Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

KyubiSM

Recommended Posts

Posted

faza e ca voi nu stiti situatia... nush dc imi apare acolo 1 miliard si cv eu kalima alea leam cumparat de la cnv pe jwl si akm aveam nevoie de zen dc imi apar mie asa chiar nu inteleg ... akm vedem ramane la aprecierea adminilor ... dar dak se ia ss pt ca am cumparat de la cnva kalime si dupa am vrut sa vand pe zen e o porcarie mare ...se poate intampla oricui... in primu rand eu nu folosesc macro bot sau ce o fi ala ca nush ce e si in al doilea rand nu erau kalimele adunate de mn:| akm vedem ce zic adminii... sarbatori fericite sa aveti ;) sper ca dreptatea o sa iasa la iveala sa nu iau ss nevinovat;)

Posted

faza e ca voi nu stiti situatia... nush dc imi apare acolo 1 miliard si cv eu kalima alea leam cumparat de la cnv pe jwl si akm aveam nevoie de zen dc imi apar mie asa chiar nu inteleg ... akm vedem ramane la aprecierea adminilor ... dar dak se ia ss pt ca am cumparat de la cnva kalime si dupa am vrut sa vand pe zen e o porcarie mare ...se poate intampla oricui... in primu rand eu nu folosesc macro bot sau ce o fi ala ca nush ce e si in al doilea rand nu erau kalimele adunate de mn:| akm vedem ce zic adminii... sarbatori fericite sa aveti ;) sper ca dreptatea o sa iasa la iveala sa nu iau ss nevinovat;)

Eh, programul asta Elite vrea sa faca si el cadouri asa, ca de Mos Craciun...

Posted

macar dak e sa iau ss asa de craciun sa fie injumatatita pedeapsa :P

Posted

:))))))) cum scri ma kalima ieftina si hrs si tu o vinzi cu 1 miliard 900 =))) sincer acum si mai si negi ca nu ai macro bot , macro bot = elite eu nu te postam ca nu ma incalzeste cu nimic ca iei tu suspend dar faceai pe smecheru atlans ca nu domne eu nu am nimic si am zis sa postez sa vezi ca ai . :tiphat: si eu mi-am luat suspend si acum nu mai folosesc elite .

Posted

:))))))) cum scri ma kalima ieftina si hrs si tu o vinzi cu 1 miliard 900 =))) sincer acum si mai si negi ca nu ai macro bot , macro bot = elite eu nu te postam ca nu ma incalzeste cu nimic ca iei tu suspend dar faceai pe smecheru atlans ca nu domne eu nu am nimic si am zis sa postez sa vezi ca ai . :tiphat: si eu mi-am luat suspend si acum nu mai folosesc elite .

hai laso cu deastea doamne da sa te prinda si pe tn ink odata cu elite ;)

Guest Magnnum
Posted

Naspa esti dl folosesti elite oricum nu e frumos sal postezi 60 de zile nu incalzeste pe nimeni

Posted

No warn, e on topic..: Deci..daca retragi iei nefondata+ca admini vor procura Poza din historiul Serverului, Daca vrei sa retragi cu toate astea..incepe si roagati prietenii sa dea report abuse la poza, la 5 sau 10 "reports" poza va fi stearsa din serverul pe care a fost uploadata.Spor, Numa bine.

Posted

No warn, e on topic..: Deci..daca retragi iei nefondata+ca admini vor procura Poza din historiul Serverului, Daca vrei sa retragi cu toate astea..incepe si roagati prietenii sa dea report abuse la poza, la 5 sau 10 "reports" poza va fi stearsa din serverul pe care a fost uploadata.Spor, Numa bine.

eh nu ma complic am zis daca se poate retrage ma rugat cineva din ally dar daca nu asta e :) nu sterg nicio poza scz n`am dc sa risc eu un suspend . :tiphat:

Posted

ms prietenilor pt incurajari sper ca adminii sa aprecieze asta ... e o greseala pe care nu o sa o mai repet ... dak e sa nu mai iau suspend va promit ca nu o sa mai gresesc , in plus nu mai am antecedente de felu asta akm asta e vedem ...

Posted

white retrage pls :D

Sa ii dai o bere .

Retrag daca e posibil :)

:closed:

urat!! ne-a predat prin cls a 4-a, cred, o lectie "Cuiul" daca iti amintesti.. la fiecare gresala, fapta urata savarsita de prunc, tatal copilului batea cate un cui in usa. dupa multi ani, "copilul" consientizeaza greselile si le repara, una cate una. la fiecare fapta buna, tatal copilului scoate cate un cui din usa. cand a scos si ultimul cui, copilul bucuros merge la tatal lui si spune ca, gata, este curat. Tatal ii raspunde " da, dar semnele au ramas"

postezi ca sa arati ca ai dreptate desi nu te incalzeste cu nimic. o sa ramanem 2o pe server cautandu-ne pe diferite planse sa ne vanam. apoi spui ca retragi. indiferent daca va lua sau nu ss, arati ca esti imprevizibil si extrem de nehotarat, bineinteles ca se aplica pida de sus in oticare din situatii...

Posted

Daca retragi iei 3 zile nefondata, parca...

OB-ule ai 3 posturi aici si nici macar 1 de ajutor. Pastreaza-ti comentarile pentru topicul de la guild. -_-

ps: Am dat eu un report abuse :)

Posted

' date='19 December 2011 - 23:30' timestamp='1324326628' post='6123177']

Daca retragi iei 3 zile nefondata, parca...

OB-ule ai 3 posturi aici si nici macar 1 de ajutor. Pastreaza-ti comentarile pentru topicul de la guild. -_-

ps: Am dat eu un report abuse :)

ms ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...