Sam Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Player serios sa nu strica jocul cu hackuri din astia.. PM me sa ii dau cont .. nu ma joc pe el !! serios sa fie !! Daca il cunosc cu atat mai bine B-)
Guest Christina Aguilera Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Player serios sa nu strica jocul cu hackuri din astia.. PM me sa ii dau cont .. nu ma joc pe el !! serios sa fie !! Daca il cunosc cu atat mai bine B-) sa mori tu ca dai contu ? cu tot cu email altfel nu vreau :crazy:
Sam Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Sa ard ca tigara asta cu tot cu mail.. schimbati mail.. dar tu nu arati a femeie serioasa :violent:
Guest Christina Aguilera Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Sa ard ca tigara asta cu tot cu mail.. schimbati mail.. dar tu nu arati a femeie serioasa :violent: =))) eu stiam ca esti tigan da nici asa :)) daca dai contu cu email il iau ca vreau sa-mi fac SM ne stim de pe 97D :))
Sam Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Cu tot cu mail ... daca am zis asa ce vrei sa fac cu el? imi zici daca ne stim iti schimbi mail faci ce vrei cu el.. si asa nu joaca nici mama aici :crybaby:
Guest Christina Aguilera Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Cu tot cu mail ... daca am zis asa ce vrei sa fac cu el? imi zici daca ne stim iti schimbi mail faci ce vrei cu el.. si asa nu joaca nici mama aici :crybaby: Zi id de mes pe prv ca ala vechi ti l-ai schimbat
Sam Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Am gasit !! se poate inchide multumesc sa traiti cracinu fericit !! :closed: