Andu Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Fenomenul a fost surprins de câ?iva oameni în Birmingham, Alabama, ?i poart? numele de instabilitate Kelvin-Helmholtz. Oamenii au filmat fenomenul, iar apoi au trimis imaginile c?tre sta?iile meteo locale, cerând explica?ii despre "tsunami-ul din cer". Evenimentul se produce atunci când un nor cu vitez? mare ?i densitate mic? se mi?c? pe deasupra unuia mai lent cu o densitate mai mare, creându-se astfel efectul de valuri. Norii sub form? de valuri apar ca urmare a curen?ilor de aer care se deplaseaz? cu viteze diferite ?i în direc?ii diferite. http://www.youtube.com/watch?v=kfge_Hu7DOM&feature=player_embedded Sursa 1
Cristian Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 2012 and Armageddon are coming! O explicatie stiintifica ar trebui sa aibe, desi acum nu pot sa ma gandesc la nimic... :D
Denzel_Lsd Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 2012 and Armageddon are coming! O explicatie stiintifica ar trebui sa aibe, desi acum nu pot sa ma gandesc la nimic... :D :rofl1: Vai de mine explicatia stintifica o ai pe tava mai sus ....dar nu ...Batman Batman . :despair:
Andu Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Intradevar,este putin mai sus. Este vorba de curentii de aer.
Kabuky Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Intradevar,este putin mai sus. Este vorba de curentii de aer. Intradevar ,ai punctat foarte bine.Spam. #-o
Kiidu Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 lol asta da priveliste...! @kabuky si ce ai facut tu ce este..?
Cristian Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 2012 and Armageddon are coming! O explicatie stiintifica ar trebui sa aibe, desi acum nu pot sa ma gandesc la nimic... :D :rofl1: Vai de mine explicatia stintifica o ai pe tava mai sus ....dar nu ...Batman Batman . :despair: Intradevar,este putin mai sus. Este vorba de curentii de aer. Well scuzati, n-am citit stirea intreaga deoarece am ramas putin cu gura cascata dupa ce am vazut video-ul si am dat add reply. :)
LoLz0r™ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Am vazut asta si la stiri, destul de interesant.Nu-mi pot explica acest fenomen.
lolflamE Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Arata suberb...... de mortal :D Totusi nu cred ca are legatura cu Apocalipsa. 1
Alecswtzu Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Sper ca nu vor venii iar astia sa zica ca sunt semne deale lui Dumnezeu, nu de alta dar credinta nu sta in nori. Uitati-va si la video-ul asta..
Andu Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Nu asta e tsunami ? Este vorba de forma initiala a valurilor.
Parazitu' Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 tsunami pe cer..se intalnesc posibil mase de aer cald cu mase de aer rece si se formeaza chestii de genu aburi si alte porcarii.nu e nici o apocalipsa..a mai fost apocalipsa de vreo 20 de ori din 2000 pana acum :) live the life free!and enjoy it.