tine de bikers. Am inteles de la unii membri mai vechi in aceasta comunitate ca cei din Bikers aveau culoare de la Consilieri actuala asa ca am incercat sa realizez ceva frumos daca nu iti place culoarea sau alte chestii imi dai un pm si se rezolva daca ai alte ideei alta culoare de fundal etc.
freezeR Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: Mafia Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi unu`l pe fond albastru cu numele " GunmaN" in stanga la mijloc stema Linkmania si in dreapta " olyplic club
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: Mafia Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi unu`l pe fond albastru cu numele " GunmaN" in stanga la mijloc stema Linkmania si in dreapta " olyplic club Poftim :
Guest cLn Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: eRader Factiune: San Fiero Rifa Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi un userbar ca a lui Puk,numai ca in loc de numele sau sa fie scris numele meu,multumesc !
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: eRader Factiune: San Fiero Rifa Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi un userbar ca a lui Puk,numai ca in loc de numele sau sa fie scris numele meu,multumesc ! Poftim :
Gaby. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: TheTriads Alte cerinte: As dori un usebar in care sa scrie in stanga "ApolloOne" si in dreapta "Membrul lunii mai-TheTriads". Sa fie facut de Flippy(alegi tu culorile sa fie frumos :) )
freezeR Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: Mafia Alte cerinte: Te rog Flippy fa`mi unu`l pe fond albastru cu numele " GunmaN" in stanga la mijloc stema Linkmania si in dreapta " olyplic club Poftim : Multumesc mult :D !!!
Flippy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: TheTriads Alte cerinte: As dori un usebar in care sa scrie in stanga "ApolloOne" si in dreapta "Membrul lunii mai-TheTriads". Sa fie facut de Flippy(alegi tu culorile sa fie frumos :) ) Poftim :
HerrBlackMaN Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: StefaN20 Factiune: San Fierro Rifa Alte cerinte: as vrea o semnatura ca a lui erader dar sa fie numele meu
Flippy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: StefaN20 Factiune: San Fierro Rifa Alte cerinte: as vrea o semnatura ca a lui erader dar sa fie numele meu Poftim :
HopaOlla Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Grove Street Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Grove Street si cu verde , multumesc :tiphat:
Flippy Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Grove Street Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Grove Street si cu verde , multumesc :tiphat: Poftim :
Guest valentyn01 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: VaLeNtin. Factiune: Civil Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar cu numele meu si linkmania :tiphat:
Flippy Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: VaLeNtin. Factiune: Civil Alte cerinte: Flippy cand ai timp sa imi faci si mie un userbar cu numele meu si linkmania :tiphat: Poftim :
HopaOlla Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Grove Street Alte cerinte: As dori si eu un userbar in genul acesta unde sa scrie Ar00N Grove Street
meetique Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: ScaRaMouche Factiune: Los Santos Vagos Alte cerinte: vreau si eu sa vad de ce sunteti in stare. o semnatura deosebita legata de ScaRaMouche lider Lsv. Accept si un spoiler cu ceva frumos inauntru. *PS: Flippy sa-mi dai pm cu avatarul..