Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bulion99

macro bot

Recommended Posts

Guest TeIubescBaZaC
Posted

O sa aveti cata rabdare o sa fie nevoie.

Eu nu ii fac programul lui ija si nici tu.

of proasta mea nu esti in stare sa dai o decizie vrei nr-u meu de tel sa te ajut cu informatii despre regulament?

Posted

ce decizie ma fanule ? eu v`am zis ca nu e nici un fel de program si nu vad nici o dovada care sa dovedeasca contrariul.

cati ati venit apoi sa ma intrebati de afk sperand ca ma filmati si iau ss? si pt ca am vazut ca nu e gm nu v`am bagat in seama.

Posted

ce decizie ma fanule ? eu v`am zis ca nu e nici un fel de program si nu vad nici o dovada care sa dovedeasca contrariul.

cati ati venit apoi sa ma intrebati de afk sperand ca ma filmati si iau ss? si pt ca am vazut ca nu e gm nu v`am bagat in seama.

te`am prins deja cu martanu in sac !

Degeaba o dai tu la intors ... adica vine adminu.. pune prima intrebare... pune a doua intrebare... si cand pune a treia intrbare...

poc http://www.imagebam.com/image/0531aa162509260 bambam iti iese instant din joc?? spunei asta la catelu meu ca nu ai folosit nimik ca poate te crede el.

varianta e simpla la ce ai folosit afk tools + autosay // :tiphat:

Si da sunt un fan al tau :))

Posted

logic ca nu ai mai folosit dupa ce te-au facut unii vedeta pe forum , ce chestie...

si dovezi exista destule , te-au prins si cativa gm

Kitte a trecut si duminica , care-i decizia?

Posted

logic ca nu ai mai folosit dupa ce te-au facut unii vedeta pe forum , ce chestie...

si dovezi exista destule , te-au prins si cativa gm

Kitte a trecut si duminica , care-i decizia?

Nu a zis care duminica :))

Posted

Imi cer scuze. Nu conteaza de ce, dar realitatea este ca am uitat.

E un caz complicat si nu avem dovezi suficient de puternice pentru suspend. Daca va exista alta situatie care sa confirme care este situatia (au sau nu au macro), vor lua atunci.

Aceasta este pozitia echipei, nu doar a mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...