Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Numarul/Factiunea: The Triads

Textul Dorit: Un userbar cu dimensiuni modeste [ normale ] in care sa scrie : Phill - cel care a inventat Philip Morris + un pachet de tigari ALB

Culoare Text: Albastru deschis [ cyan ]

Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best

Posted

Textul Dorit: Un userbar cu dimensiuni modeste [ normale ] in care sa scrie : Phill - cel care a inventat Philip Morris + un pachet de tigari ALB

Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best ,preferinta : Floppy

Posted

Alte Cerinte: Daca faceti asta sunteti The Best ,preferinta : Floppy

Deci nu putut sa ma incadrez intrun userbar normal la ce , cerinte mi-ai dat tu acolo asa ca am facut altfel de userbar mai mare in care am putut aproape sa iti indeplinesc toate cerintele. In legatura cu acea culoare albastru deschis [cyan] eu nu am gasit aceasta culoare :-?? asa ca am pus Sky Blue sper sa iti placa si in legatura cu pachetu de tigari am gasit altu :D este Philip Morris in mijloc :D sper sa iti placa. :>

# Se scrie Flippy nu "Floppy" !!

2817ati.png

Posted

Nick : AlexFcDb.

Factiune: Triade (nu vreau sa apara nicaieri factiunea)

Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexFcDb., alte preferinte nu as mai avea. Multumesc

Posted

Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexFcDb., alte preferinte nu as mai avea. Multumesc

Am incercat ceva sper sa iti placa. :-??

r1a1ht.png

Posted

Am incercat ceva sper sa iti placa. :-??

67083q.png

MULTUMESC FRUMOS.

Posted

Nick : Madal1n

Factiune: Police Department

Alte cerinte: Vreau un userbar cu factiunea si numele meu , pe un font albastru si scrisul rosu!

# am uitat sa mentionez , sa fie facut de Flippy

Posted

Nick : Madal1n

Factiune: Police Department

Alte cerinte: Vreau un userbar cu factiunea si numele meu , pe un font albastru si scrisul rosu!

# am uitat sa mentionez , sa fie facut de Flippy

Am incercat ceva sper sa iti placa daca doresti modificari la rou asta care la-m pus imi dai pm si se rezolva :-??

21d1r0h.png

Posted

Nick : Ar00N

Factiune : The Triads

Alte cerinte: As dori si eu un userbar cu font maro ( culoarea de la Triade ) . In dreapta sa scrie Ar00N si in stanga Triade

P.S: Nu imi pasa cine o face , aman2 va pricepeti :tiphat:

Posted

Alte cerinte: As dori si eu un userbar cu font maro ( culoarea de la Triade ) . In dreapta sa scrie Ar00N si in stanga Triade

Poftim daca mai vrei ceva modificari imi zici pe P.M.

9ztxrk.png

Posted

Nick : FocuStar

Factiune : DNB

Alte cerinte; as dori un userbar cu culoare de la dnb in dreapta sa scrie FocuStar si in stanga Da Nang Boys

Posted

Nick : FocuStar

Factiune : DNB

Alte cerinte; as dori un userbar cu culoare de la dnb in dreapta sa scrie FocuStar si in stanga Da Nang Boys

Poftim sper sa iti placa :P

ap8fmr.jpg

Posted

Nick : CloHard

Factiune : Grove St.

Alte cerinte : Un verde care sa se asorteze cu avatarul iar ca si text si design las la aprecierea celui care o va face .

Posted

Nick : CloHard

Factiune : Grove St.

Alte cerinte : Un verde care sa se asorteze cu avatarul iar ca si text si design las la aprecierea celui care o va face .

Sper sa iti placa. Daca nu iti place ceva imi dai P.M. :P

hs12fn.png

Posted

Triade.png

http://s17.postimage.org/6s0cb68fj/Triade.png

nu am putut sa o fac mai devreme pentru ca nu mai am net :|.Eu postez de la altcineva :glare:

Posted

Alte cerinte: As mai dori si eu un userbar in stanga sa scrie Ar00N si in dreapta LinkMania Lands.

Posted

Alte cerinte: As mai dori si eu un userbar in stanga sa scrie Ar00N si in dreapta LinkMania Lands.

Poftim :)

2873i2o.png

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...