Hackeru' Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Numele meu în joc: BobMarley Numele EXACT celui pe care îl reclam: Allen Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Aveam wanted lvl 2 din cauza ca, m`am omorat cu niste membrii ai factiunii The Mafia. S-a incheiat conflictu` iar mai apoi am ajuns pe la cai in parcare si am vazut ca, un ballas se indreapta spre mine si incepe sa ma atace si am ripostat si eu, vazand dupaia ca primesc w3 motiv civkill. Am plecat de la pariuri iar, afara nu era niciun politist si ma plimbam prin oras vazand ca`mi apare warningu cu w5 pe motiv de somatie . Cand au venit Allen cu keez am vrut sa stau de vorba cu ei , dar ripostau si atunci am fugit a mai venit un politist cu o masina si nu au putut sa ma doboare fara sa fac allen db pe mn , se vede si in ss nu am apucat sa fac mai multe poze ca eram pe fuga din cauza unor copii nemotivati, a tras si cu arma de pe geam fiind pe locul soferului , dar nu am apucat iar dupa ce am alergat in linie dreapta am zis totusi sa nu fiu non fp si sa fug in cercuri m`a calcat cu masina si a lasat`o pe mine. Asa ceva am trait sa vad si acuma , cand unii copii nu au ce cauta in politie . Un politist trebuie sa fie demn pentru functia pe care o are + argumente justificative , va rog sa o faceti . nu vreau sa o lungesc cu voi pe aici , astept decizia unui admin si + de asta nu obisnuiesc sa fac plangeri dar deja nesimtirea pe care mi`ati aratat`o este fara limite . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): HkR Martori: Colegii lui supremi .
Guest Allen Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Numele meu în joc: BobMarley Numele EXACT celui pe care îl reclam: Allen Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Aveam wanted lvl 2 din cauza ca, m`am omorat cu niste membrii ai factiunii The Mafia. S-a incheiat conflictu` iar mai apoi am ajuns pe la cai in parcare si am vazut ca, un ballas se indreapta spre mine si incepe sa ma atace si am ripostat si eu, vazand dupaia ca primesc w3 motiv civkill. Am plecat de la pariuri iar, afara nu era niciun politist si ma plimbam prin oras vazand ca`mi apare warningu cu w5 pe motiv de somatie . Cand au venit Allen cu keez am vrut sa stau de vorba cu ei , dar ripostau si atunci am fugit a mai venit un politist cu o masina si nu au putut sa ma doboare fara sa fac allen db pe mn , se vede si in ss nu am apucat sa fac mai multe poze ca eram pe fuga din cauza unor copii nemotivati, a tras si cu arma de pe geam fiind pe locul soferului , dar nu am apucat iar dupa ce am alergat in linie dreapta am zis totusi sa nu fiu non fp si sa fug in cercuri m`a calcat cu masina si a lasat`o pe mine. Asa ceva am trait sa vad si acuma , cand unii copii nu au ce cauta in politie . Un politist trebuie sa fie demn pentru functia pe care o are + argumente justificative , va rog sa o faceti . nu vreau sa o lungesc cu voi pe aici , astept decizia unui admin si + de asta nu obisnuiesc sa fac plangeri dar deja nesimtirea pe care mi`ati aratat`o este fara limite . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): HkR Martori: Colegii lui supremi . Eram cu colegul meu keez in parcare la pariuri iar bob marley se batea cu un rival asha ca a primit wanted 3 pentru omorarea unui civil,apoi keez a vrut sa actioneze la wantedul pe care la dat asha ca la somat cum se vede si in screenshout iar bob nu sa oprit l-am urmarit pana in zona lspd(keez fiind pe locul soferului,eu in dreapta iar st pieere pe masina)dupa aceea keez la omorat si eu am venit cu masina langa el.in nici un caz nu am fost eu pe locul soferului,a fost keez iar acesta nu a facut db.si a zs ca se preda dupa ce noi am actionat.
Hackeru' Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Numele meu în joc: BobMarley Numele EXACT celui pe care îl reclam: Allen Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Aveam wanted lvl 2 din cauza ca, m`am omorat cu niste membrii ai factiunii The Mafia. S-a incheiat conflictu` iar mai apoi am ajuns pe la cai in parcare si am vazut ca, un ballas se indreapta spre mine si incepe sa ma atace si am ripostat si eu, vazand dupaia ca primesc w3 motiv civkill. Am plecat de la pariuri iar, afara nu era niciun politist si ma plimbam prin oras vazand ca`mi apare warningu cu w5 pe motiv de somatie . Cand au venit Allen cu keez am vrut sa stau de vorba cu ei , dar ripostau si atunci am fugit a mai venit un politist cu o masina si nu au putut sa ma doboare fara sa fac allen db pe mn , se vede si in ss nu am apucat sa fac mai multe poze ca eram pe fuga din cauza unor copii nemotivati, a tras si cu arma de pe geam fiind pe locul soferului , dar nu am apucat iar dupa ce am alergat in linie dreapta am zis totusi sa nu fiu non fp si sa fug in cercuri m`a calcat cu masina si a lasat`o pe mine. Asa ceva am trait sa vad si acuma , cand unii copii nu au ce cauta in politie . Un politist trebuie sa fie demn pentru functia pe care o are + argumente justificative , va rog sa o faceti . nu vreau sa o lungesc cu voi pe aici , astept decizia unui admin si + de asta nu obisnuiesc sa fac plangeri dar deja nesimtirea pe care mi`ati aratat`o este fara limite . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): HkR Martori: Colegii lui supremi . Eram cu colegul meu keez in parcare la pariuri iar bob marley se batea cu un rival asha ca a primit wanted 3 pentru omorarea unui civil,apoi keez a vrut sa actioneze la wantedul pe care la dat asha ca la somat cum se vede si in screenshout iar bob nu sa oprit l-am urmarit pana in zona lspd(keez fiind pe locul soferului,eu in dreapta iar st pieere pe masina)dupa aceea keez la omorat si eu am venit cu masina langa el.in nici un caz nu am fost eu pe locul soferului,a fost keez iar acesta nu a facut db.si a zs ca se preda dupa ce noi am actionat. Cum poti sa mintit atat cu nerusinare , eram cumva in zona lspd, nu prea cred, asteaptam decizia unui admin sa rezolve treaba .
Cristian Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pai si unde trage in tine de pe locul soferului? :) Esti jucator vechi dar inca nu sti ce e ala drive-by? Nu primeste nimic.