Mindfuck Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Numele meu în joc : Linuxander. Numele exact celui pe care îl reclam : Hubabuba. Screenshot-uri : Poza. Descriere a situatiei : Eram la pariuri, sa vad cum este, ma omoara Hubabuba, apoi imi da /w injurandu-ma.
sKc Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 e cenzurat si fraer nu e injuratura . plz don't warn ca iau ban 7 zile pt acumulat 3 wanuri si am ban de sarbatori :(( multumesc frumos ! HAPPY HOLIDAYS , promit ca nu se va mai repeta
Tonytzi19 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 am fost si eu de fata , hubabuba , eu si inca cativa ne-am enervat pe el ca i-am zis sa se dea de pe j ca face bug . si a facut bug. Respect Admins . HuBaBuBa nu l-a injurat se vede in poze
Spark Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Hubabuba va primi mute 100 de minute pentru insulte(fraer) am neglijat abuzul de cenzura care de asemenea se pedepseste, am gasit cateva plangeri mai vechi de limbaj dar erau de la un nick diferit de al tau "HuBaBuBa", pe viitor tine seama de comprtamantul tau in game. Inchis.