Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Exeek.

[Rezolvat]NON FP-JoinT_PiT

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Kal3le

Numele EXACT celui pe care îl reclam:JoinT_PiT

Screenshot-uri:http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp221nf.png/ , http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp222n.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Lam calcat , si dupa 10 sec are acelasi Hp , masina nu a fost mutata, puteti contacta martori , am dat /report da nimeni nu mia raspuns . Pe scurt facea Non Fp cand nea vazut.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr / Night Wish Master

Martori: MatzZzu / sh0ky / SuSanu

Posted

scz ca ma bag dar tu nu observi ca ai cam facut db pe el? el ar trebuii sa-ti faca post poate omu a plecat la masa sau mai stiu eu ce cand l-ati calcat voi .... aiurea reclamatie

Posted

Salut, in primul rand sarbatori fericite si un an nou mai bun !!!

Scuzati'ma de deranj dar este o plangere adresata mie,

Auzi copilas vanatoras, nici de craciun nu mai are omul voie sa stea sa manance cu familia sa o sarma ?

Tovarasul Kal3le copilas vanatoras NU este regula atunci cand te duci la masa sa dai /q poti da foarte usor ESC, asta nu e NON-FP (NU ne'am duelat ca sa poti zice ca am stat ESC si am facut NON-FP, tu ai venit si te'ai pus cu masina pe mine se vede ca HP'ul din poza 1 se afla si in poza 2) Ce zici esti tu vanator sau nu esti ?

Multa stima si respect moderatorilor !!!

Posted

Eu nam poza cand eram in duel , dar cand neam indreptat spre el a apasat rpd ESC , si mai dadea din cand in cand ESC sa vada daca am plecat , acum nu ma lua cu vrajeala ca erai la masa , ca apasai ESC din int-un minut in altu sa vezi daca am plecat .

Daca nu ma credeti contactati martori.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...