JUANN Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Voi mai puteti accesa www.chip.ro? La mine nu mai merge stiti ceva despre acesst site?
KIZ Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 E down, dar nu stiu de ce. Oricum, in ianuarie se vor face 5 ani de cand nu le-am mai cumparat revista si de cand nu am mai citit nimic pe site-ul lor. Probabil planuiesc un upgrade de server sau un nou design :)
alex Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 nope se pare ca au fost hack-uitzi am gasit recent pe un forum urmatoarea poza: http://www.gamespage.as.ro/poze/chip_ro.PNG
JUANN Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 Ai dreptate ALEX am aflat si eu ca a fost dat jos, personal nu ma asteptam sa pateasca asa ceva tocmai site-ul chip, eu mai citeam revista iar redactorii respectivi se credeau tare bazati :D
crazy19 Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ai dreptate ALEX am aflat si eu ca a fost dat jos, personal nu ma asteptam sa pateasca asa ceva tocmai site-ul chip, eu mai citeam revista iar redactorii respectivi se credeau tare bazati :D Prostia si domnia se platesc... <_<
alex Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 mda exact cum ma asteptam cei de la chip au gasit o scuza de genul "imi luasem 2 zile de liber" si " n-a fost nici un hack, doar un defacing" + ca vina nu era a lor ci a phpBB-ului. in fine se putea intampla oricui , dar macar sa recunoasca adevarul...
JUANN Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 Eu cred ca in urma acestui atac le-a pica si vreo componenta hard. Mai mult de rusine nu recunosc :P Nu-i de ris ca se putea intimpla oricui.
danielmihai Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ultima oara cind am verificat situl mergea foarte bine. :huh:
alex Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 danielmihai vezi ca fiecare post are data si ora cand s-a postat .. e vorba de o chestie de jumate de luna. nu mai deschide aiurea topicuri "moarte"