Exeek. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Numele meu în joc: Kal3le Numele EXACT celui pe care îl reclam:xxsoulxx Screenshot-uri:http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp213d.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Iam dat sami tina mats ca m-am dus la jail , si el lea pastrat si nu mi lea mai dat , si cu o zi in urma iam pierdut niste mats [ nu mult ] .Si ma injurat , cand iam zis sa mi le dea Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr Martori: Juma de Ballasera ON cand ma injurat
Majestickk Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 kale, niciodata un membru din factiunea ta nu il raporta aici :| trebuia sa vorbesti cu lolz0r, fi mai atent la regulament ....
junioru Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Clarr frate credeam ca suntem prieteni,mai stai si cu mine in bloc deci imi permit, si + ca si tu mi leai pierdut pe ale mele si nu am zis nimic dar tu faci ca toate alea eu am 100k tu ai 7 milioane si tot tu te plangi pentru ele.
Exeek. Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 RETRAG TOPICU , SRY . SouL sper sa numai injuri.