Bic Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Numele meu în joc: Bic Numele EXACT celui pe care îl reclam: Kal3le Screenshot-uri: Descriere a situatiei: /q in timpu duelului Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca? erau): sns Martori: -
Exeek. Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Frate eu naveam avere la mne avea 4 k la mne. Daca vr ti dau. Am vrut sa vad cva nu sa ma inpusc cu tne. Da parca ma omorasei cand am iesit eu. Am crezut ca e un bug daca dau G , ca am luat TP odata cand am dat G in masian Grove in baza, si ma TP , am dat /q ca erai stresant, sry nu se va mai intampla.
Bic Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Frate eu naveam avere la mne avea 4 k la mne. Daca vr ti dau. Am vrut sa vad cva nu sa ma inpusc cu tne. Da parca ma omorasei cand am iesit eu. Am crezut ca e un bug daca dau G , ca am luat TP odata cand am dat G in masian Grove in baza, si ma TP , am dat /q ca erai stresant, sry nu se va mai intampla. te lasasem cu 5hp, deci te omoram imediat
Majestickk Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bic, tu vorbesti cand te duelezi cu cineva fugi in cercuri si fugi, dupaia te opresti tragi un glont 2, si iar fugi si tot asa? si vorbesti tu de fair play sau altele, in locul tau taceam din gura :) o sa fac si eu niste ss-uri sa arat la baieti ce duel faci tu
Exeek. Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Termina ma lasa nu fi si u Non-FP va vad pe toti din ori ce postati pe forum , gta cu non fpul. Ce totu si dreptate da lasal.
Spark Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kal3le va primi prison pentru /q in timpul unui duel, nu are antecedente in acest sens. Inchis.