Phill Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Numarul/Factiunea: The Triads Textul Dorit: Un userbar cu dimensiuni modeste [ normale ] in care sa scrie : Phill - cel care a inventat Philip Morris + un pachet de tigari ALB Culoare Text: Albastru deschis [ cyan ] Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best
CristyTheKnight Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 la alte cerinte pune si numele celui care vrei sa faca iti faca user bar
Phill Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Numarul/Factiunea: The Triads Textul Dorit: Un userbar cu dimensiuni modeste [ normale ] in care sa scrie : Phill - cel care a inventat Philip Morris + un pachet de tigari ALB Culoare Text: Albastru deschis [ cyan ] Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best ,preferinta : Floppy
Flippy Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Numarul/Factiunea: The Triads Textul Dorit: Un userbar cu dimensiuni modeste [ normale ] in care sa scrie : Phill - cel care a inventat Philip Morris + un pachet de tigari ALB Culoare Text: Albastru deschis [ cyan ] Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best ,preferinta : Floppy Deci nu putut sa ma incadrez intrun userbar normal la ce , cerinte mi-ai dat tu acolo asa ca am facut altfel de userbar mai mare in care am putut aproape sa iti indeplinesc toate cerintele. In legatura cu acea culoare albastru deschis [cyan] eu nu am gasit aceasta culoare :-?? asa ca am pus Sky Blue sper sa iti placa si in legatura cu pachetu de tigari am gasit altu :D este Philip Morris in mijloc :D sper sa iti placa. :> # Se scrie Flippy nu "Floppy" !!
MiXtap Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 http://i.imgur.com/ge1GF.png Ti-am facut si eu una, sper sa iti placa ;)
aqua13 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nick : AlexFcDb. Factiune: Triade (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexFcDb., alte preferinte nu as mai avea. Multumesc
Flippy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nick : AlexFcDb. Factiune: Triade (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexFcDb., alte preferinte nu as mai avea. Multumesc Am incercat ceva sper sa iti placa. :-??
aqua13 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nick : AlexFcDb. Factiune: Triade (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexFcDb., alte preferinte nu as mai avea. Multumesc Am incercat ceva sper sa iti placa. :-?? MULTUMESC FRUMOS.
aqua13 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Uite Flippy daca ai putea asa? Uite asa daca poti !
freezeR Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Vreau si eu una asa , dar sa fie cu numele SweeT.gIrL , daca se poate , cumj este a lui alex de susFcDb
Flippy Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Vreau si eu una asa , dar sa fie cu numele SweeT.gIrL , daca se poate , cumj este a lui alex de susFcDb Pofttim :P
Madalin Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick : Madal1n Factiune: Police Department Alte cerinte: Vreau un userbar cu factiunea si numele meu , pe un font albastru si scrisul rosu! # am uitat sa mentionez , sa fie facut de Flippy
Flippy Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick : Madal1n Factiune: Police Department Alte cerinte: Vreau un userbar cu factiunea si numele meu , pe un font albastru si scrisul rosu! # am uitat sa mentionez , sa fie facut de Flippy Am incercat ceva sper sa iti placa daca doresti modificari la rou asta care la-m pus imi dai pm si se rezolva :-??
AlexMhi Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Salut as vrea si eu o semnatura ca a lui alexfcdb da cu numele pchhh_ Multumesc Frumos !
HopaOlla Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nick : Ar00N Factiune : The Triads Alte cerinte: As dori si eu un userbar cu font maro ( culoarea de la Triade ) . In dreapta sa scrie Ar00N si in stanga Triade P.S: Nu imi pasa cine o face , aman2 va pricepeti :tiphat:
Flippy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nick : Ar00N Factiune : The Triads Alte cerinte: As dori si eu un userbar cu font maro ( culoarea de la Triade ) . In dreapta sa scrie Ar00N si in stanga Triade P.S: Nu imi pasa cine o face , aman2 va pricepeti :tiphat: Poftim daca mai vrei ceva modificari imi zici pe P.M.
focuS Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : FocuStar Factiune : DNB Alte cerinte; as dori un userbar cu culoare de la dnb in dreapta sa scrie FocuStar si in stanga Da Nang Boys
Flippy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : FocuStar Factiune : DNB Alte cerinte; as dori un userbar cu culoare de la dnb in dreapta sa scrie FocuStar si in stanga Da Nang Boys Poftim sper sa iti placa :P
Oliver Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : CloHard Factiune : Grove St. Alte cerinte : Un verde care sa se asorteze cu avatarul iar ca si text si design las la aprecierea celui care o va face .
Flippy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : CloHard Factiune : Grove St. Alte cerinte : Un verde care sa se asorteze cu avatarul iar ca si text si design las la aprecierea celui care o va face . Sper sa iti placa. Daca nu iti place ceva imi dai P.M. :P
MiXtap Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : Ar00N Factiune : The Triads Alte cerinte: As dori si eu un userbar cu font maro ( culoarea de la Triade ) . In dreapta sa scrie Ar00N si in stanga Triade P.S: Nu imi pasa cine o face , aman2 va pricepeti :tiphat: http://s17.postimage.org/6s0cb68fj/Triade.png nu am putut sa o fac mai devreme pentru ca nu mai am net :|.Eu postez de la altcineva :glare:
HopaOlla Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : Ar00N Factiune : The Triads Alte cerinte: As mai dori si eu un userbar in stanga sa scrie Ar00N si in dreapta LinkMania Lands.
Flippy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick : Ar00N Factiune : The Triads Alte cerinte: As mai dori si eu un userbar in stanga sa scrie Ar00N si in dreapta LinkMania Lands. Poftim :)