Kanye Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Numele meu în joc : kWai Numele EXACT celui pe care îl reclam : qwq Screenshot-uri :http://tinypic.com/view.php?pic=al51c6&s=5 ( scuzati calitatea ... nu imi merge butonul de ss si fac pozele cu print si save in paint , daca e salvati-o in calculator si dati zoom ca se vede ca e qwq ) Decriere : Pai in primul rand mi-a zis jet pe /w + ca l-am atacat la deliver si a fugit repede in burger sa isi dea heal .... Nu poate nega ca nu l-am atacat sau nu stia ca sunt acolo ca era normal ca il astept deliver ca am vorbit si pe /w ... Am tras in el si a trecut de mine cu masina si a fugit repede burger shot
Egglol Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 qwq - Concluzia este ca esti prost si ai nume de "cuc" !
Cristian Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 In poza aia se vede decat ca ia hp, putea sa fie deja acolo inainte sa va duelati. Data viitoare fa o poza in timpul duelului si dupa cand isi ia hp. Nu primeste nimic.