Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

maryussvega

[Rezolvat]PureMagic - limbaj

Recommended Posts

Numele meu în joc: MaRyUsS

Numele EXACT celui pe care îl reclam: PureMagic

Screenshot-uri: http://img710.imageshack.us/img710/6686/samp040fq.png http://img846.imageshack.us/img846/2666/samp041zsb.png http://img46.imageshack.us/img46/7201/samp042pz.png

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):- se intelege din ss-uri

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- sNs , Florin , Hkr

Martori: THC , PeU

Link to comment
Share on other sites

Maryuss, imi pare sincer rau pentru iesirea mea, mi'am cerut deja scuze de foarte multe ori in joc acum imi cer si aici pentru ca simt ca nu a fost de ajuns. Chiar nu am vrut sa se ajunga aici tinand cont de faptul ca suntem colegi. Am inteles ca nu mai vrei sa fiu pedepsit si ca mi'ai promis alte lucruri mai rele: neacordarea atentiei, excluderea mea din grup, neacordarea respectului necesar. Imi cer scuze, inca odata si promit ca nu o sa mai am iesiri de genu'. :tiphat: . In cz astept si decizia adminilor. Maryus daca chiar renunti la aceasta plangere posteaza aici. :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Maryuss, imi pare sincer rau pentru iesirea mea, mi'am cerut deja scuze de foarte multe ori in joc acum imi cer si aici pentru ca simt ca nu a fost de ajuns. Chiar nu am vrut sa se ajunga aici tinand cont de faptul ca suntem colegi. Am inteles ca nu mai vreu sa fiu pedepsit si ca mi'ai promis alte lucruri mai rele: neacordarea atentiei, excluderea mea din grup, neacordarea respectului necesar. Imi cer scuze, inca odata si promit ca nu o sa mai am iesiri de genu'. :tiphat: . In cz astept si decizia adminilor. Maryus daca chiar renunti la aceasta plangere posteaza aici. :tiphat:

IMI RETRAG PLANGEREA , VA ROG SA NE SCUZATI PENTRU POSTARI .....!!! suntem colegi si am rezolvat pe cale amiabila ....Va multumim anticipat!!! Retragandu-mi plangerea nu poate exista pedeapsa ...!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...