Jump to content
JUANN

CHIP

Recommended Posts

Posted

E down, dar nu stiu de ce. Oricum, in ianuarie se vor face 5 ani de cand nu le-am mai cumparat revista si de cand nu am mai citit nimic pe site-ul lor. Probabil planuiesc un upgrade de server sau un nou design :)

Posted

Ai dreptate ALEX am aflat si eu ca a fost dat jos, personal nu ma asteptam sa pateasca asa ceva tocmai site-ul chip, eu mai citeam revista iar redactorii respectivi se credeau tare bazati :D

Posted

Ai dreptate ALEX am aflat si eu ca a fost dat jos, personal nu ma asteptam sa pateasca asa ceva tocmai site-ul chip, eu mai citeam revista iar redactorii respectivi se credeau tare bazati  :D

Prostia si domnia se platesc... <_<

Posted

mda exact cum ma asteptam cei de la chip au gasit o scuza de genul "imi luasem 2 zile de liber" si " n-a fost nici un hack, doar un defacing" + ca vina nu era a lor ci a phpBB-ului.

in fine se putea intampla oricui , dar macar sa recunoasca adevarul...

Posted

Eu cred ca in urma acestui atac le-a pica si vreo componenta hard. Mai mult de rusine nu recunosc :P

Nu-i de ris ca se putea intimpla oricui.

Posted

danielmihai vezi ca fiecare post are data si ora cand s-a postat .. e vorba de o chestie de jumate de luna. nu mai deschide aiurea topicuri "moarte"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...