Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ReKooL

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Sa va mai calmati si sa nu mai fie asa multe postari la sectiunea de plangeri. Stiu ca mai multe sanse sunt sa se deschida pagina de conturi, dar a-ti putea sa va intelegeti si voi in-game inainte sa sariti cu post-ul. Sarbatori fericite si LMA tiphat.gif

Posted

Sa va mai calmati si sa nu mai fie asa multe postari la sectiunea de plangeri. Stiu ca mai multe sanse sunt sa se deschida pagina de conturi, dar a-ti putea sa va intelegeti si voi in-game inainte sa sariti cu post-ul. Sarbatori fericite si LMA tiphat.gif

+1 :tiphat:

Posted

Inca un topic sa iti faci +1 la postari D-le Sameritean ?

1) Acea sectiune de aia este facuta pentru asa ceva ...

2) Ca vi tu sau inca 100 persoane si faceti aceste topicuri inutile fara nici-un rezultat nu ve-ti rezolva nimic crede-ma , astia suntem ... daca nu ai iesit din casa niciodata te-as sfatuii sa o faci sa vezi in ce lume traiesti si apoi sa te gandesti cum pot fi acei oameni in spatele unui pc fara sa ii sti identitatea .. ;)

3) Gandestete ca toti de pe muLink iti citesc acum topicu si incep "Ba esti nebun am fost "rau" tot anu macar acum sa dau un spot gratis sau macar acum sa nu il mai postez pe ala pentru ca mi-a dat pk si altele " Bullshit , wake up !

4) Uitate la un aspect per final la admini ... ma rog , la unii dintre admini ... Pagina de conturi nu , puncte GMO nu ... avem noroc ca mai intra cu raziile si da ss la cererea posturilor noastre ... Pagina de conturi e inchisa , in topicu informatii este postat mare si caligrafic scris "NU VA DURA MULT" again , bullshit ... Sunt 4 luni de cand e postat ... In game ne vedem aceleasi fete aceasi oameni ... sunt o gramada care vor sa joace si nu au conturi ...

Astea fiind spuse , te rog trezeste-te omule ... traiesti in ROMANIA ... ;)

Sarbatiri fericite si tie si un an nou plin de realizari si fericiri !

Posted

2) Ca vi tu sau inca 100 persoane si faceti aceste topicuri inutile fara nici-un rezultat nu ve-ti rezolva nimic crede-ma , astia suntem ... daca nu ai iesit din casa niciodata te-as sfatuii sa o faci sa vezi in ce lume traiesti si apoi sa te gandesti cum pot fi acei oameni in spatele unui pc fara sa ii sti identitatea .. ;)

3) Gandestete ca toti de pe muLink iti citesc acum topicu si incep "Ba esti nebun am fost "rau" tot anu macar acum sa dau un spot gratis sau macar acum sa nu il mai postez pe ala pentru ca mi-a dat pk si altele " Bullshit , wake up !

4) Uitate la un aspect per final la admini ... ma rog , la unii dintre admini ... Pagina de conturi nu , puncte GMO nu ... avem noroc ca mai intra cu raziile si da ss la cererea posturilor noastre ... Pagina de conturi e inchisa , in topicu informatii este postat mare si caligrafic scris "NU VA DURA MULT" again , bullshit ... Sunt 4 luni de cand e postat ... In game ne vedem aceleasi fete aceasi oameni ... sunt o gramada care vor sa joace si nu au conturi ...

Salut dom`le, tu citesti cand dai un reply?

Dupa cum vezi userul care a initiat topicul, are o vechime pe acest forum si 57 posturi, ti se pare ca posta la +1? cand spunea sa avem aia 7 ani de acasa?

Frumos si subtil mod de a provoca.

Colegu de forum care a initiat topicul, facea apel la cei 7 ani de acasa. Inutil din punctul meu de vedere, daca nu va porciti, nu va simtiti bine, traiti voi acolo virtual ca tineretea trece pe langa voi.

+1 pentru idee, ar fi binevenita, suntem oameni totusi, nu?

O seara buna. :)

La multi ani tie si familiei tale Andriel. :hug:

Posted

Asta cred ca ramane la atitudinea fiecarui jucator in functie de gravitatea faptei comise. Pentru asta nu cred ca trebuia deschis un topic. In general se spune ca de sarbatori lumea e mai indulgenta !

Posted

Salut dom`le, tu citesti cand dai un reply?

Dupa cum vezi userul care a initiat topicul, are o vechime pe acest forum si 57 posturi, ti se pare ca posta la +1? cand spunea sa avem aia 7 ani de acasa?

Frumos si subtil mod de a provoca.

Colegu de forum care a initiat topicul, facea apel la cei 7 ani de acasa. Inutil din punctul meu de vedere, daca nu va porciti, nu va simtiti bine, traiti voi acolo virtual ca tineretea trece pe langa voi.

+1 pentru idee, ar fi binevenita, suntem oameni totusi, nu?

O seara buna. :)

La multi ani tie si familiei tale Andriel. :hug:

Crezi ca printr-un apel pe forum poti readuce aminte copiilor ca totusi au si ce-i 7 ani de acasa ? Mrrr , nu prea cred ... Dom'le nu , eventual D'soara (whatever) ... iar ceea ce am zis cu +1 nu am facut referire la un post in plus ca am citit si eu imformatiile de la user , am vrut sa zic ca e inutil facut topicu , omu' nesimtit tot asa ramane si cred ca printr-un post facut pe forum nu ai cum sa il aduci pe calea ce buna ... Apreciez insa nu ai cum sa schimbi ceva ...

Iar chestia cu de sarbatori fi mai bun din nou o mare prostie , de ce numai de sarbatori ? In fine , poate cei care au raspuns aici in topic au ceva ani si inteleg ce a vrut sa zica Andrei si eu insa cei de te miri daca si-au facut buletinu nu cred ca inteleg o iota si traiesc din jocu asta .

Nu are rost sa lungim subiectu ca e ca si cum i-am cere lu' Base o tara mai frumoasa !

Sarbatori fericite tuturor de pe linkmania alaturi de cei dragi !

Posted

Asta cred ca ramane la atitudinea fiecarui jucator in functie de gravitatea faptei comise. Pentru asta nu cred ca trebuia deschis un topic. In general se spune ca de sarbatori lumea e mai indulgenta !

asa se zice zbum, dar uite ca nu este asa, e care pe care, posteazati povarasi inainte sa te posteze ei :))

Posted

Multumesc Ana pentru intelegere!

Am vrut doar sa apelez la constiinta voastra nu sa incep un flame war.

LaDorna un post in plus nu ma incalzeste cu absolut nimic. Sarbatori fericite si un an nou mai bun!tiphat.gif

P.S. Rog un admin sa inchida thread-ul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...