Huskarica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=429728 Nu e frumos ce faceti asa numiti voi deranjare ? Deci dai suspend 10 zile zile Pt ce ?pt un pk un player care oricum nu lu-a suspend ? voi chiar va bateti Joc?
[Creator] Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Evident ca e deranjare ... nu vad cu ce drept ai dat tu Pk ... si chiar daca ti-ai fii cerut scuze ... nu ti-e ctrl tinut apasat non-stop . Aici este exact ca si retragerea unei plangeri ... ramane la latitudinea adminul daca doreste sa-ti accepte retragerea unei plangeri sau scuzele ... Sper ca ai fost lamurit ! Explicatia mea este aici ... si cred ca este deajuns !
Huskarica Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Creator Primu pk a fost dar unui dl apoi ctrl a ramas blocat totu sa intamplat intr-o secunda...
[Creator] Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ok am inteles ... dovezi ? Avand in vedere ca ai omorat ar trebui sa ai niste dovezi ca sa pot discuta sa-ti revoc suspendul ... sper ca nu incepi si tu ca si alti copii acum ca vrem logurile si povesti de genu ! Am pretentii de la tine
KooX Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ' date='18 December 2011 - 19:13' timestamp='1324228410' post='6121050'] Ok am inteles ... dovezi ? Avand in vedere ca ai omorat si un Admin ar trebui sa ai niste dovezi ca sa pot discuta cu el sa-ti revoc suspendul ... sper ca nu incepi si tu ca si alti copii acum ca vrem logurile si povesti de genu ! Am pretentii de la tine Creator , nu m-a omorat pe mine, ci pe cineva din party`ul lui. Eu nu am de unde sa stiu daca el a dat din greseala sau a vrut sa il scape de ceva pe acel mg ( Tavitzu ). PS : Huskar , ti`am explicat, incearca pe viitor sa te abtii de la pk`uri in timpul raziei.
[Creator] Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Evident asta am i-am explicat si eu KooX ... Cred ca acest topic nu isi mare are rostul ! E un subiect pe care il putem dezbate la nesfarsit fara rost !