Exeek. Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Numele meu în joc: Kal3le Numele EXACT celui pe care îl reclam:JoinT_PiT Screenshot-uri:http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp221nf.png/ , http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp222n.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Lam calcat , si dupa 10 sec are acelasi Hp , masina nu a fost mutata, puteti contacta martori , am dat /report da nimeni nu mia raspuns . Pe scurt facea Non Fp cand nea vazut. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr / Night Wish Master Martori: MatzZzu / sh0ky / SuSanu
Toika_Cody Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 scz ca ma bag dar tu nu observi ca ai cam facut db pe el? el ar trebuii sa-ti faca post poate omu a plecat la masa sau mai stiu eu ce cand l-ati calcat voi .... aiurea reclamatie
Joint_Pit Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Salut, in primul rand sarbatori fericite si un an nou mai bun !!! Scuzati'ma de deranj dar este o plangere adresata mie, Auzi copilas vanatoras, nici de craciun nu mai are omul voie sa stea sa manance cu familia sa o sarma ? Tovarasul Kal3le copilas vanatoras NU este regula atunci cand te duci la masa sa dai /q poti da foarte usor ESC, asta nu e NON-FP (NU ne'am duelat ca sa poti zice ca am stat ESC si am facut NON-FP, tu ai venit si te'ai pus cu masina pe mine se vede ca HP'ul din poza 1 se afla si in poza 2) Ce zici esti tu vanator sau nu esti ? Multa stima si respect moderatorilor !!!
Exeek. Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Eu nam poza cand eram in duel , dar cand neam indreptat spre el a apasat rpd ESC , si mai dadea din cand in cand ESC sa vada daca am plecat , acum nu ma lua cu vrajeala ca erai la masa , ca apasai ESC din int-un minut in altu sa vezi daca am plecat . Daca nu ma credeti contactati martori.
Dragos Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cu pozele de sus demonstrezi ca ai dat peste un om care era deja afk,mai mult nu. JoinT_PiT nu primeste nimic.