Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest raNk.

Asta e surpriza?

Recommended Posts

Posted

smugglers si ca schimbati spawnurile la factiuni? asta e surpriza? mi-a zis ionut cam tot ce e pe acolo :))

edit: Si mai restructurati factiunile am uitat sa zic si asta.

Posted

Problema e ca eu nici nu te cunosc pe tine si unde am vorbit noi 2?Nu ti se pare ca bagi strambe aiurea?Si arata-mi si mie unde ti-am zis eu tie asa ceva.

Edit : Acu cateva zile?Nu zici si unde am vorbit?Nu imi sti nici id.

Guest BlackSwordd
Posted

un moderator ar face bine sa stearga topicul inteligentului inainte sa se faca praf si pulbere surpriza ..

adica pana nu vad toti ~_~

Posted

Problema e ca eu nici nu te cunosc pe tine si unde am vorbit noi 2?Nu ti se pare ca bagi strambe aiurea?

ohoho,my friend chiar nu ma cunosti? acum cateva zile imi spuneai de ce mai e prin topicu ala :))

Posted

Problema e ca eu nici nu te cunosc pe tine si unde am vorbit noi 2?Nu ti se pare ca bagi strambe aiurea?

ohoho,my friend chiar nu ma cunosti? acum cateva zile imi spuneai de ce mai e prin topicu ala :))

Esti cel mai periculos ma jur =)))))))))))))))))))))))))) eu n-am avut tupeu sa fac asa topic

HAHAHA MORR DE RASSS Rankkk dami pm si zimi cine esti =)) dami id de mess ceva =)))

Fa si tu un topic din asta , chiar te rog

Posted

smugglers si ca schimbati spawnurile la factiuni? asta e surpriza? mi-a zis ionut cam tot ce e pe acolo :))

edit: Si mai restructurati factiunile am uitat sa zic si asta.

Daca nu pui dovada ai ban permanent pe forum.

jn333boon? si cum ai vrea sa-ti dovedesc? nici nu prea am chef sa-ti dovedesc tie,mi-e si cam somn ..

Posted

Imposibil ! Nu cred ca Ionut a-r risca atata de mult sa ii dea date despre acel topic , unui copil nob ca tine care nu are ce face, decat sa vina pe forum cu niste aberatii la adresa lui Ionut ! Rusine...

Posted

Imposibil ! Nu cred ca Ionut a-r risca atata de mult sa ii dea date despre acel topic , unui copil nob ca tine care nu are ce face, decat sa vina pe forum cu niste aberatii la adresa lui Ionut ! Rusine...

Esti cam pupincurist,fara suparare,numai dupa ce ti-am vazut poza aia cu national guard mi-am dat seama.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...