Devil. Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nick : D3v1L Factiune : Da Nang Boys Alte cerinte: Sa-l faca Flippy ( aka Filip, Flappy, s.a.m.d ). Daca nu iti iese bine, esti un om mort! :yum:
Flippy Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nick : D3v1L Factiune : Da Nang Boys Alte cerinte: Sa-l faca Flippy ( aka Filip, Flappy, s.a.m.d ). Daca nu iti iese bine, esti un om mort! :yum: Ai mila nu ma manca :pray:
Devil. Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick : D3v1L Factiune : Da Nang Boys Alte cerinte: Sa-l faca Flippy ( aka Filip, Flappy, s.a.m.d ). Daca nu iti iese bine, esti un om mort! :yum: Ai mila nu ma manca :pray: Ai noroc ca e draguta, altfel pe gratar te puneam! Si ce pofta aveam de un Flipoi :( !
Guest sTrip_ Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick : sTrip_ Factiune : Civil Alte cerinte: Doresc un userbar cu o masina si pe acea masina sa scrie sTrip_
Flippy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick : sTrip_ Factiune : Civil Alte cerinte: Doresc un userbar cu o masina si pe acea masina sa scrie sTrip_
freezeR Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 va rog facetimi si mie una cu GunmaN ( scris comic san ms) cu GunmaN Smecher - culoarea pentru mafia ( la scris ) si asta sa fie pe o masina rosie daca se poate :D Si dati click pe linkul de la semnatura mea , mi la facut cineva care spunea ca este incepator , daca se poate sa mil modificati sa-l pot pune semnatura sa se vada imaginea :D Si inca un unsebar doar cu numele GunmaN pe un pistol sa o mitraliera ceva .
Guest Tempest. Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick : HadeS. Factiune : Triads Alte cerinte: Sa-l faca Flippy / Sa fie cu culoarea de la triads , sa scrie in stanga The Triads si in dreapta HadeS.
Flippy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 va rog facetimi si mie una cu GunmaN ( scris comic san ms) cu GunmaN Smecher - culoarea pentru mafia ( la scris ) si asta sa fie pe o masina rosie daca se poate :D Si dati click pe linkul de la semnatura mea , mi la facut cineva care spunea ca este incepator , daca se poate sa mil modificati sa-l pot pune semnatura sa se vada imaginea :D Si inca un unsebar doar cu numele GunmaN pe un pistol sa o mitraliera ceva . Asa in primu rand sa iti explic exista niste modele de postare daca doresti ceva...ma rog trecem peste sa trecem la prima ta cerinta ce masina? nu am gasit nici o masina buna rosie pentru userbar. A doua cerinta hmmm am incercat sa ii dau un resize da te avertizez nu prea arata frumos. A treia cerinta am gasit niste ak47 pentru userbar sper sa iti placa. Nick : HadeS. Factiune : Triads Alte cerinte: Sa-l faca Flippy / Sa fie cu culoarea de la triads , sa scrie in stanga The Triads si in dreapta HadeS. Poftim :
freezeR Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 una cu SwEeT.gIrL pentru San Fiero Rifa va rog si inca unul cu SweeT.gIrL pentru Linkmania
Flippy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 una cu SwEeT.gIrL pentru San Fiero Rifa va rog si inca unul cu SweeT.gIrL pentru Linkmania Poftim :
.sKaNNer. Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Vreau si eu un UserBar facut de Flippy dupa acest " model " : Cerinte: 1) In stanga la nume -> C e r n o b y sau Cernoby 2) Dreapta la Factiune -> UST sau Underground Street Tuning Daca poti sa imi faci doua ... una cu literele numelui scrise dezlegat si una legat :) in cea cu litere dezlegate sa fie in dreapta UST iar dincolo Underground Street Tuning ! Multumesc !
Flippy Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Vreau si eu un UserBar facut de Flippy dupa acest " model " : Cerinte: 1) In stanga la nume -> C e r n o b y sau Cernoby 2) Dreapta la Factiune -> UST sau Underground Street Tuning Daca poti sa imi faci doua ... una cu literele numelui scrise dezlegat si una legat :) in cea cu litere dezlegate sa fie in dreapta UST iar dincolo Underground Street Tuning ! Multumesc ! Am incercat ceva asemanator:
.sKaNNer. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Foarte frumoase ... Poti pune la prima varianta in loc de UST - Undeground Street Tuning ?! App: cu ce program le faci ? UserBar Generator v2.2 cumva ?
Flippy Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Foarte frumoase ... Poti pune la prima varianta in loc de UST - Undeground Street Tuning ?! App: cu ce program le faci ? UserBar Generator v2.2 cumva ? Poftim :
freezeR Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 una cu SwEeT.gIrL pentru San Fiero Rifa va rog si inca unul cu SweeT.gIrL pentru Linkmania Poftim : MS :X :* mult
.sKaNNer. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Bravo :D Esti cel mai tare ! Cand te vad in joc iti dau ceva frumos :))
HopaOlla Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru Bikers . Multumesc :tiphat:
Guest REdz. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Vreau si eu un userbar frumos facut de Flippy. REdz si Da NaNg Boys asemanator cu al lui Sweet.Girl numai culoarea DNB-ului
Flippy Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru Bikers . Multumesc :tiphat: Da...este o mare problema nu aveti culoare la fanctiune si nu am stiut ce culori sa bag sa nu incurc alte fanctiuni...ma rog am pus negru si alb...ca am vazut ca cei din Bikers se imbraca mai mult in negru da si cei din hitman se imbraca in negru ca is agenti da ma rog... nu am stiut ce culori sa pun. Vreau si eu un userbar frumos facut de Flippy. REdz si Da NaNg Boys asemanator cu al lui Sweet.Girl numai culoarea DNB-ului Poftim :
Gaby. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Nick : ApolloOne Factiune : The Triads Alte cerinte: In stanga sa fie scris ApolloOne si in dreapta The Triads .Culorile sa le alegi tu Flippy ;) . Sa fie ceva frumos :D .
Flippy Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Nick : ApolloOne Factiune : The Triads Alte cerinte: In stanga sa fie scris ApolloOne si in dreapta The Triads .Culorile sa le alegi tu Flippy ;) . Sa fie ceva frumos :D . Poftim :
HopaOlla Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru LM Stunters Club cu culoare portocalie :crazy:
Flippy Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru LM Stunters Club cu culoare portocalie :crazy: Poftim :
HopaOlla Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru LM Stunters Club cu culoare portocalie :crazy: Poftim : Mersi , a iesit super :D . Si daca ai putea sa mai faci inca un userbar sa fie scris Ar00N Bikers dar cu culoarea de la consilieri ( din cate am inteles culoarea de la bikers a fost luata si a fost pusa la Consilieri).
Flippy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nick : Ar00N Factiune : Bikers Alte cerinte: Doresc un userbar unde sa fie scris Ar00N Membru LM Stunters Club cu culoare portocalie :crazy: Poftim : Mersi , a iesit super :D . Si daca ai putea sa mai faci inca un userbar sa fie scris Ar00N Bikers dar cu culoarea de la consilieri ( din cate am inteles culoarea de la bikers a fost luata si a fost pusa la Consilieri). Poftim :